Moja Crvena Zvezda
Архива

Petak, 12. avgust – dan „D“

Tereni KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu

Sasvim je jasno da će petak 12. avgust 2011. godine u buduće predstavljati istorijski dan kada je u pitanju KK Crvena zvezda. Kako je već najavljeno, taj datum predstavljaće dan ponovnog, svi se nadamo, uspešnog povratka Crvene zvezde na stare staze uspeha.

Ono što želimo ovom prilikom je da Vam prezentujemo kako bi trebala u petak od 18 časova da se odvija istorijska izborna Skupština.

Na početku Skupštinskog zasedanja, sadašnji članovi Skupštine KK Crvena zvezda, koja broji 35 članova, izabraće članove novog UO KK Crvena zvezda. Nakon toga, članovi novog UO, izabraće svog predsednika, a jedini kandidat za tu poziciju je prvi čovek KK FMP, Nebojša Čović. Odmah po izboru UO, kao i „ustoličenja“ Nebojše Čovića, dosadašnja Skupština KK Crvena zvezda biće rasformirana, a u najkraćem roku biće zakazana i nova izborna Skupština, čiji će predsednik, već sada je poznato, biti Živorad Anđelković, nekadašnji prvi čovek našeg košarkaškog kolektiva. Time će se u potpunosti oformiti nova rukovodeća struktura kluba sa Malog Kalemegdana.

Kako se saznaje, svidetalji ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji između KK Crvena zvezda i KK FMP već su usaglašeni i biće prezentovani na predstojećoj Skupštini. Da se radi o veoma ozbiljnom dogovoru, svedoči podatak da je već pronađen model po kome će i dosadašnji poverioci imati mogućnost da namire svoja potraživanja, a išlo se i dotle da je usaglašen i model eventualnog razdruživanja, do kojeg nadamo se nikada neće ni doći.

Pored navedenog, kako se nezvanično saznaje u ponedeljak, Nebojša Čović i Svetislav Kari Pešić su se ponovo sastali. Detalji razgovora nisu poznati, ali predpostavka je da se došlo do finalizacije pregovora oko ponovnog preuzimanja trenerske komande u našem klubu.

Članovi trenutnog saziva Skupštine KK Crvena zvezda su:

–         Ilija Kovačić

–         Mirko Pavlović

–         Marin Sedlaček

–         Dragan Kapičić

–         Dragiša Vučinić

–         Nebojša Ilić

–         Ranko Žeravica

–         Branko Kovačević

–         Aleksandar Trifunović

–         Slobodan Vučićević

–         Vladan Simeunović

–         Ljubiša Slović

–         Siniša Mali

–         Bojan Knežević

–         Živorad Ikonović

–         Mitar Jović

–         Dragoljub Prijić

–         Živorad Anđelković

–         Mirko Petrović

–         Draško Petrović

–         Sanela Lalatović

–         Goran Milić

–         Vlada Janjić

–         Snežana Zorić

–         Goran Rakočević

–         Bratislav Đorđević

–         Velibor Sovrović

–         Srđan Dabić

–         Zoran Drakulić

–         Predrag Stojaković

–         Vladislav Lučić

–         Ivan Bekjarev

Повезане вести

17 comments

Leave a Comment