Moja Crvena Zvezda
АтлетикаВажноНајновијеОстало

Финале Купа Србије у атлетици на Маракани

Најбољи српски атлетичари окупиће се овог викенда на Маракани где ће се одржати финале Купа Србије. Увертира ће бити прослава 25 година од освајања титуле шампиона Европе коју су освојили атлетичари Црвене звезде 1989. године.

Слободан Бранковић, генерални секретар Атлетског савеза Србије, позвао је све који су у могућности да дођу на овај догађај и бодре најбоље атлетичаре Србије:

„Ове године, Атлетски савез организује два велика такмичења. Овај Куп Србије биће најбројније такмичење у последње време и по броју учесника и по броју клубова. Самим тим, ми имамо и већу одговорност, али смо се потрудили да све буде на високом нивоу. Имаћемо флет-скрин на стадиону, биће директан пренос на Интернету и бројне друге ствари смо омогућили“, рекао је Бранковић на конференцији за медије одржаној овим поводом, додавши:

„Београђани ће имати прилику да виде наше најбоље атлетичаре осим Амеле Терзић, која учествује на атлетском митингу у Њујорку. Проценили смо да је тако најбоље за њу. Ту ће бити Ивана Шпановић, Емир Бекрић , Асмир Колашинац, Татјана Јелача и други. Поред овога, прославићемо и давно освојени Куп шампиона, са надом да ће се то поново десити.“

Поменутој конфернцији присуствовали су и председник Црвене звезде, Срђан Рашковић, као и наша атлетичарка, Татјана Јелача, која је такође позвала навијаче да дођу на ову спортку манифестацију.

Атлетичарке Црвене звезде бране титулу у Купу Србије, а више информација о сатницама и учесницима можете прочитати на званичном сајту Атлетског савеза Србије. Директан пренос оба дана такмичења можете пратити преко сајта ipsport.net.

Повезане вести

Leave a Comment