Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Б92: Печник и Ковачевић одлазе?

По старом добром обичају у Црвеној звезди зимски прелазни рок је започео и пре последње утакмице у Лучанима. Уследиће разни наводи и спекулације, а Б92 је објавио информацију да Црвену звезду напуштају Нејц Печник и Александар Ковачевић у случају добре финансијске понуде.

Поред њих двојице, у случају задовољавајуће понуде, могао би да уследи и растанак са новим капитеном Дарком Лазовићем. Печник је протеклог лета остао међу ’црвено-белима’, пошто није нашао други клуб, али је постигао договор да напусти Звезду ове зиме уколико дође добра понуда. За његове услуге и даље је заинтересован Каљари, који би могао да појача и Стефан Бабовић. Бабовић се и даље помиње као појачање Црвене звезде.

За Ковачевића је интересовање показала Стеауа, али и неколико турских и руских клубова. Међутим, званичних понуда још није било, исто као и за Лазовића, којег је недавно посматрао Леванте.

’Црвено-беле’ ће готово извесно напустити Милан Јокић и Никола Караклајић, после захтева за раскид уговора, као и десни бек Предраг Ђорђевић. Тренер Звезде Ненад Лалатовић ће свакако следеће недеље објавити списак играча на које не рачуна за други део сезоне. Очекује се да ће листа бити дужа.

„Спорт“ наводи, а Б92 преноси да би Александар Луковић могао први да појача Звезду у зимском прелазном року, али да он чека да види да ли ће му стићи нека инострана понуда. Луковић је повезиван са повратком у ’црвено-беле’ и у претходна два прелазна рока, али до договора није дошло. Уз Луковића, као један од потенцијалних повратника на „Маракану“ помиње се и Душан Анђелковић, његов кум.

Стиже зима. На „Маракану“ одавно.

Повезане вести

6 comments

Ilija Mitic дец 4, 2014 at 07:22

Ja mislim da se sada tek vidi koliko nama iz prosle sezone fale Nine, Dauda i Mrdja…igraci koji su sa lopto a i bez nje svojim umenjem i kretanjem pravili veliku razliku, koja je neophodna za titulu…
Slazem se da je bolje da odu Pecnik i Kovacevic nego Lazic, Ristic, Jovic…
Nama osim beka ozbiljno fali jedan dobar napadac, i kreator igre, ofanzivni igrac koji moze napraviti razliku na terenu!!!

Reply
Mirko CZ дец 3, 2014 at 18:40

Ovo je potpuno normalno i ocekivano,bolje da odlaze Laozovic,Kovacevic,Pecnik (kojeg izuzetno cenim i zao mi je sto odlazi) ali bolje oni nego Ristic,Grujic,Rajkovic,Jovic.Treba razgovarati sa Jokicem i Karaklajicem i ostaviti ih jer oni odlaze jer nisu dobili sansu.Mislim da bi na prolece bilo mesta i za njih u ekipi.

Reply
pera дец 3, 2014 at 17:29

Fudbal je takav igrači dolaze i odlaze. Oni koji imaju para to rade planski mi nemamo para te je normalno da odlaze oni koji imaju ponude. Odlična je vest povratak Lukovića jer mislim da će i Džoni otići tako da je klincima potrebna sigurnost baš iz odbrane. Ne razumem Jokića ko ga je nagovorio na odlazak kad eto Kovačević ide, pa sad će imati mesto u timu. Potrebna su nam dva brza napadača i desni bek i promena formacije na 4 4 2. Zadnja dva vezna Jokić i Grujić a prednja Bosančić(Avramovski) i Ristić(Savićević). Mora se napraviti na pripremama igra po bokovima gde mislim da Djordjević može zameniti Džonija a dok Petko ne krene da igra treba dovesti desnog beka.Halfovi Luković, Planić a rezerve Lazić i Jovanović. Duga je sezona i biće šanse za sve. Dakle akcenat na mlade igrače i imaćete našu podršku.

Reply
Teks Viler postuje Dzajica i Lukica дец 3, 2014 at 18:46

Ne ide Dzoni nigde.

Reply
Цвеле дец 3, 2014 at 17:07

СМАРАТЕ СА ЛУКОВИЋЕМ,ДА ВАЉА НЕКО БИ ГА ДАВНО УЗЕО! ПУСТИТЕ КЛИНЦЕ ДА ИГРАЈУ !!!

Reply
Dejo дец 3, 2014 at 15:58

Nek vam je sa srecom Pecniku i Kovacevicu transver u nekom inostaranom klubu jer ste morali puno bolje da pruzate partije u nasoj Crvenoj Zvezdi ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply

Leave a Comment