Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Лалатовић: Велика је штета што је Звезда изгубила Срнића и Стојковића

Поново су играчи Црвене звезде пружили партију далеко испод сваког очекиваног нивоа, а тренер Ненад Лалатовић је поново причао како је највећи проблем што његов тим не користи шансе које ствара…тешком муком, ако смемо да додамо.

– Када не искористите оволике шансе, не можете да се надате победи. Знам да ћемо увек направити две-три шансе по утакмици, али стварно не знам колико нам треба да бисмо постигли гол. Реализација нам је највећи проблем, показало се то и овог пута, промашујемо са пет метара, погађамо пречке, стативе, лопта неће да уђе у гол… Са друге стране, да би лопта ушла у гол мора и да се заслужи, а ми нисмо то заслужили. Буквално после сваког тренинга нападачи остају после тренинга да раде и вежбају реализацију. Али, некада лопта неће па неће у гол. Ми смо данас направили шансе, али кад их промашиш не заслужујеш да победиш. Волео бих да моји играчи не раде неке ствари на утакмицама, које не радимо ни на тренинзима. Волео бих да се више крећемо без лопте, да се убацујемо из другог плана, да користимо дубину, да покажемо већу жељу. Евидентно је и да имамо проблем на средини терена – рекао је Лалатовић, и додао да му је жао што Срнић и Стојковић данас не носе црвено-бели дрес.

– Велики је минус за Звезду што је изгубила таква два играча као што су Срнић и Стојковић. Данас би играли у Звезди, а не у Чукаричком – рекао је Звездин тренер, уз констатацију да му није било драго што је Црвена звезда имала играча више, јер је то променило и игру Чукаричког.

Повезане вести

32 comments

Dejo нов 12, 2014 at 13:57

https://www.youtube.com/watch?v=YlEmWglYdE4 Hocemo treneru nase Crvene Zvezde Lalatovicu da igra nasa Crvena Zvezda kao ovaj tim u plave dresove PSZ a ne da nam pricas kako nam fale neki igraci napravi od toga sto imas nesto kao PSZ sto je napravio evo ti jedan podatak taj PSZ je ispred Barselone sad u LS u njihovoj grupi i dobio je Marsej prosle nedelje zato hocemo takvu nasu Crvenu Zvezdu Lalatovicu 👿 👿 👿 👿 :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
xvideos нов 11, 2014 at 00:02

Džoni Mijailoviću, napolje iz Zvezde, fudbalska neznalice i stoko jedna nevaspitana!

Reply
Teks Viler нов 10, 2014 at 18:41

Srnic je gazio portparola po desnoj strani kao plitak potok.Sramota za Zvezdu i njenog kapitena.

Reply
Wild Wild нов 11, 2014 at 00:00

Nije sramota što ga je ono dete nadigralo (uostalom portparol više ne može da odigra ništa ni u odbrani ni u napadu), nego je sramota kako se ponaša čovek sa kapitenskom trakom na ruci. Slavni fudbaleri Crvene Zvezde koji su (do)sanjali tu traku i smatrali je najvećom čašću sigurno su zgroženi brukom koju nam portparol priređuje iz meča u meč. Onaj ko bi ga najurio iz Zvezde, kod mene bi se oprao za sve grehe, pa makar se zvao Terzić ili Lalatović.

Reply
Milos нов 9, 2014 at 21:06

Sto, ti bi kao od njih napravio sampione. Ajde covece spusti se na zemlju, imas lose igrace, to je fakat, ali si i ti u njihovom rangu. Tebi i dalje katai igra i to u sredini, a na ustrb ristica i ti sad kao zalis za ovom dvojicom. Ne znas covece ni postenu izmenu da napravis, a nesto se bunis

Reply
pera нов 10, 2014 at 08:35

Greška je bila zamena Kovačevića sa Ristićem ako je već morala zamena onda je trebao Gogić da igra a da Ristić igra levu polutku gde je najbolji i realno u ovom trenutku ispred Savićevića. Katai i Gavrić mogu igrati samo po bokovima.

Reply
otpisani101 нов 9, 2014 at 20:52

moram da priznam da postujem svako misljenje,pazljivo procitam svaki komentar i ja sam onaj koji ne menja misljenje…za mene gospodin trener stojanovic nije za zvezdu,nije cak ni bolji od lalatovica ako ce mo posteno da sagledamo cinjenice i govoriti istinu…price da bi stojanovic u ovom trenutku imao prvo mesto na tabeli su smesne…stojanovic je prosle sezone u ovo vreme imao duplo jacu ekipu,setimo se ninkovic,milijas,mrdja,dauda i imao u ovom trenutku cak 3 poraza,javor,vozdovac i cukaricki i sa igracem vise prokockao 2-0 protiv donjeg srema…partizan je bio jesenji prvak i ako je zvezda bila kvalitetnija a i manekeni su bili i u slavisino vreme…onda umesto sa najboljom ekipom da se proseta do titule,mi smo je jedva slavili sa jednim bodom viska u predposlednjem kolu…igra je u ovo vreme kod slavise bila gotovo jednako losa kao i kod lalatovica…na prolece je izgubio derbi,iskomplikovao situaciju na tabeli i ako se setite da je bajkovic bio bar na 3-4 utakmice najbolji igrac zvezde,gde je spasio titulu a i partizan je bio gori od ovog danas…toliko o velikom gospodinu i iskreno ako se trebaju vratiti gospodini treneri jankovic ili stojanovic,bolje nam je da ostane lalatovic…

Reply
pera нов 9, 2014 at 22:05

Podržavam tvoj stav ali samo hoću da dodam konstataciju da Lalatović jednostavno mora da uigra trio sredine terena jer to je osnova tima. U sredini ne može svaku utakmicu da igra drugi trio. Kovačevića mora neko da upozori da malo povede računa o svojim dodavanjima i da malo igra prema napred. Poludim kad vidim da Savo ili nespretni Lazić guraju duge lopte. Ne igra se fudbal na dugu loptu, bar ga mi nikad nismo igrali. Prednja dva plejmejkera moraju biti Bosančić i Ristić. Kad mali Ristić nije na terenu mi nemamo levu stranu napada a onda je lako zatvoriti i Lazovića i Bosančića koji jedini igraju proigravanja na terenu. Stojković nije igrač za Zvezdu a Srniću sreća u karijeri jer je tako sam odabrao gurajući brata koji i tamo sedi na klupi. I takodje ustaliti Pečnika levo u napadu pa i Rakića ali se moora igrati smelije prema napred mi ljudi ne znamo da kalkulišemo i uvek smo u problemu kad smo račundžije. Sezona je na polovini te se sigurno može dobiti prvenstvo sa voljom koja očigledno kod nekih igrača nije najjača strana. Igrači Zvezde jednostavno moraju da grizu na terenu na svakoj utakmici.

Reply
Hez нов 9, 2014 at 23:18

Ma u pravu si za Stojanovića, otpisani101, ‘oću da umrem od smeha kad ga neki prizivaju nazad. Pa svi dobro pamtimo onu bruku od igre sa bar duplo jačim timom od ovoga današnjeg. Umesto da se prošeta ligom sa bar 5-6 bodova prednosti, mi se i dan-danas pitamo ima li možda istine u grobarskim pričama o zatvorenoj tituli. Da smo imali krštenog trenera (a nemamo ga ni danas, to je istina), ne bi se takva pitanja postavljala.

Reply
РУК нов 9, 2014 at 20:22

Још је већа штета што је Звезда добила „тренера“ као што си ти! :facepalm:

Reply
dusan нов 9, 2014 at 19:17

nema smisla zaliti za srnicem i stojkovicem jer mislim da nisu presli u cukaricki da bismo ih mi vec nekome prodali za budzasto. ja zalim za mrdjom i ninkovicem, ali ni to nema mnogo smisla. odgovor na pitanje da li je ovaj tim dobar ili nije zavisi od toga sta je perspektiva. ako ce ovo biti okosnica tima za narednih 4-5 godina onda je situacija odlicna. zrtvujes sezonu da bi sledece godine to izgledalo dobro. meni je ovaj tim za jsl toletovu super crno belu ligu dobar. imamo lazovica, pecnika, savu pavicevica, rajkovica – igrace koji su vrh lige, imamo bosancica i kataija koji nisu spremni ali igraju lopte, imamo luku jovica koji ce biti odlican. ali…. da se ne lazemo. tim sledece godine ce biti potpuno drugaciji. i onda cela ova moja prica nema nikakve veze.

Reply
Denis нов 9, 2014 at 18:00

Od kada je otisao Milijas vezni red je izgubio vezu sa napadom. Da je bar Nine tu situacija bi bila koliko toliko bolja, ali ovako odlaskom najboljeg igraca definitivno nema ko da hrani napadace loptama, koji ionako nemaju neku zavidnu realizaciju. Rakic je postigao 4 gola ali se i ispromasivao, ali on i nekako dobija prolaznu ocenu, ali Katai, Despotovic i mladi Jovic njih nigde nema. Ne mogu gol postici iz pregrst prilika. Jovic jeste mlad i njegovo vreme dolazi, ali ono sto on masi to je presmesno. Da nam je Mrdja opet bi bio prvi strelac. Nema potrebe sada drvlje i kamenje osipati na Lalatovica, stoji da ne vodi ekipu bas nesto posebno, ali ne masi on te prilike vec gore navedeni. Shvatite da ukoliko hocemo titulu moramo dovesti napadaca, i Jovicu smanjiti minutazu, jer vidi se da nije jos sazreo. Sledeca sezona bi mogla biti njegova, a ovu neka trenira sa prvim timom i povremeno ulazi, a do tada iskusnog napadaca koji zna da realizuje sanse. Mada ni Bosancic nije u ekstra formi, ali vidi se da zna da igra fudbal, ali trebao bi mu jos neki kreativac u srednjem redu jer ako zelimo titulu ovo je tanko, pretanko. Mora neko napadace da hrani loptama kao sto su cinili Milijas i Ninkovic

Reply
aleksandar sd нов 9, 2014 at 16:38

DA JE SLAVE GOSPODIN OSTAO TRENER MI BI SAD IMALI 4 BODA PREDNOSTI NA TABELI!!! Doveli ovog polu trenera koji se vadi na zvezdastvo, takvi su najgori, nikad on sam nece da ode jer nema dostojanstvo, ispao iz kupa od drugoligasa rada, ne moze NA MARAKANI da pobedi drugoligaske timove, a za gostujuce terene da ne pricam..
NEMAMO IGRU A VECINA IGRACA JE OSTALA, dobio je pojacanja koja je hteo i ne pomislja da preuzme ODGOVORNOST, jer samo zna da psuje i vredja sve oko sebe, covek bez morala i dostojanstva, Slave je za tebe TRENERCINA I GOSPODIN!! ODLAZI LALATOVICU DOK NIJE KASNO!! ti si trener za Napredak i Rad a ne za zvezdu!

Reply
mmmm нов 9, 2014 at 17:20

Prosle godine u ovo vreme isto ste pricali o Slavisi, kao Slavisa nula od trenera, promasaj, a sada Slavisa gospodin. Slavisa jeste gospodin i trenercina, ali ako cemo realno imao je duplo jaci tim od ovog sada… Samo je falio Pavi nazad. Uporedi ekipu od prosle i ove sezone u ovo doba. Dzoni bolji nego ikad, Pecnik u formi, Milijas, Nine, Dauda, Ninkovic.. Kakav nam je tim, ja sam zadovoljan. Pocetak je bio sjajan, posebno dok je Miki bio tu. Kada smo izgubili takvog igraca(koji je konstantno bio pljuvan), poceli smo da padamo.
A gledam i Terzic pominje dovodjenje 4-5 iskusnih igraca. Tu pricu slusamo vec nekoliko godina u ovom periodu, samo sto se te reci nikada nisu pretvorile u dela. Mada i ne znam sta treba vise ovoj ekipi. Mozda jedan stoper, neko kao Milijas ili jedan kreativac i golgeter. I ako Laza ode, sto bi bilo najbolje i za njega i za nas u ovakvoj situaciji, onda i jedno krilo.
Mnogo fali Miki, vidi se da ga nema. Jedino s njim u timu nam je igra licila na nesto. Takav igrac je zlata vredan. Kada bismo nasli njegovog naslednika, mnogo bi lakse islo.
Levo krilo kao da nam ne postoji, mislim da dugo vremena nisam gledao iritantnijeg igraca od Kataija u Zvezdi. Gavric malo bolja verzija Kasalice, nije ono sto Zvezdi treba. Bosancic na trenutke bolji od Ninkovica, na trenutke Cava Dimitrijevic…

Reply
100% нов 9, 2014 at 17:42

Da nekada su pljuvali Stojanovica to jest do trenutka dok nije osvojio titulu a sada je Bog, a kada je Lalatovic dolazio bio je Bog a sada je kur.ton. To su ti navijaci sto cesce menjaju misljenje nego carape.

Reply
aleksandar sd нов 9, 2014 at 19:07

Kasalica je za Gavrica Ronaldo licno…takvu prevaru od igraca ne videh skoro, a doveden za masne pare i procente uz ugradjivanje, zbog takvih kao sto ste vi koji podrzavaju takvo dovodjenje igraca i zaduzivanje smo i ovde, pa kad nas budu izbacili iz evrope na jedno 5 god onda imate da kukate.. Sa Slavisom je igra licila na nesto i kad smo gubili i nije tacno da je imao duplo jaci tim, Mrdja je bio u kanalu, Milijas isto, Ninkovic nista posebno nije pokazao, a on je doveo tim do -1 na polusezoni. Sve se brzo zaboravlja..
Planic i Gavric zajedno 500 000e uz procente, ko zna ko se tu ugradio sve, Lalatovic je kukao ko malo dete za Gavrica a sada ga ni ne pusta da igra, jer je i sam video sta je doveo, ko da ga nikad nije trenirao pa nije znao kakav je… Doveli Despotovica koji ne zna loptu da primi i zadrzali Rakica koji ne zna gde se nalazi… Pa vi gospodo podrzavajte Gosn Terzica i Kokezu samo. Samo budala ne vidi da je Terzic obican manipulator koji pred izbore u klubu prica pricice za malu decu, kojih 5,6 iskusnih igraca, pa mi nemamo ni ove da platimo a oni hoce jos da nagomilavaju i jos dobijaju podrsku za tako nesto, to samo kod nas ima.. bitno je da je Dzajic oteran ipak su Kokeza i Terza postenjacine na celu sa kvazi trenerom koji je ovde dosao da izucava trenerski posao na Zvezdi.

Reply
Luka нов 10, 2014 at 00:39

Sve je OK, ali da je Gavrić „malo bolja verzija Kasalice“, to je zaista smešno, da se ne uvredi čovek pod nikom „mmmm“. Ja fudbalere kao što je Kasalica očima ne mogu da gledam i jedva sam čekao da mu vidim leđa, ali za Gavrića je (što reče Aleksandar) Ronaldo.

Reply
Branislav нов 9, 2014 at 15:25

Moj Lalate ovdje mnogo toga ne štima. Jeste da smo imali šanse, ali imao ih je i Čukarički. Realno, mogli smo i da izgubimo od protivnika koji je od 26. minuta imao igrača manje. Možda u nekim momentima nismo imali sreće ali kao što kažeš nismo ni zaslužili gol. Suviše jadno djelujemo. Ne vidi se ni početak ni kraj. Kao da je skup rekreativaca obukao Zvezdine dresove.
Ovako dalje ne može. Ne želim da prozivam poimenično fudbalere, ali i slijepom je jasno da pojedinci ne zaslužuju Zvezdin dres. Lalate, sad si na raskrsnici…ili ćeš dati šansu klincima i tako početi stvarati neku novu Zvezdu, ili ćeš nastaviti forsirati polufudbalere i tako sebi vezati omču oko vrata.
Neka ti je Bog na pomoći!

Reply
jagodina navija za zvezdu! нов 9, 2014 at 15:21

Citam malo pre izjavu Terzica koji kaze da cemo osvojiti titulu ali da ce klinci ispastati.mislim da nema potrebe da klinci ispastaju jer su oni jedina svetla tacka u timu.Ristic moze da igra pre Bosancica,Lazic je odlican,Rajkovic buducnost kluba,Jovica moramo istrpeti,setite se primera Jovetic,koji je prve sezone odigrao zaista lose ali je sledece sezone eksplodirao.Planic i Despotovic Napolje! Pojacanja na bekovima,centralni vezni i napadac!

Reply
aleksandar sd нов 9, 2014 at 16:44

Taj Terzic je obican lazov i manipulator, da zeli dobro zvezdi ne bi doveo planica za 250 00e plus procenti, ono drvo..ej… Gavrica onu cepanicu za 250 000e i procenti… zajedno sa Kokezom je doveo Lalatovica koji samo zna da brblja na konferencijama i svadja se sa sudijama, a to sto mu ekipa lici na tim iz 6. lige to je kriv deda mraz.

Reply
MILAN KG нов 9, 2014 at 14:05

Lakatovicu odlazi!!!!!!! treba oterati Rakica,Despotovica,Bosancica,Lazovica …. ovo je bruka i sramota igra nula napad nikad gore igrace nismo imali u navali od kad ja gledam Zvezdu. Jovic ne zna gde se nalazi covek zicer ne moze da pogodi ja sam govorio da je jedno igrati u omladincima i kadetima a drugo Seniorski fudbal plasim se da on na kraju ne zavrsi kao Danijel Aleksic iz vojvodine koga su isto tako dizali u nebesa i na kraju je nestao fubaldski isto to se desilo i naim bivsim mladim igracima Simicu,Janlovicu,Radonjicu,Maksimovicu…

Reply
100% нов 9, 2014 at 17:39

Oterati Lazovica, brzo si zaboravio sta je i kako je Lazovic igrao, a terao si ti i mnoge pre njega, pa i Milijasa, Mrdju, Ninkovica itd… Muka mi je od vas strucanjaka, sve vam jbm.

Reply
MILAN KG нов 9, 2014 at 22:14

Ajde ti kao strucnjak kazi nama koji veze nemamo kad je lazovic odigrao dobru utakmicu? covek veze nema da je toliko dobar otsao bi negde 10 prelaznih rokova ga prodajemo on ce biti srecan ako zavrsi u kini nijedan prosecan evropski klub nece da kupi takvog igraca koji nista ne zna osim da gurne loptu i da pokusa da pretrci igraca. Osim toga teska je GROBARCINA!!! to zna ceo Cacak!!!

Reply
otpisani101 нов 9, 2014 at 12:12

moram da priznam da sam podrzavao lalatovica do derbija,izgubio derbi i vise ne zasluzuje da bude trener crvene zvezde…smesna je izjava o srnicu i stojkovicu,jer kako zvezda sinoc igrala pa svaki igrac koji je otisao iz zvezde je izgledao bolje na terenu od zvezdinih fudbalera koji se jedva kretali po terenu,bez 5 dodira nijedan igrac nije dodao loptu saigracu a i kada je dodao to je islo ili u aut ili protivnockom fudbaleru u noge…niko ne zna da uputi iole ozbiljniji centarsut,niko ne zna da izvede korner,niko ne zna da izvede slobodan udarac,niko ne zna da ustopuje loptu sto je osnovna stvar da bi se bavio fudbalom…a fudbaleri?…despotovic izgleda kao da prvi put video fudbal,rakicu treba 100 sansi da bi dao gol,od lazovica smo ocekivali da bude najbolji igrac lige a on obicna nula,bosancic nije spreman,katai nije zainteresovan itd,itd,itd…lalatovc je trebao da od ovih prosecnih fudbalera izvuce najbolje,ali nije sposoban da vodi klub koji igra svaku utakmicu pod pritiskom,ajde sto fudbaleri nemaju kvalitet,ali agresivnost,borbenost i srce na terenu nema veze sa kvalitetom,vec bojim se da je do trenera koji ne zna da motivise ekipu i psiholoski je rastereti…a i nema nikakve igre-zadnja linije se dodaje loptom bez ideje po 5 minuta i onda duga lopta rakicu,koji ne zna gde se nalazi…sve u svemu da izdrzimo do kraja sezone a onda promene i u timu i u strucnom stabu…

Reply
Миломир - поглед из баште са тугом очајем! нов 9, 2014 at 12:03

Лалатовићу све дубље и дубље падаш на дно!
Сад си се сјетио и Срнића и Стојковића?!

Да су у Звезди, па они код тебе не би ни играли, јер ти у тим стављаш највеће фудбалске незналице. Којем се то играчу Звезде игра кад зна да му је капитен Мијаиловић, који не би играо ни у екипи из Вршана.

Код којег би то тренера играли Деспотовић, Босанчић, Катаи, Ракић, Лазић и да не набрајам.
Уосталом, у којем би то тиму могао ти да будеш тренер сем у оваквој јадној Звезди где стално „хваташ“ поене на велику љубав према Звезди. Хеј, не живи се од љубави, већ од резултата. Растјерај најмање пола екипе и онда се јављај.

Reply
Миломир - поглед из баште са тугом очајем! нов 9, 2014 at 12:01

Лалатовићу све дубље и дубље падаш на дно!
Сад си се сјетио и Срнића и Стојковића?!
Да су у Звезди, па они код тебе не би ни играли, јер ти у тим стављаш највеће фудбалске незналице. Којем се то играчу Звезде игра кад зна да му је капитен Мијаиловић, који не би играо ни у екипи из Вршана.

Код којег би то тренера играли Деспотовић, Босанчић, Катаи, Ракић, Лазић и да не набрајам.
Уосталом, у којем би то тиму ти могао да будеш тренер сем у оваквој јадној Звезди где стално „хваташ“ поене на велику љубав према Звезди. Хеј, не живи се од љубави, већ од резултата. Растјерај најмање пола екипе и онда се јављај.

Reply
Djole-Jagodina нов 9, 2014 at 11:31

Najveca greska je tvoja treneru,jer si odustao od principa da igraju samo najspremniji i najbolji a sve pod uticajem lobija.Publiku nemozes prevariti ni ti ni bilo ko drugi ma sta izjavljivali.Ako je Rakic igrac koji treba da nas vodi ka tituli nama je jasan epilog a ako tebi i tvom strucnom stabu nije onda ste promasili i posao i klub.Sta ti radi kapiten,sta radi lazovic,sta ce despotovic u Zvezdi,dokle trpeti Kataija,koliko treba Bosancicu da bude spreman itd itd.Pa i Onjilo bi iskoristio ovakve sanse,i Mbodj bi odigrao bolje od Lazica a ti nas jos ponizavas kako smo propali zbog srnica i stojkovica.Sramota sta radite od NASE ZVEZDE!!!!

Reply
100% нов 9, 2014 at 17:37

Sramota je i ko se sve predstavlja kao Zvezdas. Na koliko si utakmica bio? Kada i kako si ti pomogao klubu. Samo sedis i pises nebuloze, kada se setim koliko si i sta si sve pisao protiv Milijasa a sada se vidi koliko si panglu bio, bolje ti je da cutis.

Reply
Djole-Jagodina нов 9, 2014 at 19:43

Ako je neko panglu onda si to ti 101 %.Mozes ti za zavuces glavu u pesak ali ako nevidis ono sto vidi cela Srbija onda dzaba podrzavas Zvezdu jer si panglu i kao takav ne razumes nista.Ti si mozda zadovoljan ovim ali te to ne cini pametnijim.SETAJ

Reply
100% нов 9, 2014 at 21:48

Jos jedan dokaz da su sami idi.oti ostali na ovom sajtu, to jest da oni samo komentarisu. Prvo nisam rekao da mi se ovo svidja, vec pacijentu ti samo teras iz Zvezde, a vidi se koliko si samo pogresio kada je Milijas u pitanju. Ko je po tebi najspremniji? Jovic? KOji ne moze prazan gol da promasi. Stoji da nam je decko drag, ali je prezelen za igraca koji ce da predvodi napad Zvezde. Zali Boze ko sve navija za Zvezdu. Prosle sezone sam pisao da ne zasluzujemo da se radujemo ni da slavimo titule zbog takvih kao ti. Maloumnik koji u sezoni o svakom igracu menja misljenje posle 2 kola, ili sta vise menjas 2 puta u toku jedne utakmice…

Reply
Djole-Jagodina нов 9, 2014 at 22:25

Slazem se sa delom tvoje prve recenice ali ti si najveci od svih id…..a.Ovde citas komentare i vredjas a ne vidis nista jer si panglu.Ja sam jedan od mnogih koji je kritikovao Milijasa ali u jesenjem delu kad je igrao kao sto danas igra Katai,Gavric,Rakic,Despotovic znaci ocajno a ti posto si na svakoj utakmici na severu kao sto zelis da predstavis sto si pevao one pesme na kraju utakmice.I ko je pominjao Jovica ako pratis komentare pogledaj pa vidi sta sam rekao za Jovica kad su ga svi napadali ali ti verovatno nisi uzeo lekic pa neznas sta pises.A o igracu ne menjam misljenje nikad ali o njegovo igri naravno da menjam.Idi spavaj mali nisi ti za fudbal isprali su ti mozak

Leave a Comment