Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Радоњић: Морамо још неке ствари у игри да поправимо

Кошаркаши Црвене звезде наставили су са победама на почетку нове сезоне. Овога пута у Пиониру је савладана љубљанска Олимпија резултатом 73:65, а тренер екипе са Малог Калемегдана, Дејан Радоњић, најпре се захвалио публици која је подржала тим у мечу трећег кола АБА лиге:

– Заједно смо остварили и трећу победу на старту АБА лиге. Очекивали смо од Олимпије чврсту и добру игру, они су ипак савладали у претходна два кола Цибону и Цедевиту. Знали смо шта је потребно да бисмо освојили још два бода. Имали смо периоде добре игре, али и осцилација. У једном тренутку изгледало је да је утакмица решена, али Олимпија се није предавала. Показали су карактер и потенцијал, и искористили наше слабости у четвртој деоници. Ипак, на крају смо освојили бодове. Прве две утакмице смо убедљиво добили па се створио амбијент да се све решава самим нашим изласком на терен. Морамо још неке ствари у игри да поправимо – изјавио је Дејан Радоњић, а затим се осврнуо на тренутну форму Стефана Јовића:

– Он је био одсутан мање-више од повратка из Турске, одрадио је врло мало комплетних тренинга. Вечерас смо искористили ситуацију да његовим већим учешћем у игри покушамо да га адаптирамо на потребе тима и то се одразило и на резултат. Али, најбитније да је он сада спреман и да ће од сутра редовно тренирати и покушати да радом из дана у дан дође до нивоа који ће оправдати очекивања – објаснио је тренер црвено-белих.

Следећи меч Звезда игра у Евролиги. Очекује се спектакл у другом узастопном учешћу клуба у најелитнијем европском клупском такмичењу, а Радоњић је изнео и своја очекивања за меч у Комбанк арени:

– Надам се пуној дворани. Галатасарај је искусан ривал који је прошле године имао завидан успех у Евролиги. Морамо да одиграмо на нашем тренутном максимуму. Потребно је време да се неке ствари у игри поправе и нивелишу, али то нећемо да посматрамо као одбрамбену позицију. Улазимо у меч са јасним циљем без обзира што знамо против кога играмо – истакао је тренер Црвене звезде Телеком.

Повезане вести

7 comments

Alex Unders окт 13, 2014 at 17:00

Odlazi.

Reply
slobodan окт 13, 2014 at 13:08

Sta je sa pojedinacnim kartama?
Zna li se kad pocinje prodaja, koje su cene?

Reply
pera окт 12, 2014 at 19:06

Svi normalni Zvezdaši bi sada dali podršku klubu i timu. Batalite lošu karmu ajde da tribina bude 6 igrač tima. Zar samo mi moramo uvek protiv sebe u inoga koga volimo. Arena mora biti dobar domaći teren i motivator našeg tima. Radonjić je pokazao da u kriznim trenutcima ne razmišlja već se ponaša po inerciji. Ali ovo je naša Zvezda i mi moramo biti uz nju. Podrška timu.

Reply
dejo окт 12, 2014 at 13:21

Arena mora biti puna!!! Mislim da su ovi igraci pa i strucni stab to zasluzili!

Reply
Luka окт 12, 2014 at 12:14

Radonjić je imao i više nego dovoljno vremena da se dokaže, i svi znamo kako se dokazao. Čak i ove tri pobede nedvosmisleno pokazuju da imamo sjajnu ekipu i očajnog trenera. Opet ziheraška igra na Bobija, opet svega tri akcije u napadu, opet čekanje da uđemo u krizne minute, opet pogrešne izmene, opet prazni tajm-auti, i opet nikakav doprinos sa klupe. Još smo na vreme da ga oteramo i spasimo sezonu. Delije, svi za Zvezdu, svi protiv Radonjića!

Reply
Djole-Jagodina окт 12, 2014 at 10:08

Imamo ekipu koja mora da se proseta kroz ABA ligu ali dali je to dovoljno.Naravno da ne nas problem je trener i tacka.

Reply
Sedou окт 12, 2014 at 04:32

Evo i ovde da apelujem na one koji ne podnose naseg trenera da ga puste da radi u fer uslovima, da pokaze sta zna kada ima nasu punu podrsku tokom cele sezone. I naravno, svako ko je u mogucnosti da dodje u cetvrtak u Arenu neka to i uradi. ARENA MORA DA BUDE KRCATA, DA OVI MOMCI VIDE KAKVA LEDJA IMAJU U OVOJ SEZONI!!! 😀

Reply

Leave a Comment