Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Деспотовић: „Генк је тим из врха белгијског фудбала“

Првотимац Црвене звезде, Ђорђе Деспотовић, прошле године је бранио боје белгијског прволигаша Локерена.

Зато и јесте најупућенији у квалитете Звездиног сутрашњег ривала Генка. Деспотовић истиче да Црвену звезду очекује квалитетан ривал и самим тим јака провера, иако се ради о пријатељском дуелу.

– Генк је тим из врха белгијског фудбала. Физички су спремна екипа и играју брз фудбал. Најбољи нападач је уједно и капитен, носи број 9, али не могу да се сетим имена. Позади играју тамнопути шптопери Кулибали и Кара. Изузетно су високи и снажни, можда не толико окретни – истиче Деспотовић.

Утакмица са Звездом за Генк ће, као и за Мехелен, бити генерална проба пред почетак шампионата. Зато нема сумње да ће стадион бити пун.

– Генк има нов стадион, и сигурно је да ће много људи доћи на утакмицу. Имају добру публику, али то заиста неће бити проблем јер се не ради о навијању целог стадиона. Интересантно је да је њихов голман ожењен Српкињом и да разуме доста од нашег језика. Верујем да ћемо бити на висни задатка и да ћемо пружити максимум, јер они нам свакако неће „опростити“ лош дан – закључио је Деспотовић.

Повезане вести

3 comments

Ceda јул 15, 2014 at 18:26

Kad ce sezonske za Marakanu? Protiv Nisa igramo 9.8.2014.

Reply
josif јул 15, 2014 at 15:45

Stvarno!?A ja se pito ko je ovaj klub.Pozz>MKD

Reply
Lazaris јул 15, 2014 at 15:36

Taj napadač koga ne možeš da se setis je Vossen,a Kulibali je otišao u Napoli tako da on ne igra .
Nikad neću razumeti to kada igraju protiv nekog a oni ne znaju njihove igrače,pa imate internet i pogledajte malo protiv koga igrate.

Reply

Leave a Comment