Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Митровић и Симоновић: Нема предаје!

Забележила је Звезда још један, рекло би се, веома лак пораз од Партизана у финалној серији. Један од ретких који је играо добро од уласка у игру и који је једно време држао Звезду у пристојном заостатку је био Лука Митровић. После меча није имао пуно тога да каже.

„Чудан амбијент за финале, пред празним трибинама. У првих 12 – 13 минута смо показали реакцију у односу на прошли меч, али у тренуцима у којима смо могли да направимо бољу разлику нисмо правили паметне потезе“, рекао је Митровић.

„У другом полувремену смо имали шансе да се вратимо у меч, али брзоплетим решењима у нападу и јефтино примљеним кошевима дозволили смо противнику да се одлепи“.

На крају је честитао ривалу.

„Честитам Партизану на победи, за два дана нас очекује меч пред нашом публиком. Жеља нам је да продужимо серију. Остале су још две утакмице до краја, нема више изговора, морамо да нађемо снагу како год је могуће“.

Капитен црвено-белих, Марко Симоновић каже да му нису јасни јако лоши проценти шута за три поена његове екипе.

„Не знам стварно шта се дешава. Шутирамо на тренингу, и то добро. Шутирали смо добро и током сезоне. Ово сад нешто… Није ми јасно, али видећемо, надам се да ће следећу утакмицу бити боље“, изјавио је капитен Звезде који је вечерас био најбољи шутер са две тројке, од укупно три!

Према његовом мишљењу, узрок пораза црвено-белих је лоша селекција напада и шутева у завршници.

„Није крај борбе, али јесте велика штета. Заслужено су победили, честитам им. Имали смо и ми шансу, пар пута смо се враћали. Могли смо да их преломимо у њиховим лошим минутима, али смо пред крај безвезе одиграли у нападу“, рекао је Симоновић.

Шта би Црвена звезда морала да уради да би успела да закаже „мајсторицу“?

„Има пар ствари које морамо да променимо. Да будемо стрпљивији, да боље скачемо. Врућа ми је глава, па не могу сад о свему да причам. Морамо да будемо паметнији у нападу, морате да градите игру против Партизана… То је добра екипа, не можете да их добијете на ‘АУ’, како ми то кажемо у кошарци“, каже Симоновић, и у даху наставља:

„Они су сада вероватно пуни самопоуздања, али мислим да и ми имамо карактер и да нисмо за бацање. Идемо да се скупимо, да одиграмо ту четврту, па да видимо како ће да буде. Ову утакмицу смо могли да добијемо да у завршници, на шест разлике, нисмо изгубили две лопте заредом“.

Сада је питање и могу ли црвено-бели да два пута узастопно победе „вечитог“ ривала?

„Они су добили две, ми смо добијали током сезоне. Могуће је, није лако, али је могуће. Зависи од њих, али доста зависи и од нас“.

Повезане вести

6 comments

Aimar јун 20, 2014 at 13:34

Nema predaje! Budi se Zvezdo,hocemo titulu!!!

Reply
Villa јун 20, 2014 at 12:53

Odlicna utakmica Luka, samo tako nastavi, ti ces nam biti startna cetvorka sledece sezone. Samo nastavi da se usavrsavas.

Reply
Djole-Jagodina јун 20, 2014 at 10:05

Kapitenu da te ne gledamo vise.Pa ti sebe zoves kosarkasem nulo jedna.Idi i vodi Radonjica mutulu sto dalje od bilo kojeg terena za kosarku ne upropastavajte vise ovaj sport a Zvezdu ste vec upropastili.ALI dok se ne cuje sa tribina Radonjicu ODLAZI nema nista da bude Covic ce i dalje da ga drziu da nas ponizava,zapamtite niko tamo ne voli Zvezdu sve su to samo interesi.Oni koji vole svoj klub pobedjuju

Reply
nidzo јун 20, 2014 at 08:22

Simonovic Katic Lipovij Tadija tragični Dragićević Radenović (zbog povreda ,jbg) Radonjic -marš napolje kako vas nije sramota aloooooooooooooooooo

Reply
Luka јун 20, 2014 at 02:20

Pa hoće li neko konačno da pita ovog čoveka šta radi Lipovij na parketu i da li svaki igrač Zvezde može da šutira trojke koliko god hoće i iz kojih god hoće pozicija? Pogledajte mu komentar utakmice, pa ovaj nas za.ebava.

Reply
Monako јун 20, 2014 at 01:20

To kazete vas dvoje a sta kaze Lipov…..rac?
Da li neko sad moze da smisli ono sto ce da uradi Radonjic u sledecoj utakmici-nemoze da se pogodi ni u najludjim snovima.pazi njegovu izjavu,,NISMO BILI DOVOLJNO PAMETNI,,
Prijatelju nisi ti radio pismeni TI SI TRENER I TI NISI BIO PAMETAN -kao sto nikad i nisi bio.
Igraci tebe slusaju ,ti pravis taktiku TI NISI BIO PAMETAN.
BUDI PAMETAN PA LEPO IDI SUTRA TJ DANAS IZ ZVEZDE DA BAR IMAMO NEKU SANSU U SLEDECOJ UTAKMICI.
BUDI PAMETAN I I D I

Reply

Leave a Comment