Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошарка

Радоњић остаје тренер КК

Како јављају готово сви наши медији, у четвртак је донета одлука да Дејан Радоњић остане шег струке КК Црвена звезда и у сезони 204/15.

Радоњић је освојио Куп Србије и прво место у регуларном току АБА лиге, пласирао је екипу у финале домаћег шампионата и полуфинале Еврокупа, али је „трн“ у оку навијачима чињеница да је највећи број битних утакмица изгубио – два финала домаћег шампионата, реванш са Униксом, полуфинале АБА против Цибоне… Критика има и што се тиче састављања екипе, те вођења утакмица.

Сигурно је да ће ова одлука наићи на револт многих навијача, а Радоњић на то може да одговори искључиво на терену – победама.

 

Повезане вести

75 comments

aco јул 2, 2014 at 15:58

čovek je odlično vodio ekipu i suprostavili smo se sjajno MAKABIJU i da ne nabrajam sve ostale koje smo pobjeđivali, ali je preveliki psihološki pritisak voditi ZVEZDU koja trpi nenormalan pritisak jer 80% SRBA navija za nju. Sve utakmice koje smo izgubili nismo nadigrani več smo sami promašili šiste situacije. šta je trener kriv ako protivnik zatvori reket i pusti nas na otvotene šuteve. znači da su svi bili svjesni da smo bolji i da im je taj rizik jedini ostao. Zamjeram dolazak Lipovija jer u FMPu imamo taka bar tri igrača koje smo trebali forsirati

Reply
Damir јун 30, 2014 at 16:45

Pretpostavljam da ce imati duplo manju platu nego lane !ne vjerujem da ce mu covic dati isto za ono sto je uradio. a sto se tice slobodnih trenera na trzistu mislim da ih nema inace bi sigurno nekoga doveli.

Reply
Dača јун 27, 2014 at 21:39

Jakovljević Dragan…mislite o tome, pre nego sto date podršku Radonji i Čoviću!!!

Reply
Darko јун 27, 2014 at 22:46

Stvarno, voleo bih da mi neko od ovih što su tako zahvalni Čoviću objasni slučaj „Jakovljević“. Svi znate kakav je sjajan posao čovek radio, a znate i zašto je smenjen. Komentar?

Reply
dejo јун 27, 2014 at 18:20

Kada si vec ostao Radonjicu—-onda tempiraj formu ekipe za mart, april i maj mesec….a , ne da se vec u decembru „izduva“ tim i kraj…

Reply
Dejan BL јун 27, 2014 at 17:56

Nisam se ni obradovao kada je dosao Radonjic, ali pre neka 2 meseca sam poceo pisati protiv njega i on mora da ode ako zelimo bolju Zvezdu. Sto se Covica tice i vasih komentara; sto da slusa glas Zvezdasa, kojih Zvezdasa, onih sto bojkotuju ABA ligu? Daj napunite dvoranu bar na svakom drugom mecu, pa onda imate pravo glasa. Ja iz BL dodjem na utakmicu, a ono jedva hiljadu navijaca u dvorani. BRUKA i onda hocete da bude po vasem, e pa ne moze. Prvo dokazite da vam je stalo do kluba, pocnite da bodrite klub a ne samo u Evropi i protiv Partizana, pa i Olompija, Cibona, Cedevita, Igokea,Radnicki i oni su protivnici, i protiv njih treba da se navija, a ne samo na par utakmica u sezoni. Podrska Covicu, ali ne i Radonjicu, jer trerba nam novi trener.

Reply
Marko јун 27, 2014 at 16:49

Kako sam samo bjesan!! Pa ovo nije normalno sta li se radi samo? Stojanovic osvoji titulu a ode a ovaj nista ama bas nista i ostaje,koga vi mazete? S moje strane apsolutni bojkot necu gledati a kamol dolaziti na utakmice.Unistio je sve zivo,sjecam se utakmice gospodin igra zonu u drugom poluvrmenu a oni nas ubise trojkama,njegova cuvena odbrana a svako malo primimo blizu 90 koseva i sto je najgore na bitnim utakmicama.Ljudi moji on je napad osakatio,kako je samo Bobi igrao u Megi pa ovo je nista a slobodno mogu reci da Djenka moze jos vise ali od kad je dosao meni on izgleda tako ne uklopljen i bez savjeta sta treba raditi a sta ne.Jaku volim ko brata,ali njegova ludost i mladost povedu ga na srljanje ,izvini, ako si trener treba da imas autoritet a on nista od toga nema.Svaku mu manu znam,bukvalno mogu da zmirim a da znam kakav je nas napad i kome Nelson daje loptu,nase greske toliko toga ima da je prosto za ne povjerovati da je ostao.Da ima imalo dostojanstva otisao bi,ali boli njega djon ladi se ima iza sebe one koji ga podrzavaju dok cemo mi jos jednu sezonu da zavrsimo na isti nacin pa cak i gori.Jer sjetimo se prosle sa nekim Suboticem,Samardzinskim,Braunom,Vukom mi smo imali bolje rezultate i vjerujem da bi se i titula mogla osvojiti da nije dosla ta smjena,a kad smo vec kod nje kako je Vukoicic nakon jednog poraza otisao sta i ko to onda Radonjica drzi.Ovde nesto smrdi,a najveci krivac za neuspjehe je Covic a mi mozemo idalje kukati na trenera ali je on taj koji donosi odluke a ocigledno nije pri sebi.Zar nema nijedan drugi trener pobogu? ovaj mi je nocna mora postao

Reply
Monako јун 27, 2014 at 16:03

1. PRE PAR DANA IZADJE U JAVNOST VEST,,PUNA PODRSKA COVICU,,
2.DANAS NIKADA VISE OD OTVARANJA SAJTA NIJE BILO UDARENIH MINUSA -gde god da se kritikuje radonjic-KO ILITI KOGA SU ANGAZOVALI DA UDARA MINUSE,PA POSLE KAO SVI ILI POLA JE ZA radonjica.
3.STA JE radonjic uradio da bi ostao.ON I SAMO ON JE KRIV ZA SVE OVOGODISNJE NEUSPEHE .
E SADA GLEDAJTE KOLIKO CE BITI + A KOLIKO – COVIC JE SUJETAN DO ,PRIZNAJ LEPO GRESKU NECE TI PASTI KRUNA SA GLAVE -a mozda i hoce samo mi ne znamo-

Reply
МадМах јун 27, 2014 at 14:38

daca: Kako ste krenuli, ostavite i Simonovica za kapitena!!!

Ако и остане овај тренер, прећићу некако преко тога, тешко признајем али симоновић ако остане…боже драги има и те!!!

Reply
daca јун 27, 2014 at 21:44

Bog je ovde nebitan, njega izigrava Covic…a sta inace mislis, ko dade onom kukavcu kapitensku traku!!! Radonja napolje!!!

Reply
МадМах јун 27, 2014 at 14:35

homer: Do tuče u prvoj utakmici finala je došlo pri rezultatu 69:64 za Crvenu zvezdu , a završilo se rezultatom 88:97 u igri 3/5 kasnije do kraja 2/4 što znači da je Zvezda jedva dobila taj čuveni deo igre24:28 ejjjj +4 samo !!!???!! a u finalnoj seriji smo primili redom od prve do četvrte utakmice 88 , 82 , 77 , 95 poena po meču !!!! uniks nam nije dao u Beogradu 85 ali nas je izbacio ladno sa postignutih 84 poena u Kazanju ili Budiveljnik 82 u gostima, Ritas 82 u Beogradu i 82 u Viljnusu, Bilbao 81 u Španiji i 87 u Beogradu, Nižni 86 u Rusiji, Lokomotiva 87 u Beogradu, Makabi 96 tamo, PAO 90 u Beogradu…. i tako….

Све речено, свака част!!!

Reply
Bobbie јун 27, 2014 at 13:58

Ја не гледам кошарку због тренера већ бодрим клуб за који навијам и волим. Ови који дају оваква јака обећања никада ово никада оно, ма слободно идите далека вам лепа кућа.Па и овако су посете на утакмицама срамотне, боље да се игра ван БГ више би публике дошло.Шатро навијачи… Радоња је можда остао на клупи али ће резултати показати колико ће се ту и задржати.Битно ми је која ће појачања доћи а тренера већ можемо лакше променити…у сваком случају Звездо ма где играла ја ћу те бодрити.

Reply
pera јун 28, 2014 at 09:25

Pa u tom grmu leži zec prijatelju u timu i pojačanjima. Ovaj je kao popu klisar koga mu dovedu taj je planiran. Treneri koji vrede prave ekipu koja može da igra sezonu na odredjenom nivou. Radonjić je pokazao da ne zna čoveče da vodi tim na terenu, alo. Čovek nema poima da postavi igru prema igri protivnika a nastranu to da je sve mlade igrače u klubu osakatio za jednu sezonu, izgubili su je pored njega. Kakvu odbranu igra, to je smejurija cele sezone jedva je postavio jednu šuplju zonu. Radonjić nije trener za Zvezdu i ne razumem tvrdoglavost Čovića opet je to neko inaćenje debelom a ovaj ga samo pali tipičnim KGB-ovskim metodama tako je i dobio titulu sa nikad gorim svojim timom. Ne razumem još nešto zašto recimo neko od Zvezdaša ne bi preuzeo klub evo fudbalski iako je u katastrofalnoj situaciji dobija punu podršku jer su doveli naše dete Lalatovića za trenera i igraće sigurno mnogo bolje sa slabijim rosterom. Ma Gurovića da su sad postavili imali bi i punu halu i podršku do bola ovako igraće samo Radonjić sa svojim timom a u publici će biti tvrdoglavi Čović i Ristanović. Nije kasno da se reaguje i dovede trener koji zna da radi. Radonjić je ove sezone izgubio sve bitne utakmice i ponizio i klub i navijače kluba. On je posebna priča kako čoveka nije sramota da ga ne podržava niko od navijača a da ima djon od obraza da ne podnese ostavku.

Reply
sasa јун 27, 2014 at 13:27

Napokon si COKI pokazao pravo lice ipak si ti u dusi GROBARCINA
DOLAZE CRNI DANI
BOJKOT

Reply
Denis јун 27, 2014 at 17:49

Sramota me je ko sve navija za Zvezdu. Daleko, daleko od toga da volim sto ostaje Radonjic, ali tako pisati o Covicu je van pameti. Da je njihov mogao je ladno da pusti klub da se ugasi

Reply
Hez јун 27, 2014 at 11:21

Mnogo sam se radovao ponovnom učešću u Evroligi, ali stvarno nemam više volje da gledam mutavog pored aut linije.

Reply
Божа јун 27, 2014 at 10:13

Као што сам и обећао у свом раније написаном коментару а у вези са ККЦЗ и тренером Радоњићем. Свима вама којима је Звезда у сцу и који читате вести и коментаре на овом сајту, сад овде кажем и обећавам да НИ ЈЕДНУ КОШАРКАШКУ УТАКМИЦУ КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ВИШЕ НЕЋУ ГЛЕДАТИ НИ КОМЕНТАРИСАТИ ДОКЛЕ ГОД ЈЕ ТРЕНЕР ДЕЈАН РАДОЊИЋ!!! Поздрав свима!

Reply
Luka јун 27, 2014 at 11:18

Možda si u pravu – čemu više komentarisati kad je sve jasno: i kakav je Radonjić stručnjak, i kakav je stav ogromne većine navijača prema njemu, i koliko je Čoviću stalo do tog stava.

Reply
Божа јун 27, 2014 at 11:33

Можда му буде стало до нашег мишљења када нико или јако мало људи дође на меч ЕЛ?! Или нико не дође на промоцију тима за наредну сезону.

Reply
cz јун 27, 2014 at 16:30

Pridruzujem se brate,zivio sam za dan da mu ledja vidim od kad je dosao ne volim ga,ne kao covjeka, ja nemam nista protiv njega ali sa njim ni opet nista uraditi necemo.Kakva je to sujeta Covica,sta izvodi on jel ne moze neke greske sebi da prizna? Takodje ni ja necu gledati,ocekujem ni velika vecina a sto se posjete tice Pionir ce prazan biti i vec mi je sad Jake zao,a ne bi me cudilo i da ostatak ostane ovo sto se desava nikako ocekivao nisam.VELIKA SRAMOTA I RAZOCARENJE,NOZ U LEDJA SVIMA NAMA! Auu a tek sezonske ahaha pao si Covicu,pao si!!!

Reply
Sladajac јун 27, 2014 at 09:13

Коментар: BOJKOT!!!…

Reply
pera јун 27, 2014 at 09:33

Ne zašto klub on je iznad svih nas Radonjića. Dakle bojkot Radonjića svuda i svagde to je stav nas navijača Zvezde očigledno. Idi čoveče ne želimo te.

Reply
Darn јун 27, 2014 at 07:33

Pošto Čoviću očigledno ne vredi govoriti, obraćam se g-dinu Radonjiću. Dejane, molim Vas da uradite jedinu ispravnu stvar i podnesete ostavku. Verujte, ogromno je razočaranje među navijačima Crvene Zvezde. Ja ne sporim da ste imali najbolju nameru i veliku želju, ali to jednostavno nije dovoljno. Nemojte ulaziti u novu sezonu – imaćete protiv sebe bar 9 od 10 navijača svog kluba. To još nijedan trener nije izdržao, pogotovo ne u Zvezdi. Bolje da sada sami prelomite i časno odete, nego da Vas smenjuju u pola sezone, kad to neće valjati ni nama ni Vama.

Reply
Alex Unders јун 27, 2014 at 07:28

Ne znam samo čemu se čudimo. Od Čovića se nije drugo ni moglo očekivati. Saopštenja je štancovao svaki dan o svakoj sitnici, a na silne prozivke da nam se obrati nakon nove lekcije od svinje u finalu plej-ofa nije reagovao. Tek kad je potvrđeno da ćemo u EL umesto Cibone, eto njega u medijima sa pričom kako smo prepoznati kao stabilan i transparentan klub. Gospodine predsedniče, ne možete gurati pod tepih ono što smo svi videli. A videli smo da smo opet ostali bez trofeja zbog toga što smo bez trenera. Vi možete hiljadu puta ponoviti da je sezona bila uspešna i da je trener na pravom putu, ali to će i dalje biti neistina.

Reply
homer јун 27, 2014 at 07:11

dileje !!!

Reply
MILAN KG јун 27, 2014 at 01:57

Skandalozna odluka!!!!!!!! oja je pogubio sve vazne meceve!!!!!!!!! ponovo ce svojim „telecim“ pogledom gledati igrace za vreme tam auta… jedino resenje za trenera je BOZIDAR MALJKOVIC!!!!!!!!!

Reply
Spartanac јун 27, 2014 at 01:38

Momci……citam i ne verujem…..zbog poraza u finalnoj seriji…..sad ste se setili coviceve politicke proslosti…..sad vam smeta preregistracija imena…..sad je problem aresa kluba!?!?!?Izvnitie,ali bas zvucite kao kompleksasi!!!Odakle nama pravo da menjamo trenera posle malo vise od godinu dana…..sto,da nismo prvaci Evrope i desetostruki sampioni Srbije pa da je ovo tragedija sto nismo prvaci!?!?Pa zar ne vidite da svaki normalan klub dovodi trenera na dve CELE godine….!?!?Obradovic je potpisao dvogodisnji ugovor sa fenerom ……a sta je uradio ,i to sa kakvom ekipom??Nije otisao ni u Top 8…..Sad Ivkovic…isto dvogodisnji ugovor!!!
ako analiziram Radonjica….daleko da je savrsen!!!Tanji je sa akcijama u napadu i mnogo sto sta…..ali vi zaboravljate od koga je izgubio u finalu-od velikog manipulatora,prevaranta,ali i velikog trenera!!!!To je tako,pa lupajte minuse!!!
Odlicno smo igrali Evroligu!!!ODLICNO!!!!Drugo…..ligaski deo ABA lige…..PERFEKTNO!!!!!!Evro kup…..jako dobro….ispali smo od BOLJE ekipe!!!Dakle…..kiks pravi je Cibona……naravno,domaca titula je trebala da se uzme,ali Boze moj…..Poenta je da je on trener koji zeli da uci,zeli da radi….ima 44 godine i za pocetak,odlicno igra odbranu…..pa da ce napreduje!!!!
A STA RECI O NAMA……PRICAMO O RADONJICU,A KAKVI SMO MI????????????????????TO NISTA AM!?!?!?!?!
KOLIKO NAS JE BILO U LIGI NA UTAKMICAMA….500-600!?!…POLUFINALE SA MEGOM 1000 LJUDI……JESU TO MOMCI ZASLUZILI-NISU!!!!!
Finale…….poluprazna hala……a Covic je problem……a gde je klub bio pre tri godine…..ja cu da vas podsetim…..u domacoj ligi….sa 6 pobeda u trouglu Metalca,FMP-a ….gde je samo FMP izborio ABA ligu!!!!Sa smesnim timom od 400 000 eura i trenerom Uvalinom!!!!
Mnogo smo digli nos…..mnogo smo PREPOTENTNI,HOCEMO ODMAH TITULU,TOP 16…..SVE!!!!!Nista ne cenimo…….ista je situacija sa fudbalom……DAJ DA SE PREKINE DOMINACIJA STOKE,NEK SE UGASIMO SLEDECE LOTO,NEKA NAM UEFA NE DA LICENCU…..SAMO DAJ TITULU!!!!!Evo nam titule i sta sad!?!?!Toliko nezrelo i ne racionalno razmisljamo da nemam reci…..

Reply
Istina јун 27, 2014 at 03:20

Mozda ce ti zvucati cudno , ali ako neko izgubi 2 finalne serije u kojima je ogroman favorit , i to ih izgubi na onaj nacin na koji je izgubio (2 pobede u 2 serije) , taj sigurno zasluzuje smenu.

Reply
homer јун 27, 2014 at 07:04

sa demagoške strane gledano sve si ispravno i lepo rekao, ali sa praktične i realine strane on nije ništa od toga što si napisao !!! odbrana katastrofa,primali smo u proseku 85 poena po utakmici, gledali kako igrači trče po terenu totalno bezidejno,kako gubimo tri u nizu u domaćoj ligi bez šanse da dobijemo bar jednu (mega,partizan,radnički) ,gledali kako nema ideju na koji način da zaustavi partizan u seriji od tri vezane utakmice !!! zamisli samo da su tu bili milosavljević,vesterman i kinsi….oni bi se igrali sa nama !!! ekipa totalno nespremna i fizički i taktički,a on gleda u njih i nema pojma ni sam šta bi im rekao !!! nema autoritet, nema harizmu, nema bre „boje“ u njemu ,totalno „providan“ ,prazan …….uvatio se onog Simonovića koji nas upropasti jer ga Gagić zakucava kao ekser…..a odrekao se Šilba,Savovića,Cvetkovića !!! drugoj utakmici finala igramo bez Nelsona,nemamo klasičnog pleja a njemu Rebić sedi na klupi celu utakmicu,ej celu utakmicu totalno neupotrebljen igrač !!! što??? da se nije uplašio da bi izgubili da je Rebić ušao bar jednu četvrtinu?? da na bi možda bili loši? pa gore nije moglo!! nema sine od njega ništa,samo ćemo izgubiti vreme sa njim u pripremama i na kraju ga otpustiti u sred sezone,kada izgubimo sve dobijene utakmice,kao ove sezone, i šta onda?

Reply
Luka јун 27, 2014 at 07:18

Spartanac, dobro si rekao ovo za nas navijače. To jeste jedan od važnijih uzroka propale sezone, i treba da se zamislimo i zastidimo zbog toga. Za Radonjića se nikako ne slažem – jeste mlad, ali nije perspektivan, uopšte ne napreduje, i nema ono što je potrebno da bi jednom postao dobar (a kamoli vrhunski) trener. Kukavičluk, predvidljivost i igranje na sigurno su njegove odlike, a to je najgore što jedan košarkaški trener može da demonstrira. Sa njim nam je sigurno ovo što homer kaže – izgubljeno vreme, pobede kad nije bitno, porazi kad jeste, otkaz u sred sezone, još jedna godina bačena u vetar. A treća bi bila mnogo.

Reply
Villa јун 27, 2014 at 11:58

Je l’ nam i Uniks u Areni dade 85 poena?

Reply
homer јун 27, 2014 at 13:27

Do tuče u prvoj utakmici finala je došlo pri rezultatu 69:64 za Crvenu zvezdu , a završilo se rezultatom 88:97 u igri 3/5 kasnije do kraja 2/4 što znači da je Zvezda jedva dobila taj čuveni deo igre 24:28 ejjjj +4 samo !!!???!! a u finalnoj seriji smo primili redom od prve do četvrte utakmice 88 , 82 , 77 , 95 poena po meču !!!! uniks nam nije dao u Beogradu 85 ali nas je izbacio ladno sa postignutih 84 poena u Kazanju ili Budiveljnik 82 u gostima, Ritas 82 u Beogradu i 82 u Viljnusu, Bilbao 81 u Španiji i 87 u Beogradu, Nižni 86 u Rusiji, Lokomotiva 87 u Beogradu, Makabi 96 tamo, PAO 90 u Beogradu…. i tako….

Reply
luto јун 27, 2014 at 08:15

NE S.ERENDAJ…

Reply
МадМах јун 27, 2014 at 11:41

Има истине у овоме што си написао…АЛИ…
Да ли си ти гледао прву утакмицу финала плеј офа, 5на3 је било…умало нисмо изгубили! Јел си га видео да он нема акцију (тражио је тајм аут, вероватно да нацрта акцију коју иначе нема целе сезоне!!!) То што смо ми добијали утакмице, нема везе са њим, све је то индивидуа играча, он томе ништа није допринео! Када год је тражио тајм аут, Звезда никад, НИКАД није дала кош!!!!!!! Седим иза клупе Звезде и сваки тајм аут не верујем шта и како он (не) говори играчима шта и како, тотално је изгубљен!
Отерао је ШИЛБА, зашто???
Довео ЛИПОВИ-а, он као и Симоновић, не може океан да погоди са брода!!!
На 15 разлике за партизан, он убацује Липови-а да игра као плеј, алоооооооооо…а мали Ребић (иначе плеј) му седи на клупи!!!
И какве везе има што је играо целе сезоне Аба лигу супер, када није добио ону најважнију, финалну! И сада смо само стицајем околности у Евролиги.
А то где смо били пре три године, то стоји, био сам и тада у хали алиииии…
Да је Човић у прошлу сезону ушао са клинцима, ја бих рекао а и већина вероватно. ок биће боље сл.сезоне(мрзим ову реч) алииииииии…
Он је ушао са великим буџетом, има је 5 (пет), можда 6 америчких кошаркаша (2 завршила сезону), имао је 2 центра (два која су завршила сезону) и које Звезда није имала од 2006 године (мислим на два права центра а не као некада Кикановић…)…
Оно што хоћу да кажем је, да је Звезда ушла у ту сезону са веома скупим тимом и Човић је очекивао више (само што он то никад неће признати) и сада када није урађено ништа, говори да ли се сећамо где смо били пре три године…е па та прича код мене не пије воду!!!
Оно што је за нас навијаче трагедија је то што никада нећемо имати правог тренера, јер ти прави неће да раде са Човићем и да им он суфлира и говори са стране шта и како да раде. Тако је било са Лазићем, Вукоићићем, Радоњићем. Трифа који је био кандидат да седне пр.сезоне није…претпостављам и зашто.
Ако и остане Радоњић, нека бар отера Симоновића, Липови-а…
НЕ желим да се ником замерам или да се свађам, ово је моје мишљење и не очекујем да се сви сложе са мном, што се каже „100 људи 100 ћуди, 100 жена 200… 😆
Оно што је истина је то да ми не можемо ништа да променимо и не можемо да утичемо на одлуке које се доносе! Али више ми је мука да говорим себи да ће бити боље следеће сезоне…

Reply
Villa јун 27, 2014 at 11:56

Bravo brate. Rekao si sustinu, nikad nam nista nije dovoljno.

Reply
Estrella Roja јун 27, 2014 at 01:19

Imbecilna odluka gospodina Ćokija koja će u startu uništiti svaki pokušaj pomaka napred u odnosu na tek završenu sezonu.Ambicije ostankom Radonjića su znatno pale nego što smo se nadali saznavši odluku o dobijanju pozivnice od strane Evrolige.Očigledno je da će budžet biti znatno manji,služićemo za „nakantavanje“ ostalim timovima iz najačih liga Evrope,pa i ostalih,uslovno rečeno,manjih klubova.
Smešni su mi ovi branitelji lika i nedela Nebojše Čovića.Pominju kontinuitet..pa kakav kontinuitet,jebo vas on,kad smo izgubili gotovo sve bitne utakmice ove sezone,ne računajući beskorisni domaći kup(time ne želim da unizim ime velikog čoveka koje nosi taj trofej,ali realno on nema nikakvu drugu vrednost).Kontinuitet u neuspehu..16 godina bez trofeja domaćeg prvenstva,nijedna Aba liga,bez nekog većeg rezultata u Evropi,mada polufinale Evrokupa nije toliko loš rezultat,samo što je to bio više plod inspircije par igrača(koji su pali u formi kad je bilo najpotrebnije) nego zasluga trenera koji se tokom timeouta obično hvata za glavu,dok smisli neku iole ozbiljnu akciju prođe vreme.
Terziću,Čoviću veliko vam hvala na tome što polako postajem indiferentan prema svojoj velikoj ljubavi,Zvezdi…nisam verovao da to može da se desi u mom životu.

Reply
Darko јун 27, 2014 at 01:15

Sramota! Ovamo kao pljuje svinju i sve bi dao da ga pobedi, a u stvari svakim potezom mu ide na ruku. A najgore od svega je što imamo onu plaćeničku ekipu vođa, inače bi se ovo lako rešilo jednim „Čoviću, odlazi!“ iz 5-6 hiljada grla.

Reply
Alex Unders јун 27, 2014 at 01:10

Jasno je kao dan – Čović nam tera inat. Veeelika greška jer je imao podršku većine navijača. Zanemarili smo i njegovu mutnu (da ne kažem sramnu) političku prošlost, i preregistraciju imena i adrese kluba, i nesuvisle izjave u medijima, sve smo istrpeli samo da nam KK preživi.
Kad jednom začujete zvižduke, predsedniče, tada će biti gotovo, tada će biti – ili vi ili KK, zapamtite to.

Reply
moravac јун 27, 2014 at 01:03

Ovo nema blage veze s mozgom. Ja jednostavno ne verujem!!! G. Covicu, jesmo li Vam zato dali podrsku sa preko 80% posto glasova?!? Da nam ovako bezocno pljunete u lice?!? Sramota!!! Ima li i jednog valjanog argumenta u prilog valjanosti ove Vase odluke? Recite nam cime je g. Radonjic zasluzio novi ugovor. Valjanim radom? Rezultatima? Autoritetom? Cascu? Pa da je taj gospodin imao i malo casti, sam bi podneo ostavku posle bruke sa raspalom Cibonom!!! G.Radonjic je covek bez casti,morala,znanja ali je,ocito, iz grupe ljudi koje nas narod naziva takojevicima!!! A takvi ljudi su Vama,g. Covicu izgleda po volji. Bitno je da su poslusni,snishodljivi,meki,popustljivi a to sto u glavi nemaju nista, to je manje bitno. Jer, da nije tako, danas bi na klupi KK imali g. Pesica koji je.gle cuda, otisao iz KK Crvena Zvezda, bas kad ste Vi stabilizovali klub. G. Pesicu ne biste mogli da uvalite Lipovija,vec bi on sam formirao roster i stajao iza njega i postignutih rezultata. Ovo je jako losa odluka g.Covicu.Jako losa odluka. Sada smo dosli u ne prirodnu situaciju da onih 80% navijaca CZ koji Vas podrzavaju, zestoko ne podrzavaju Vaseg miljenika, g. Radonjica. I sta cemo sad?!? Da nismo mozda suvise brojni na utakmicama KK Crvena Zvezda? Ako tako mislite,onda cemo ispostovati Vasu volju,pa ce nas biti jos i manje na tribinama. Na kraju, jos samo jedno obecanje. Upamtite ga dobro. Vise NIKADA necemo dozvoliti, ni po koju cenu, ponizavanja od strane jugo olosa i ponizavajuce komentare i prozivanja dukljanske SVINJETINE!!! KK Crvena Zvezda je suvise veliko ime da bi se bilo ko, pa i Vi, poigravao njegovim renomeom i navijacima. Ujeli ste nas za srce, g. Covicu,zestoko!!! „Hvala“ Vam na tome u ime svih 80% navijaca koji su bez rezerve stali uz Vas. Zapamticemo to. Pozdrav svima koji zive i disu za CRVENO-BELE boje!!!

Reply
pera јун 27, 2014 at 06:37

Malo je reći sramno ja ne verujem. Gospodine Čoviću gospoda koja plaćaju Radonjića a ja mislim da je to čuveni crnogorski lobi je zadovoljna postupili ste po njihovom nalogu. Nismo mi birali predsedništvo kluba da podržava lobije. Dakle ovo je prevršilo meru iz jednog prostog razloga mnogo je prave košarkaške dece stasalo u klubu da bi neko ko nema poima uništavao njihove karijere jednim Lipovijim ili Simonovićem. Pomenuti gospodin je uveo i tri talenta svetskih razmera u lošu formu i komplekse jer im nije davao šansu da igraju. Čovek jednostavno ne zna da vodi ekipu na terenu i teško mi je reći ali ovim činom prestajemo da dajemo podršku. Završili smo mi Zvezdaši srcem da podržavamo klub. Od danas ništa više nije isto videćete i ta deca će početi da beže iz kluba jer gospodin mudri kouč koji igra sa 6 igrača uz to bez m.da da odigra išta sem bacanje cigli po terenu ne zaslužuje našu pažnju. Teško mi je reći ali ovo je najgori potez koji ste mogli povući dakle FINANSIJERI SU REKLI DEJAN RADONJIĆ epa neće moći nas neće više biti na čuvenoj tribini, kako rekoste brojni navijači na utakmicama Evrolige jer mi trenera gubitnika nećemo podržavati igrajte sa praznim gledalištem. Dejane Radonjiću pačavro od čoveka bestidniče ko si ti da se igraš našim emocijama prema klubu koji volimo najviše na svetu. Gospodine Čoviću Radonjića nije čaršija rešila da smenjuje već njegovi rezultati i katastrofalno odigrana svaka bitna utakmica u sezoni koja je prošla. Vlada Vukojičić je naučnik za ovog amatera trenera.

Reply
Bruce1ee. јун 26, 2014 at 23:46

Meni je najvaznije da je klub stabilan, kad se samo setim kako je bilo pre par godina… i mslm da je bolje da imamo trenera koji ce da kosta limit 100000, nego da nam dodje Maljkovic i uzme 500 miliona, za razliku mozemo da dovedemo 1 odlicnog igraca! pozz

Reply
MIKI milic mitrovic јун 26, 2014 at 23:27

Klasican auto-gol ili auto-kos kako god..odustajem od pracenja ove tzv. Zvezde..mnogo sam vremena i nerava uzgubio ove godine prateci njegove nezrele takticke zamisli narocito u najvaznijim utakmicima koje je sve izgubio. .covek je nedorastao visokim ciljevima..nula od autoriteta, nezna dve recenice tecno da izgovori..MARS BRE IZ ZVEZDE , ZAJEDNO SA COVICEM !!!

Reply
Djole-Jagodina јун 26, 2014 at 23:24

Ono sto Covic nemoze da uradi Vujosevicu radi nama posto njemu nemoze nista a Covica boli ona stvar za Zvezdu i za nas.Sto se mene tice ja sam sa KK C Zvezda zavrsio a Covicu sram vas bilo.Radonjic nema obraza i ko zna ko ga i zbog cega gura da nas unistava.

Reply
Villa јун 26, 2014 at 23:15

Ja sam verovatno jedini posetilac ovog sajta koji podrzava ovu odluku. Razlog za to je to sto mislim da je najvaznije imati kontinuitet u radu. Radonjic je istina izgubio nekoliko bitnih utakmica, ali isti taj Radonjic je doveo tim do tih utakmica. Na kraju ove sezone ukupan odnos pobeda i poraza je 48/22 sto je najbolji ucinak u ovom veku. E sad mnogi ce reci, sta to vredi kad je sve bitne izgubio. A ja kazem gde su bili navijaci protiv Cibone kad je bilo najbitnije? A i ovi sto su bili nisu smeli da puste glas. Zasto?

Reply
marko јун 27, 2014 at 00:05

Pa on za godinu i po dana nema jednu, ali JEDNU krstenu akciju u napadu! :facepalm:
Sve se svodi na tranziciju, a kada se krene pozicioni napad, sve to postaje mucno za gledanje! Ide se individualno, ili se spusta na centre koji siluju, ili se opali 20 trojki po mecu… I to je to!
Drugo, godinu i po dana covek NE ZNA PROTIV ZONE!
I sta vise napisati, na sta vise trositi reci! Covek je jednostavno nedorastao kluba sa visokim ambicijama! Sve bitne utakmice je izgubio! I nije on nama obezbedio EL, vec nam je to Cibona omogucila, i niko vise!
Moze on da ima i kontinuitet od 10 godina, od njega trener biti nece!

Reply
Djoksonidis јун 27, 2014 at 00:45

Matorac, misljenja sam da je bolje da dodju tri zverska pojacanja,a trener da ne bude preterano skup, nego trener od pola milke,a da dodje jedno ili dva pojacanja.
Uniks: izgubili smo jer je Zizis odigrao klupsku partiju zivota!
Cibona: nije bilo prave podrske navijaca uz sistem „lako cemo“
Finalna serija: groblje je moralo da uzme 1 trofej,a uz to imali su petorku jacu od nase bez obzira na pisanije po novinama i kuknjavu mesecima unazad.
Samo Silb da je ostao, pala bi lagana dupla kruna uz finale EK mada je i polufinale uspeh.
22:4 u ABA za svaku pohvalu
Ako se uvede plej of u ABA, ove sezone bice jos bolji rezultati.
4. sesir 10. jula – odlicna stvar, potpisujem Top 16.
Zaista ne razumem gnev vecine navijaca.
Polako, tuci cemo ih, nase vreme dolazi, kako ljudi ne osecaju? Alo, 4. sesir, na tacni top 16. Pa ako smo imali 4 pobede, sada cemo 5 ili 6. Potpisuju dva vrh domaca igraca i jedan kvalitetan stranac, i brate, Radonja ima da roka ovu sezonu .. podrska za njega i tebe!
Zvezda oOoOoO

Reply
pera јун 27, 2014 at 06:45

Koga će ovaj jadnik da roka pa on je izgubio sve bitne utakmice u sezoni- Nelson mu je vodio sam utakmice. Drugo trener koji igra sa 6 igrača nije trener a znaš li zašto zato što ne zna da napravi igru za celih 12 koje je imao. Njega drži čvrsto tu gde jeste onaj ko ga plaća a to nije Čović. Sramota je gurnuti u stranu ovu decu koja su pokazala da zaslužuju šansu da bi mi odigrali nekoliko utakmica u Evroligi a onda pasli travu sa trenerom koji ne zna da spremi tim a pogotovo da vodi ekipu. Pa smeju nam se grobari opet smo sve uradili da ni krivi ni dužni budu bolji od nas. Radonjić može i džabe da radi ali nas on više ne interesuje. Ma ne razumem mentalni sklop čoveka koji kad vidi da ga niko u klubu ne podržava uporno gura svoju guzicu tamo gde mu nije mesto. E sad tek neće biti navijača na utakmicama mi smo sa Radonjićem završili a vas desetak gledajte utakmice koje on vodi.

Reply
Бранимир јун 27, 2014 at 18:17

Мени се чини позната и врло логична твоја прича. Ми смо тимски врло добри. Можемо када хоћемо. Против Бибаа у БГ смо у пољу шутирали невјероватних 32/42. Али се питам зашто нећемо. Има нешто и до тренера. Са Дејаном се патимо, са сваким другим би се играли.

Reply
Zvezdas S јун 26, 2014 at 22:59

Covicu ,sram te bilo ,izgleda da ti radis u ineteresu Partizana ,a ne Zvezde.Predlazem da mi navijaci krenemo u totalni bojkot KK Zvezda .Cuvaju radonjica zbog licnih interesa sa Crnogorskim klanovima.Nece me iznenaditi da se produzi saradnja ni sa Lipovijem,i ostalim pajserima koji ne zasluzuju Zvezdin dres.Covic ,postace totalno omrzen medju navijacima Zvezde Licno sam ovo i ocekivo ,jer Covic ima svoje licne interese ,sa pojedinim ljudima ,kojima se ulizuuje ,preko Zvezde kako bi im se dodvorio tako sto ce im izaci u susret i sacuvo Radonjica ,i pojedine promasaje od igraca.
Jos jednom COVICU SRAM TREBA DA TE BUDE ❗ ❗ ❗ kao i ovog radonjica moralnog necoveka.Mi navijaci treba posle ovog sramnog poteza da stavimo prst na celo ,i da se zapitamo Kome mi treba podrsku da pruzimo ,kriminalcima koji vode Zvezdu,preko koje cine usluge ,radi licnih interesa.

Reply
pera јун 26, 2014 at 22:59

ali ovo je dokaz da treba biti uporan. jednom ce se sve to okrenuti na nasu stranu.
zamislite face grobara kada su cule ovu vest.
verijem da su vujosevica pitali sta da rade ni on ne bi dao bolji savet
CIRKUS

Reply
БруталноРеалан јун 26, 2014 at 22:52

Врхунац тврдоглавости једног човека. Кад је требао да искулира и да сачека, избацио је Владу наглавачке. Сад кад је и детету јасно да не иде, он човек искулир’о све.
Не вреду све има цену, не можемо никад бити комлетан клуб. Играмо 2х заредом ЕЛ, фантастично ал’ тим ће правити Мишко и Аца Рашковић а мајстор за све ће да кешира. Спортски директор неки, ништа а?

Reply
sasa b јун 26, 2014 at 22:43

I POSLE SE CUDIMO KAKO JE PROPAO FK.DOK SU OVAKVI LJUDI U SD CRVENA ZVEZDA NAMA NEMA SPASA.
UMESTO DA OPRAVDA BUDZET OD PROSLE GODINE , SVAKI UTROSENI EURO A OSVOJEN SAMO KUP I TO NA KAKAV NACIN I PROTIV KOGA.
DOTICNI GOSPODIN TRAZI NOVE PARE KAKO ON KAZE POMOC A U ISTO VREME ZAPOCETI RAT SA VEPR.M SIRI NA OSTATAK UPRAVE I JOS GORE LUPA SAMARCINU NAVIJACIMA OSTAVLJANJEM RADONJE NA KLUPU .COVECE DOKLE CES DA NAS MALTRETIRAS STA SMO TI MI KRIVI DA ISKALJUJES BES NAD NAMA, MI SAMO VOLIMO SVOJ KLUB I NE MOZEMO DA GLEDAMO KAKO GA UNISTAVAS.
STAVI PRST NA CELO UMI SE HLADNOM VODOM I VRATI SE NA KOLOSEK IZ KOG SI DAVNO ISPAO
ZBOGOM

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 26, 2014 at 22:41

slazem se da je Radonjic prosecan trener…al trebamo biti realni da mi nemamo ni ekipu..ovo je skroz prosecna ekipa..nemamo ni jednog extra igraca..nemamo ni dva kvalitetna igraca..pa mi cemo biti vreca za punjenje sa ovim igracima..imamo samo dva borca u ekipi Mitrovica i Blazica..ostali su dobri za crnokosu..kad budemo imali Bogdanovica,Bertansa.Milosavljevica,Vestermana,Pavlovica…bicemo konkurent za nasu ligu..da bi imali neke sanse da se borimo u evropi nama treba 8 igraca..od toga 2 kao Bogdanovic i dva kao Betans da se nebi sprdali sa nama po evropi

Reply
БруталноРеалан јун 26, 2014 at 23:04

Не можеш да гледаш то једнострано. Наша играчи су одлични, ту приче нема. Друго је то што су пали, али то не умањује објективни квалитет. Њихови нису били на том нивоу од старта али радом са врхунским тренером су дошли до тога. Богдан код Влада Јовановића вид’о паркета није, Берта у Словенији малтене анонимус, Драган у Кг итд, али кад имаш мајстора заната онда је небо граница. Лука Митровић би био у првој рунди драфта ове године и најбоља млада четворка Европе да је био код Дулета, али гарантовано.

Reply
PERICA јун 26, 2014 at 22:30

Pa kako si covke krenuo ni halu u zelezniku neces moci da napunis. Bukvalno svaki potez ti je gori od prethodnog . Kako stvari stoje ovog ces menjati u drugo kolo aba lige ali tog smo se nagledali proslih godina.Prvi put kazem desi se drugu godinu valda je naucio lekciju trecu godinu kazem da si neopevani top.

Reply
Tuco Ramirez јун 26, 2014 at 22:28

Neverovatno…..

Reply
ClarkKent јун 26, 2014 at 22:25

Radonjic vam je kriv sto igraci ne mogu da pogode otvorene suteve. Sto trojku ne mogu da pogode. Sto se nosioc igre, Blejk Silb nije dovoljno zalagao vec iskljucivo igrao zbog novca. Fantasticnu odbranu je igrala Zvezda sa Radonjicem. Posle toliko godina se igrala Evroliga i ostvarili smo cak 4 pobede. U Evrokupu dosli do 1/2. Osvojili prvo mesto u regularnom delu ABA lige, plasirali se naredne sezone u Evroligu, osvojili Kup i igrali finale Lige. Na drugoj strani je imao Vujosevica, koji je da se ne lazemo jedan od najboljih trenera Evrope. A sledece sezone ni on ne igra Evroligu.
On nam je samo trn u oku, jer je Crnogorac.
Puna podrska za Radonjica! Veliki gospodin!

Reply
dusan јун 26, 2014 at 23:01

na cemu si ti? sto se mene tice moze da bude i albanac ali da zna bar nesto u basketu. ovaj tvoj nema pojma sa basketom, a da li je gospodin ili nije to raspravite u podgorici…

Reply
marko јун 27, 2014 at 00:19

Radonjic je birao igrace! I tu stavljamo tacku na komentarisanje!
Jos jednom da ponovim i prekopiram komentar nekog naseg navijaca sa drugogj sajta! Sve je covek lepo objasnio, sta i kako!
„Sve smo mi mogli.
Mogli smo da pobedimo na pocetku takmicenja Lokomotivu pred 20 000 navijaca u paklu Arene kada je VAZNO … Mogli smo da zadrzimo dva puta napravljenih onih +15 protiv zelenih kada je VAZNO, u onom paklu od Pionira … Mogli smo da pobedimo Evropskog prvaka u takodje isto tako nerealno dobroj atmosferi u hali kada je bilo VAZNO .. Mogli smo u Kazanju, kada je VAZNO da zadrzimo +11 i udjemo u finale da se nismo usrli , a on bio izgubljen u prostoru i vremenu, i tu pogubljenost preneo na ekipu. Mogli smo i Cibonu da pobedimo kada je VAZNO, u Areni pred nasom publikom – u borbi za Evroligu. Mogli smo i titulu ovde da osvojimo protiv debelog psihopate kada je VAZNO, sve smo mi mogli …
ALI NISMO “

Reply
pera јун 27, 2014 at 06:53

Na sve ovo treba dodati i nećemo sa Radonjićem jer je počeo da nam se gadi.

Reply
sasa јун 26, 2014 at 22:23

SVAKA TI CAST COVICU PA TI SI BOG.
TVOJ BEZOBRAZLUK NEMA KRAJA NATERACES TAKAV GNEV NAVIJACA DA NECES MOCI NI U ZELEZNIK DA SE VRATIS.
DO SAD SAM MRZEO SAMO DEBELOG IZ KOMSILUKA OD VECERAS VAS JE DVOJICA
VUCICU NE DAJ PARE OVOM ZA STA GOD SE DOHVATIO TO SE OSUSILO
VUCKO TERAJ BANDU TAMO GDE MU JE MESTO

Reply
Sampioni јун 26, 2014 at 22:20

Ne mogu da verujem!!!

Reply
sasa јун 26, 2014 at 22:17

Ovim se covic otvoreno stavlja na stranu partizana . ili mu prija kara.e debelog pa zeli jos ili ovaj radonjic ima neke dokaze o nekom lopovluku
CESTITAM NOVU TITULU GLODARIMA A MOZDA I MEGI

Reply
Wild Wild јун 26, 2014 at 22:13

Ovo raditi sada kada groblje prodaje najbolje igrače, sramotno… Pa jeste li svesni da će debeli opet izmisliti neku dvojicu nepoznatih, opet gubiti od nas kad je nebitno, i opet nas lagano dobijati u finalima? Zašto mu idete na ruku? Vidite li vi Radonjića? Shvatate li da on prenosi na ekipu zbunjenost, nesigurnost i strah, a onaj tamo na njegove drskost i superiornost?

Reply
Luka јун 26, 2014 at 22:07

Katastrofalan potez. Inat i sujeta ne nestaju preko noći, očigledno. Neko želi da nam poruči da sezona nije bila neuspešna. Taj neko ne želi da vidi da su i oni malobrojni Zvezdaši što su podržavali Radonjića odustali od toga nakon debakla u finalu plej-ofa.
E, pa videćete šta ćete čuti sa tribina kada izgubimo prvu utakmicu. Znam da vam nije stalo do mišljenja navijača, a i to je jedan od razloga što smo tu gde smo.

Reply
Matija јун 26, 2014 at 22:07

nije on za Euroligu ,… nema to iskustvo,… nije ni autoritet igracima ,… ima crne rupe u vodjenju utakmice ,…. dozvoljava protivniku serija i vece od 10:0 ,… odbranu ‘ajde i moze da spremi ali napad je katastrofa ,… sve utakmice koje smo dobili bile su na individualni kvalitet ,… sve bitnije utakmice koje smo izgubili on je izgubio ,… jedno ime mi je u glavi vec 2 -3 godine ,… Aleksandar Trifunovic ,…

Reply
neco-peco јун 26, 2014 at 22:04

Cudna odluka, prilicno nerezonska! Ja sam svjestan da nama treba mlad trener, neko prema kome treba imati strpljenja i ako ga istrpimo da moze donijeti rezultate! Ali Radonjic, on nema napretka, igre, akcije! Mi cemo titulu dogodine opet izgubiti zbog njega jer on nezna psihicki da rastereti ekipu i ispucavamo trojke 18-0 ili 21 -3! Sledeca godina nam je vec poklonjena sto se tice Srbije a mi kao da se kockamo sa tim! Partizan nece imati niti lovernja niti vjerovatno Bogdanovica al opet ce biti vise ekipa nego mi sa Radonjicem! Losa, bas losa odluka. A jos da ne spominjem uticaj na navijace….

Reply
Zvezdaa ooo ♥ јун 26, 2014 at 21:57

JOŠ SAMO DA ZADRŽIMO CELU EKIPU .OVO JE NASTAVAK AGONIJE.

Reply
Lazaris јун 26, 2014 at 21:56

Vreme ce pokazati da je Radonjic ne dobar nego odlican trener. Mnogi grobari zaboravljaju da je Dule 2004. godine bio na izlaznim vratima Partizana. Da je tada Dule otisao gde bi danas bio Partizan? Nema dileme da je Dule bolji od Radonjica ali Zvezda ne moze sada da nadje boljeg trenera od njega.

Reply
daca јун 26, 2014 at 21:47

Kako ste krenuli, ostavite i Simonovica za kapitena!!!

Reply
Бранимир јун 26, 2014 at 21:45

Лијепо смо почели нову сезону. Људи нас пуштају у Евролигу, а ми сами радимо против себе. Чист аутогол. Не знам коме се инате ти људи. Ниђе везе!

Reply
Djordje јун 26, 2014 at 21:39

Sram vas bilo!Ovo zaista vise nema smisla i sto se mene tice dovidjenja.

Reply
Mississauga јун 26, 2014 at 21:38

KATASTROFA !!! UZAS !!! TRAGEDIJA !!!
OVIM POTEZOM MI SE CINI DA SE COVIC INATI SA „NEKIM“ !

Reply
mare-zvezda јун 26, 2014 at 21:47

Da se voli inatiti to se druze videlo kad je ulazio u sukob sa debelim, ne kazem da tad nije bio u pravu ali smo videli dikle nas je taj sukob doveo. Tako radi i sad, e pa gos. Covicu ako se kosarka igra zbog tebe i Radonjica onda u redu, od mene nemoj ocekivati dolazak u Pionir-Arenu, jer koliko sam ja mogao da vidim a i cujem u drustvu oko sebe bar jedno 80% navijaca je za njegovu smenu a ti ga ostavljas u inat svima. E pa ne moze, moju podrsku necete dobiti vise. A kakav je covek Radonjic pokazao je i ovim potezom, da je imao i malo obraza i morala podneo bi ostavku. RADONJIC ODLAZI

Reply
Monako јун 27, 2014 at 16:07

U pravu si samo ne znam ko ti lupi ova 3 minusa? covic,radonjic,lipoviiiiii.
Obraz nema ni morala-SRAM TE BILO radonjicu

Reply

Leave a Comment