Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Дангубић: Навијачи, очекујемо вас

Почетак Евролиге се ближи, а узбуђење међу навијачима и првотимцима црвено-белих расте. Ни мало случајно јер у четвртак креће најјаче европско такмичење, а у госте Црвеној звезди Телеком долази изузетно снажни Галатасарај.

У турском шампионату Галата је одлично стартовао и у првом колу савладао је Ушак Спортиф са 94:85 и на тај начин показао изузетан нападачки потенцијал, а квалитета ривала свесни су и црвено-бели.

10501696_819201464807418_8103022823440443167_nИзабраници Дејана Радоњића у понедељак увече имали су први тренинг у Комбанк арени, а како и сами истичу раде пуном паром да би потпуно спремно дочекали утакмицу са екипом из Истанбула. Немања Дангубић је један од тројице првотимаца Звезде који ће дебитовати у Евролиги па с тога његово усхићење и не треба пуно да чуди:

– Јако смо узбуђени што почиње Евролига. Велики део екипе дебитује у овом такмичењу, један од њих сам ја и зато је ишчекивање још веће. Имамо још неколико дана да се припремимо за Галатасарај и урадићемо то на најбољи могући начин – истакао је Дангубић, а потом додао:

– У Комбанк арени је увек леп амбијент и очекујемо сјајну атмосферу. Најбитније је да се ми на најбољи могући начин спремимо за утакмицу. Галатасарај је веома јака и искусна екипа. Имају изузетну спољну линију која може да погоди шутеве из свих позиција – рекао је крилни играч Црвене звезде Телеком.

Карте за утакмицу су пуштене у продају у уторак од 10 часова, а ви своје место у Комбанк арени можете да резервишете по цени већ од 600 динара. Дангубић истиче колико црвено-белима значи подршка навијача:

– Желео бих овом приликом да позовем све навијаче да нас подрже јер је њихова подршка увек добродошла. Очекујемо вас – упутио је позив свима којима је црвено-бела боја у срцу Немања Дангубић.

10310970_819201911474040_7195388014323167015_n

Фантастичан старт у АБА лиги и три победе из исто толико утакмица сигурно охрабрује Звезду. Ипак, у четвртак од 20:45 црвено-бели имају нови почетак јер стартује најјаче такмичење на континенту. Тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић истиче да је пред његовим изабраницима тежак задатак:

– Галатасарај је и ове године направио тим са великим амбицијама. Задржали су окосницу тима, али и направили искорак тако што су се појачали са доказаним евролигашким играчима. Предстоји нам веома тежак меч против екипе која годинама пуно улаже и чије инвестиције гарантују да Галатасарај буде у врху европске кошарке – рекао је стратег црвено-белих, а потом додао:

– Имамо неколико играча који први пут играју Евролигу. За те младе играче је јако битно да прођу школовање у најјачем европском такмичењу и да своју младост што пре претворе у квалитет. Очекивано је да буде осцилација и добрих и лоших периода утакмице. Битно је да на почетку Евролиге играмо код куће. Важно је да навијачи дођу у што већем броју и да помогну овом младом тиму да савлада овако квалитетног ривала – закључио је Дејан Радоњић.

Повезане вести

3 comments

pera окт 15, 2014 at 07:20

Kakav bre grobar pa Bogdan je dokazano Zvezdaš pa mu nije smetalo da se sto posto bori za klub u kome zaradjuje hleba. Videće Nemanja sa prolaskom vremena da je na pravoj strani onoj koja mu daje potpunu podršku.

Reply
jagodina navija za zvezdu! окт 15, 2014 at 00:21

Ocekujemo i mi mnogo od tebe sine,pogotovo u igri u tranziciji..Zanemarite price da je grobar to u ovom trenutku uopste nije bitno,potrebna je pozitivna atmosfera pred mec sa Galatom a ne da decku nabijate bespotrebni pritisak..

Reply
mariachi окт 15, 2014 at 11:41

Vide se da je decko vaspitan i dobar i plus daje sve od sebe za tim i meni je to dovoljno a to za koga navija najmanje je vazno!

Reply

Leave a Comment