Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Mijailović: „U Zvezdi nema biranja uloga“

Robert Prosinečki će u prvoj evropskoj utakmici na poziciji štopera ozbiljno računati na mladog Srđana Mijailovića. Drugi štoper, pored Mijailovića, će verovatno biti Duško Tošić.

„Mićko“, kako je nadimak Mijailoviću, povodom nove uloge u timu rekao je:

„U Zvezdi nema biranja uloga i ovaj zadatak nije novi za mene i pokušaću da pružim maksimum. Kroz testove nisam imao većih problema sa rivalima. Uklopili smo se u potpunosti, a učinak u Austriji je dobra podloga za ispite koji su pred nama u novoj sezoni“, ističe Mijailović za „Sport“.

Prosinečki ima puno poverenja u Mićka, a  i često ga je hvalio posle utakmica.

„Imam puno poverenje u Mijailovića, koji se dobro uklopio u sistem koji želim da igram. Znam da može da uspešno odradi posao za tim na ovoj poziciji, što je potvrdio i na utakmicama u Austriji „, jasan je Robert Prosinečki.

Pohvale na njegov rad u ekipi i ogromno zalaganje  stižu i od  novog-starog kapitena Piksija Kovačevića, koji je nedavno rekao da je Mijailović veliki  talenat i da se nada da će imati i od njega šta da nauči.

Mezenga lakše povređen

Bruno Mezenga, novajlija u dresu Crvene zvede, nije igrao poslednju utakmicu zbog povrede i pojave otoka na nozi. Međutim, njegov oporavak se očekuje do prve utakmice koja je na programu 28. jula.

Повезане вести

5 comments

Leave a Comment