Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Босанчић: Осећам се боље на терену

Црвена звезда је у првом полувремену утакмице против Рада одиграла веома добро, и задовољила апетите многих навијача. Један од фудбалера који се истакао добром игром је и Милош Босанчић.

10659234_823100104417554_3674068673787720776_nЗвездино летошње појачање је са две асистенције „криво“ за оба поготка која је Црвена звезда постигла.

– Јесте то била лепа лопта за Лазовића, али својом кретњом ме је натерао да му дам такву лопту. Одлично је утрчао, а да није, до тог паса не би ни дошло. Осећам се много боље у односу на период када сам дошао у клуб. Видим да су многи задовољни – приметио је Босанчић, алудирајући и на реакцију навијача.

– Наравно, чуо сам аплаузе навијача у тренутку када сам напуштао игру. То је поента моје приче у Црвеној звезди. Желим да они буду задовољни мојом борбеношћу и потезима. Као клинац сам волео да се забављам и „оверим“ лопту. И сад некад волим да је „оцариним“, али схватам да је ово сад много озбиљнија прича, нема се много времена за лепе потезе. Свако воли да покаже шта зна, међутим то може да се ради само када имамо повољан резултат. Свестан сам да се моје партије овде и даље гледају са четворо очију, али шеф је у праву – потребно ми је да прођем припреме. Још боље игре би требало да дођу са бољом физичком спремом – тврди Босанчић.

Вратио се Звездин организатор игре поново на утакмицу са Радом, и на то добро прво полувреме које је екипа одиграла.

– Испали смо у Купу, и одиграли лошу утакмицу против Доњег Срема. Осећали смо притисак, било нам је веома битно да се вратимо како треба. Пред сваку утакмицу имамо интерни договор да „изгинемо“, али је ово био врло специфичан тренутак. Успели смо да победимо, добро смо се изборили и са тим притиском. Сада нико више не мора да нам поставља питања да ли можемо да добијемо Чукарички. То просто морамо. Надам се да ћемо имати подршку навијача, које позивам да напуне Маракану и помогну нам да освојимо нова три бода – рекао је Босанчић.

Повезане вести

5 comments

Dejo нов 5, 2014 at 13:09

Ti Bosancicu ocigledno ces bit dobro pojacanje za nasu Crvenu Zvezdu sada na tebi je da radis samo jos vise na kondiciji i da budes jos kreativniji za tim nase Crvene Zvezde sto mi zvezdasi trazimo od tebe i da prekide koje izvodis treniras na treninzima nase Crvene Zvezde da bi dobro zamijenio Milijasa a inace ti mozes da budes bolji za ekipu nase Crvene Zvezde od Milijasa Bosancicu samo napred ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
Luka нов 4, 2014 at 23:56

Mislim da je Bosančić nepravedno i olako svrstan u grupu zalutalih u Zvezdu. Ako se to s pravom može reći za Džonija, Rakića, Kataija, Gavrića, i još neke, za Bosančića je takav sud prerano donesen (a svi znamo i zbog čega). Po meni, kod njega se, i pored očigledne tehničke limitiranosti čak i za ovako loš tim Zvezde, vidi želja i borbenost, a to je u ovom trenutku maksimum koji možemo da tražimo od ove polu-amaterske družine u crveno-belim dresovima. Zato, polako sa paljbom ka Bosančiću, on svoju šansu još nije prokockao. Mnogi odavno jesu.

Reply
josif нов 4, 2014 at 16:40

Mozda mnogo nezna ali se bar trudi i borben je za razliku od Kataija i mutavog Gavrica.Pozz.MKD

Reply
Teks Viler нов 4, 2014 at 17:09

Veliki znalac,realno najveci u timu.Dva gola na jednoj utakmici koja je postigao u Koreji su neverovatna.To sto nije docekan od nekih tzv navijaca kako zasluzuje je tema za okrugli sto a ne za ovaj sajt.

Reply
Teks Viler нов 4, 2014 at 10:18

Znalac, ma velemajstor!

Reply

Leave a Comment