Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошаркаНајновије

Звезда два меча без публике

Директор такмичења КЛС казнио је наш кошаркашки клуб са укупно 333.500 динара, као и два меча без присуства публике због пропуста у организацији четвртог меча финалне серије плеј-офа.

Црвено-бели ће тако платити 138.000 динара због убацивања чврстих предмета на терен (трећи поновљени случај), 69.000 због слабо организоване редарске службе, а 115.000 динара због неспортског понашања гледалаца (вређање и псовање противника), наводи се у саопштењу директора Лиге, Драгана Гогића.

Јака Блажич ће морати да уплати 11.500 динара због зарађене техничке грешке.

Повезане вести

5 comments

Alex Unders јун 25, 2014 at 18:25

Siguran sam da neću dobiti odgovor, ali ipak moram da pitam. Zašto je skinut tekst o Radonjićevom „doktoratu“? Je li po naređenju (svi znamo čijem)? Admini?

Reply
Luka јун 25, 2014 at 13:56

Kazna je nebitna, bitno je da smo, u finalu u kojem je trebalo da obrukamo groblje, mi ostali obrukani i na parketu i na tribinama. To je nešto što boli svakog Zvezdaša. Nažalost, sezona je bačena u vetar, nismo napravili korak napred (srećom ni nazad jer je Cibona odustala od EL) i krećemo sa onoga što smo imali pred početak prethodne. Sad pamet u glavu, ne sme biti ponavljanja grešaka. Dakle, bez preplaćenih kvazi-košarkaša, bez menadžerskih kvazi-pojačanja, bez poslušničkih kvazi-trenera i bez nemuštih kvazi-saopštenja. Novi list ili neće valjati!

Reply
Бранимир јун 24, 2014 at 17:23

Два меча без публике? Врло важно. Тамо негдје, идуће године, против Борца и Црнокосе 500 људи ће остати ускраћени за демонстрацију супериорности.
Чуди ме да нема реакција на новости и кулоарске приче и очекивана дешавања у КК.
Ја сам један од оних који жели одлазак Радоњића јер је сасвим просјечан тренер, а у сваком случају није тренер за очекиване резултате КК. Нисам сигуран колико је прича са Маљковићем прави избор. Није у питању квалитет, већ галантност овог човјека да у сваком тренутку може када год хоће дићи руке од свега и напустити посао. Радије сам за млађи и борбенији избор, а надам се да таквих има.
Отвара се прича и резиме о успјеху протекле сезоне. Пораз у финалу Суперлиге Србије је моментално заболио као тренутна бол. Када се тијело охлади можемо поставити дијагнозу колико је тешка и болна та модрица. Ја сам очекивао тај трофеј али ме тај пораз није толико заболио. Када бих могао да бирам прије бих изабрао Евролигу него титулу Суперлиге. Ако има дилема у том избору поставимо то питање Просјаку Давитељу, који је изостанак из Евролиге оцијенио као питање опстанка клуба. А то није рекао случајно. Зато ћемо у комшилуку врло брзо имати то што се већ дешава. Након обостраног пораза на Ф4 Аба лиге партизани су наступајућу Суперлигу окарактерисали као Лигу без бриге, а сада им та титула представља слаб алиби за нови почетак. Тешко је или готово немогуће говорити само о Звезди а да се не спомене и партизан. Враћам се на изјаве Давитеља која се примила код доброг дијела наших навијача да тензију није стварао он већ неко други. А сви добро знамо да је та тензија почела оног тренутка када смо овјерили долазак Блажича, Марјановића и Џенкинса и када је фама око Звездиног тима створена много прије него што је почело првенство, када смо на турнирима добијали Бајерн и Нантер са пеко 40 разлике. Било би ми веома жао да се због неког неодговорног емотивног наступа и без сигурне алтернативе напусти концепт стварања доброг тима, који је започео. Давитељ је након прве утакмице добио медијски рат против Звезде, у чему није био сам. Може се очекивати да партизани као стари провјерени борци са бјежанијске косе у стилу домобранских шкрипара ударе још јаче у српска леђа. Интересује ме само наша реакција. Хоћемо ли бити самарићански хришћани или ћемо са фукаром разговарати језиком који је он изабрао, јер се само тако боље разумијемо.

Reply
ds јун 24, 2014 at 17:03

http://hotsport.rs/2014/06/23/turbolentno-i-u-kk-cz-covic-odlazi-maljkovic-menja-radonjica/ Napokon cu vidjeti ledja Radonjicu,dolazi iskusan trener,ali..nisam za to da Covic ide iako ima svoje mane vise u tom sportskom pogledu da se tako izrazim,mislim da bez njega ne mozemo.Klub radi dobro,privukli dosta sponzora nadam se u buducnosti jos koliko je budzet ne znam ali solidno stojimo i vremenom samo rasti mozemo jer dobro se radi.Izvukao nas je sa dna,imamo dobru skolu,mislim da smo se i duga rijesili i bez njega ne mozemo u tom pogledu.Fale samo male preprave sto se prvog tima tice,novi trener i par igraca i vise forsiranja mladih i ubacivanje talentovanih prvi Stojanovic,a Rebic,Mitrovic i Tejic bi trebali biti spremni sledece sezone ali Radonjic i njegov sistem,propali.Nadam se da Covic nece ici i da se biti neke drasticne promjene oko trenera i igrackog kadra,jer vrijeme je da rezultati budu ozbiljniji.

Reply
pera јун 24, 2014 at 06:44

Sistem reaguje sad će još Zvezda da bude kriva kao i obično za sve partizanske ujdurme. To je sistem, otimaj, klevetaj ulica je u tom klubu na vlasti kad imaju takvu upravu bez časti i morala a osnovni je razlog navikli da troše tudje pare a moraju i da plate igrače a nemaju odakle ako država ne da pare. To treba pritisnuti sa svih strana da popuca inače će ispasti da su u pravu.

Reply

Leave a Comment