Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичења

Најава: Војводина – Црвена звезда

Дербијем 13.кола у Новом Саду наставља се шампионат Србије у ватерполу. У претпоследњем колу регуларног дела првенства Војводина и Црвена звезда одмериће снаге трећи пут ове сезоне и направити увертиру пред евентуалне дуеле у полуфиналу плеј офа.

После месец дана паузе и победе над Радничким, ватерполисти шампиона Србије и Европе се враћају у базен. Црвена звезда је трујумфом над Крагујевчанима заузела лидерску позицију и победама у преостала два кола би у плеј оф ушла као првопласирана и са предношћу домаћег терена. На другој страни, Новосађанима је потребан један бод да би и математички обезбедили четврту позицију и место у плеј офу. Обзиром да ватерполисти Бањице дочекују Раднички, а затим гостују Црвеној звезди у среду, изненађења тешко да ће бити и Војводина је у пол позицију за нове дуеле против шампиона.

У Новом Саду неће наступити Никола Рађен због вируса и Џон Ман, који је на припремама ватерполо репрезентације САД. Јасмин Колашинац и Вук Јовановић ће се наћи међу путницима. Црвено-бели пут Новог Сада крећу сутра од 12.30. А меч последњег кола регуларног дела одиграће у среду од 21 час против Бањице, на базену „11.април“. У првом мечу, у првенству Црвена звезда је славила 14:9, а у мечу полуфинала Купа 16:6.

Увертира у меч Војводине и Црвене звезде биће финални турнир Купа Србије за 2001. годиште и млађе, који се одржава у Новом Саду од 21-23.марта. Наследници ће одмерити снаге на завршном турниру Купа против Младости, Расине, партизана, домаћине Војводине и Партизана 2. Овим редоследом ће и наступати, а први меч играју вечерас од 21 час против Младости. У суботу и недељу ће одиграти по два дуела.

Наравно, надамо се да ће фудбалери започети, ватерполисти наставити, а најмлађи победнички завршити спортски дан у Новом Саду. Будите уз МЦЗ и пратите БВК Црвена звезда.

Субота, 22. март
Војводина – Црвена звезда
15.30 часова, СЦ „Слана бара“, Нови Сад

Повезане вести

Leave a Comment