Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Лазић: „Није био фаул над Лазовићем“

Дарко Лазић, након чијег наводног фаула над Лазовићем је Дринчић постигао победоносни погодак за Партизан у 147. дербију, тврди да прекршаја није било.

„Tако је само изгледало. Не бих никог да омаловажим, сматрам да није био фаул, да се театрално бацао у сваком дуелу, мислим на Лазовићa“ рекао је Лазић за „Журнал“.

Погледајте и сами.

[su_youtube url=“https://www.youtube.com/watch?v=tfSULS0OOXI&list=UUZ0GYg3b8CDfeD1doTY0j7A&index=1″ width=“620″]

Повезане вести

9 comments

Teks Viler окт 22, 2014 at 18:34

Ryber Palunko,Fornicator,Milan Kg,Krvavi Zvezdas,100%,Spartanac…gde ste *braco sa severa*sto bi rekao Moravac,da niste se razocarali?Ne dajte se!

Reply
100% окт 23, 2014 at 10:45

Ja sam tu, ali na sajt ulazim jednom u 5 dana jer su ostali vecinom pacenici koji komentarisu. Sve se manje moze procitati nesto pametno, pocev od tebe pa na dalje. Branis li stojadinovica i dalje? Da nismo i derbi izgubili zbog odlaska stojadinovica?

Reply
Teks Viler окт 23, 2014 at 11:58

Naravno da branim Stojadina.Pa eno *njegov*Dauda reseta u Holandiji.Mrdja u Japanu.On ih je doveo u Zvezdu.A ti i dalje koristis ime za stocnu hranu.

Reply
Fornicator окт 23, 2014 at 16:06

Pozdrav, Teks. Priznajem da jako retko uđem ovde da pročitam ponešto. A vidim da nisam jedini koji je posustao. JBG, teško je sve ovo što se dešava sa klubom gledati…
Tebi svaka čast – sve loše što se desilo i dešava manje-više si tačno predvideo, a opet ne odustaješ od oštrih komentara i žestokih prozivki na prave adrese. Nastavi, brate, sve najbolje!

Reply
Teks Viler окт 23, 2014 at 16:20

Ne daj se,Forni.Zivot je borba!Hvala ti,pozdrav.

Wild Wild окт 22, 2014 at 11:42

Da se ne lažemo, levom rukom ga je Lazić povukao s leđa. To što Lazović ume da padne kao pokošen, to je druga stvar. Čovek se koristi svoji iskustvom, slično kao što se koristio Mrđa prošle sezone, i to je sasvim legitimno. Ovo nije sporno, a jasno je i po Lazićevoj reakciji da je bio faul. Mi treba da se pozabavimo time da konačno dovedemo kvalitetnog štopera. Ja poštujem Lazićevu mladost, ali lekcije koje je on preskočio (pre svega u postavljanju) ne mogu se nadoknaditi.

Reply
Milovan окт 22, 2014 at 21:31

Prijatelju, pogledaj malo bolje !!! Lazovic je njega vukao desnom rukom…. i ako zaustavis snimak u pravo vreme videces kako je crveni dres povucen napred…
Ovo ti tek kazem samo „da se ne lazemo“ !?! Ali to nije bitno… utakmica je zavrsena i partizan je pobedio…
Jedino je vise nego siptomaticno, sto grobari na svim clancima i medijima vode agresivnu kampanju, kao da su oni uvek osteceni i pokradeni i kao da su jedino oni posteni…. Nesto kao siptarska politika prema srbiji…
A, gde smo mi ???
I jos nesto…. U tih 5-10 minuta kad nas je partizan stisnuo i kad smo bili zreli da primimo gol i sever je nekako utihnuo… nikako nismo dali podrsku nasim momcima…. Ali u celini ne mogu reci da nisam zadovoljan Zvedom… I igra je bila bolja nego protiv Vozdovca, Borca i Napretka…. Ako budemo pametno, odgovrno i posteno radili mislim da je buducnost nasa… i cinimi se da nazirem svetlost na kraju ovog tunela…. Rajkovic, Lazic , Ristic, Jovic itd.

Reply
Milovan окт 22, 2014 at 21:37

Da… zaustavi snimak na 44. sekundi i videces…..

Reply
Red окт 22, 2014 at 10:23

Takođe ne bih nikog da omalovažavam, ali se često tetralno bacao. Isto je bilo i tamo čini mi se 2005.
Samo je bilo i kamere sa druge strane pa se vidi. Sada nisam video da li je bilo povlačenja. Loš skok prethodno. Sve se to uči.

Reply

Leave a Comment