Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Остварена жеља – Планић ново појачање!

Богдан Планић шесто је појачање Црвене звезде у овом прелазном року. Талентовани централни дефанзивац потписаће уговор на три године и тако постати остварена жеља тренера Ненада Лалатовића.

Планић је на радару Црвене звезде још од дуела на Старој Карабурми прошле године, а током лета се помињао као већ виђена аквизиција на „Маракани“. Планић ће појачати конкуренцију на позицији штопера, за које поред Сава Павићевића конкуришу Дарко Лазић, Вукашин Јовановић и Милош Стојановић.

Према писању појединих медија Планић ће играти за 4.000 евра месечне плате. Након њега очекује се да следеће појачање, седмо овог лета, буде Милош Босанчић, али се ту још коцкице све нису сложиле.

Повезане вести

26 comments

šimin јул 24, 2014 at 10:38

Моје мишљење је да Планић није требао да се доводи. То моје мишљење није утемељено на томе што сматрам да он нема квалитет, напротив, већ на томе што на тој позицији имамо 3 наша млада играча која ће доласком Планића пасти у други план и стагнирати ове године.
Уопште, проблем је у концепцији “наше“ управе, односно у одсуству концепције. Доводе се играчи на три године, што је по мени сувише кратак период да би Звезда могла нешто да заради од њих. Ове године ће бити период прилагођавања + неиграња у европи, следеће ће већина њих бити без искуства играња у европи тако да је тешко очекивати да ће бити кадри да постигну неки запаженији успех у истој. Након следеће сезоне морамо их продати, уколико желимо да зарадимо нешто на њима. На страну што су бар двојица од ове шесторице изузетно сумњивог квалитета.
По мом мишљењу требало је ове године играти са младим играчима и по једним искусним у свакој линији (нпр. Павићевић, Милијаш и Ракић), без резултатског притиска. Тиме би смо омогућили да до изражаја дођу клинци (Јовић, Јовановић, Рајковић, Савићевић …) који ће у будућности моћи да буду продати за озбиљније паре, а да већ у току наредне сезоне Звезди донесу титулу. Истовремено, не би постојао притисак ни на Лалатовића да морамо да освојимо титулу и то би помогло да много боље ради свој посао и да га не “истрошимо“ за једну сезону или можда и краћи период.
Овако ми се чини као да се понашамо као и свих претходних година и да ћемо на крају ове сезоне бити у још већим г….ма него што смо сада. А видели смо и ове године да освајање титуле не мора ништа да значи уколико не почне да се поправља финансијска ситуација.
А можда неко сматра да је велики престиж освојити титулу у толе супер лиги?

Reply
MILAN KG јул 23, 2014 at 22:25

krvavi zvezdas-DE,

Kokeza rekao ne dovodimo Regana traze nam 500 hiljada i 20 posto od sledece prodaje.http://mondo.rs/a712668/Sport/Fudbal/Kokeza-za-MONDO-Bosancic-je-za-Zvezdino-dobro.html

Reply
Spartanac јул 24, 2014 at 00:22

Taj nam ne treba,vredi duplo manje….ALI NE MORA NUZNO DA ZNACI DA SMO ODUSTALI!!!!!!!!!!TO SU IGRARIJE!

Reply
dusan јул 23, 2014 at 21:34

imacemo slab tim. kazu da je dobro sto je jeftino. meni se cini da nije. ovo su sve poluigraci. a ako odu rakic i lazovic igracemo za sesto mesto.

Reply
Nemanja јул 23, 2014 at 21:06

Dobro dosao!!

Reply
MILAN KG јул 23, 2014 at 21:02

Dobrodosao ocekujem jos 4,5 pojacanja sto pre sto bi reko Lale 😀

Reply
Stefan јул 23, 2014 at 20:12

Planic je super igrac gledao sam ga nekoliko puta doobro pojacanje ali mislim da treba doci jos jedan stoper i to iskusan iskreno se nadam da ce to konacno biti Lukovic?Ne mogu da verujem sta ova nasa uprava radi pa svi su nam vazni igraci otisli Mrdja Pecnik Kelhar Ninkovic i sada pored svih tuih fudbalera oni zele da prodaju Milijasa Rakica i Lazovica pa dali su oni normalni pa bila bi katastrofa kada bi otisli sva trojica u svo postovanje ali kapiten igra fantasticno i on nam je glavni igrac na sredini terena neznam kako oni misli da mi ponovo osvojimo titulu u ovom trenutku bez par dobrih i iskusnih fudbalera mi realno ne mozemo da odbranimo titulu a ako odu Miki Laza i Rakic to ce biti veoma lose i tek tad necemo imati sansu da odbranimo titulu nazalost.

Reply
DeckyStrasni јул 23, 2014 at 19:39

kako li cemo mi to da platimo?

Reply
Mani јул 23, 2014 at 19:19

Odlican potez!!! Jos samo jedno krilo i Bosancic i to je to. Plus ako ode Tenk da dodje Regan. Milijas izgleda ide i lepo ce doci milionce za njega a eto lepe sanse da Grujic i Vukan imaju veliku minutazu!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 23, 2014 at 18:28

extra igrac i bio je moja zelja..ostale su jos 3 moje zelje i mi smo za 2-3 godine stali na noge..dovesti jos Regana.Drazica, i Cavrica

Reply
Lazaris јул 23, 2014 at 15:44

Svidja mi se što potpisuju ugovore za male pare,a ne kao prošlo leto kad su došli Pečnik,Mrđa,Ninković i još neki i koji su imali po 200,300k godišnje.Araujo na primer ima veću platu od Planića,što je velika greška kad su ga doveli da igra za tolike pare,mada mi je žao njega što nije dobio šansu,mislim da ima potencijal.

Reply
Sladajac јул 23, 2014 at 15:41

E sad da se ratisiljamo Milijasa koji ima ugovor 500.000€ pa kao veliki zvezdas oprosti 200.000 i seta se za 300.000 za koje ce Bosancic da sparta tri godine a Milijas put Turska!!!…

Reply
Rape Delija јул 23, 2014 at 18:25

Mi ako se resimo Milijasa nema nista od titule!

Reply
Realan Zvezdas јул 23, 2014 at 15:38

Ja mislim da mozda treba jos dva pojacanja ako neko ne ode i to je to, imamo dva golmana, Rajkovic nadam se prvi i Kahriman rezerva, na desnom beku imamo Petkovica i P.Djordjevica, sto ce biti sasvim dovoljno, stoper je dovodjenjem Planica resen, tacnije niko vise ne treba, Pavicevic standardan, tu za prvu postavu nek se bore Pantic i Lazic a ako zatreba tu su Jovanovic i Stojanovic, na levom beku imamo Mijailovica, S.Djordjevic, moze tu ako zatreba i Ristic da igra a i Brajovic je tu, zadnjem veznom (nadam se da ce igrati sa jednim), tu su Kovacevic i Gogic, a tu je i Jokic, na centralnom ili ofanzivnom ne znam kako planira Lalatovic da igra, imamo Milijasa, Savicevica, koji igra dobro na pripremama, imamo mladje tipa Grujic, i tu bi jedino eventualno trebalo pojacanje, nadam se da ce doci Bosancic, na krilima tu je Gavric, tu je mladi Karaklajic, ako ne ode Lazovic i on je tu, i tu bi nam dobro doslo pojacanje, u napadu imamo Rakica, Despotovica i Jovica, i ako Lalatovic igra sa jednim napadacom mislim da nam pojacanje ne treba.

Reply
Lazaris јул 23, 2014 at 15:52

Slažem se sa tobom u većini.Treba nam jedno krilo i Bosancić i to je to.Mislim da špica ne treba da dovodimo.Imamo Rakića,Despotovića,Onjila i Jovica koji mora da igra,na ovom U19 prvenstvu kida.Ne razumem tu situaciju oko Bosancića,dečko je zvezdaš,to se znalo od ranije,čak je i igrao u mladim kategorijama kod nas.Grobarima ništa nije falilo što im je išao mustafa,čak ih je i spasavo i bio jedan od najboljih igrača.A tek Kleo,on ih uveo u ligu šampiona,zamislite da su se oni vodili našom logikom,tada ne bi igrali LS.Čak će Bosancić igrati za neku smešnu platu čisto da ne igra za džabe,a raskinuo ugovor na svoju štetu da bi došao,a to nije uradio ni Nine.

Reply
zvezdinfanatik јул 23, 2014 at 16:00

treba da dodje bosancic, i ako je zvezdas naravno! samo molim te, nemoj da nas poredis sa tim glodarima, to sto su gov** bila i ostala, i kevu bi prodali za pare, to su ONI – GLODARI!!!
mi furamo nasu politiku, koje se uvek drzimo, i u nasem klubu i treba da igraju iskljucivo ljudi koji VOLE ZVEZDU!!!
nista licno buraz, samo konstatujem 😉

Reply
Delija mp јул 23, 2014 at 17:58

Kada smo kod Bosancica veci je Zvezdas od svih tih kriminalaca sa severa,to sto je on uradio nije niko..Nikada nije krio da je Zvezdas,cak je to ponosno isticao i sad tamo nekom narko dileru ne odgovara da on dodje.Ako ne potpise ugovor sa nama i treba da se ugasimo

Reply
josif јул 23, 2014 at 15:34

lalatovic je lepo rekao da mu treba zdrava konkurencija,dakle po dva igraca za svaku poziciju,znaci ako stoperski tandem bude Pavicevic-Planic konkurencija ce biti Lazic-Jovanovic uz to bice kartona,utakmica u kupu ili nedaj boze lakse povrede i pauze tako da ce svako imati sansu za mesto pod suncem.Pozz.MKD

Reply
Nebojša јул 23, 2014 at 15:27

Ne razumem ovo da se sever pita za dovođenje Bosančića, pa ko predstavlja sever? Ko su ti ljudi, koliko oni znaju o fudbalu. Igrao kao klinac kod nas, posle mu Partizan dao lovu i šta sad. Pa i Lazović je navijao za Partizan, pa je došao da igra kod nas. I najbolje je što sada imamo.

Reply
marko јул 23, 2014 at 15:42

Ma to nema blage veze… Kao navijaci se pitaju! To je neka novina lupila, zato sto je Bosancic igrao u partizanu, pa je povezao da bi slicna prica mogla da bude kao i sa Babovicem! Sta ima, da se prica, Bosancic je poceo karijeru u Zvezdi, imas slike kad je bio klinac… I nikada nije krio da navija za nas klub! Znaci mediji se*u i vestacki podizu tenziju… Jedini razlog moze da bude neuskladjivanje ugovora… Tj. da se nekome ne poklope interesi i da ne zele da ga potpisu… I ona je lako, izaci i reci, navijaci su bili portiv potpisivanja ugovora sa njim…
Na svim sajtovima bi 90% Zvezdasa volelo da vide Bosancica u nasem dresu! Tako da, jedini razlog naseg odustajanja od njega moze da bude neuskladjivanje ugovora (igrac i neki pojedinac)! Ostalo je sve izgovor!

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 23, 2014 at 15:20

Savo i Planic ce biti odlican stoperski par.ovim pojacanjem je i definitivno zatvorena prica sto se tice Brata kelhija i Lukovica,(za koga se iskreno nadam da nece nikad doci u kod nas!) Zao mi je malo ovih klinaca,Lazica,Jovanovica,Marinovica,Stojanovica,.I nas klub im mora hitno naci klub gde ce odigrati sezonu na pozajmici..
„SEVER JE UVEK UZ ZVEZDINU DECU ! „

Reply
ISTINA јул 23, 2014 at 15:12

Svako ko je odgledao ove 2 utakmice na EP U19 i to 2 jaka protivnika Nemacka i Ukrajna (koja je izbacila Engleze u kvalifikacijama), mogli smo videti kakav je Vukasin Jovanovic izvanredan stoper. Dolaskom Planica Jovanovic kao i Stojanovic nemaju barem ovu godinu cemu da se nadaju. Taj Planic sigurno nije dosao za klikere,vec je Zvezda za njega platila 200k-300k + mozda neki procenti. Sa tim parama mogli smo da obezbedimo plate za 4-5 igraca tokom cele godine a koji nemaju astronomske plate (tipa Jovic,Savicevic,Gavric,Lazic). Nista Planic nije bolji od Jovanovica. Ovim dolaskom stopera nastavlja se politika kluba da gusi igrace iz omladinske skole. Sto je najgore Lalatovic je previse kontradiktoran cas kaze trebamo forsirati mlade igrace,cas kaze trebamo dovesti 5 pojacanja. Pa sa tih 5 pojacanja pokopaces nase omladine…to je barem neka teorija logike !

Reply
Стефан Кузман јул 23, 2014 at 15:47

Стоји буразеру све што си рекао за Јовановића, стварно игра феноменално, пратим и ја првенство за младе и стварно ме одушевио, по мало ме подсјећа на Буњевчевића из најбољих дана, са оном сталоженошћу и читању игре. Једино што се не слажем са тобом је то да ће Планић потиснути Јовановића и Стојановића, они тек долазе, имају по 18 година, и избиће у први план сигурно следеће године. Братски поздрав

Reply
Nemanja јул 23, 2014 at 16:22

Valjda Lalatovic koji dva puta dnevno trenira sa Jovanovicem bolje moze da proceni da li je on sposoban da igra za 1. tim od tebe koji si ga gledao dva puta. Covek je bio kapiten Zvezde igrao je i u inostranstvu trenirao je vec mekoliko klubova u Srbiji ja mislim da treba coveka da pustimo da radi svoj posao a ne stalno neko da se mesa u rad trenera i da komentarise zasto nije igrao ovaj zasto ne onaj. Mesanje navijaca u rad trenera i strucnog staba jasno se vidi na primeru Milosa Bosancica ako je Lalatovic ocenio da on ima kvalitet neka dodje na pocetku je svima smetao i Rasko Katic pa su ga posle hvalili. Moj ti je savet da ne razbijas glavu oko toga ko ce igrati na kojoj poziciji u kojoj formaciji nije to na tebi da odlucis tvoje je da cekas prvenstvo dodjes na utakmicu i uzivas pusti ostalo prepusti upravi.

Reply
milenko јул 23, 2014 at 15:06

Dobro dosao. Interesantan igrac gledao sam ga 3-4 puta. Bitno je da je mlad a da vec ima kontinuitet igara, sad je na Lalatovica da napravi od njega dobrog i sigurnog stopera, a mislim da hoce.

Reply
Кокс звани Вокс јул 23, 2014 at 14:51

Сјајан штопер!
По мени поседује квалитет попут Спајића..Односно од Спајића нисамо имали овако доброг младог штопера!
Срећно имењаче! 😀

Reply

Leave a Comment