Moja Crvena Zvezda
Архива

Kaluđerović: „Zvezda je jača nego pre“

Andrija Kaluđerović je nastavio golgetersku seriju koja vuče još od prošle sezone, ali sada je vrijeme da se nastavi sa pobjedama.

Andrija Kaluđerović

Pred nama su tri veoma značajne nedelje koje bi mogle da nam odrede tok prvog dela sezone. Zadovoljstvo zbog sjajne igre i pobede protiv Ventspilsa za nas je već prošlost, zaboravili smo tu utakmicu i potpuno smo okrenuti duelima sa Spartakom i Renom. Ako ne dobijemo predstojeće mečeve niko više neće pamtiti onih 7:0. Zato, svi u klubu moramo da zbijemo redove i zajedničkim snagama ostvarimo dobre rezultate. Zvezda već godinama beleži loš start u šampionatu i moramo da stavimo tačku na tu crnu tradiciju. Svesni smo da nam neće biti lako jer je prvi rival Spartak protiv kojeg smo imali velike probleme prošle sezone. Dobro se sećamo pobede u Subotici koju smo ostvarili posle velikih muka, mojim golom u 87. minutu. Na Marakani su Subotičani uspeli da nam odole, bilo je 2:2… Ali, ako ponovimo igru kao protiv Ventspilsa, Spartak neće imati šta da traži, baš kao ni ostali rivali.“ , poručio je Kaluđer.

Andrija je svjestan da je su igrači sami sebi postavili visoke standarde pobjedom protiv Ventspilsa, ali i da je Zvezda sada mnogo jača nego prošle sezone.

Svesni smo da smo postavili visoke standarde, ali treba biti realan i priznati da je u pitanju značajno slabiji rival. Ipak, od načina igre i pristupa utakmici nećemo odstupati. Prvenstveno, jači smo na planu iskustva jer sada već dobro znamo šta od nas očekuje trener Prosinečki. Dobili smo i odlična pojačanja, pre svega Dimitrijevića i Kovačevića, Robi je „probudio“ Lazovića, Kadu igra kao nikad pre, Borha i Evandro su konstantno na visokom nivou, Tošić je odličan… Definitivno, Zvezda je jača nego pre.“ , završio je Kaluđerović.

Повезане вести

18 comments

Leave a Comment