Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаДруги пишуКошаркаНајновије

КК Црвена звезда Телеком: Дођите раније у Железник

Утакмица између Црвене звезде Телеком и Партизана НИС која се у суботу од 20 сати и 15 минута игра у дворани ФМП у Железнику проглашена је за меч високог ризика. Из тог разлога одржан је и уобичајени састанак за безбедност коме су осим представника два клуба присуствовали представници полицијске управе за град Београд, полицијске бригаде, жандармерије, комуналне полиције, представници надлежног Суда, као и представници клупског обезбеђења из фирме Секуритас, у циљу што боље организације предстојећег 228. вечитог дербија.

Карата у слободној продаји за овај меч неће бити, важиће само сезонске улазнице КК Црвена звезда Телеком, а један део карата биће подељен спонзорима и пријатељима клуба. Такође, навијачи Партизана добиће 150 улазница па ће због максималне безбедности у хали бити створене такозване тампон зоне које ће условити одређено смањење капацитета дворане.

Власници сезонских карата за плаву ложу, белу ложу и ложу улазиће на службени улаз, док ће власници годишњих карата за партер Б, партер 4 и трибине А, Б, Ц и Д улазити на улаз Б. Улаз А биће резервисан за спонзоре и пријатеље клуба.

Капије дворане у Железнику биће отворене од 18 сати и 30 минута па се апелује на све власнике сезонских улазница да у халу дођу раније. Наиме, с обзиром да ће одлуком полиције навијачи Партизана бити организовано спроведени у халу на улаз Б, овај улаз биће затворен већ од 19 сати и 45 минута. Такође, полиција ће задржати право да услед процене безбедносне ситуације обустави даљи улаз у дворану чак и за она лица која буду имала улазнице. Из тог разлога апелујемо да се у дворану ФМП-а дође раније и обавештавамо да нико без важеће улазнице неће моћи да приђе хали јер ће постојати неколико безбедносних прстенова које ће контролисати полиција.

КК Црвена звезда Телеком овим путем апелује на све навијаче да навијају фер и спортски, без вређања противника и без убацивања било какаквих предмета на терен, употребе ласера и пиротехничких средстава.

Повезане вести

4 comments

Djole-Jagodina мај 31, 2014 at 16:37

Ma mi smo tamo od 5 jutros nemozemo da docekamo Radonjica od uzbudjenja.I kuku i lele sa njim

Reply
jagodina navija za zvezdu! мај 31, 2014 at 09:52

Povratak Otpisanih!

Reply
Luka мај 31, 2014 at 01:48

Da dođemo ranije? A što, da gledamo trenera kako ćuti u tajm autu?

Reply
милош мај 30, 2014 at 19:04

Кућо!

Reply

Leave a Comment