Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Митровић: Пуни смо самопоуздања и уживамо на терену

У тиму београдских црвено-белих пред меч са Олимпијакосом влада одлична атмосфера, а капитен Лука Митровић је истакао да би евентуалном победом против грчког тима Звезда отворила врата Топ 16 фазе Евролиге:

10426302_829923537068544_4769185749611960622_n– Када су извучене групе одмах је започела прича о спектаклу који нас очекује у мечу против Олимпијакоса. Ето, дочекали смо тај дуел и сигурно је да ће атмосфера бити феноменална, пријатељска и колико сам чуо очекује се доста навијача из Грчке. Ипак, на терену ће бити другачије и мислим да ће бити то једна лепа кошаркашка приредба – рекао је капитен Звезде и затим истакао:

– У веома доброј смо форми и имамо пуно самопоуздања. Тренирамо веома јако баш због ових утакмица и уживамо на терену. Евентуалном победом бисмо отворили врата Топ 16 фазе, али се тим не оптерећујемо – закључио је Лука Митровић.

– Олимпијакос има тим који претендује на Фајнал фор Евролиге. Једини рецепт за победу је максимална ангажованост и фокус током свих 40 минута јер такве екипе кажњавају сваки лош тренутак у игри ривала – поручио је Митровић.

Повезане вести

Leave a Comment