Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоЏудо

Џудо: Немања Мајдов до трећег кола на првом Грен слему

Немања Мајдов, актуелни јуниорски шампион Европе и првотимац Црвене звезде, стигао је до трећег кола на првом учешћу на Гран слем такмичењу у Токију.

– Као што сам рекао пред полазак на ово такмичење, некада док сам још био дечак маштао сам да учествујем на престижном такмичењу у Токију. Сада ми се та жеља испунила – био је искрен млади Немања Мајдов.

Не само да је учествовао на свом првом Грен слему у каријери већ је у постојбини џудоа, остварио резултат вредан сваке пажње – стигао је до трећег кола у пакленој сениорској конкуренцији.

У првом колу Мајдов је савладао одличног Шпанца Адријана Лоренца Насимиента са два јукоа. У другом јуниорски шампион Старог континента био је бољи од Узбекистанца Јакијо Имамова (вазари). Ипак спортска срећа није била наклоњена нашем асу у трећем дуелу са Сергиу Томом (УАЕ).

– Сада је најважније да наставим са радом и да у овако добром расположењу дам пуни допринос мом клубу, мојој Црвеној звезди током учешћа у Лиги шампиона крајем децембра у Холандији – рекао је Немања Мајдов.

Повезане вести

Leave a Comment