Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуЗвездаши широм светаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Били Спанулис: Олимпијакос и Звезда су за мене исто!

Прошле сезоне је било прелепо играти пред навијачима Звезде, нисам очекивао такву подршку и потпуно су ме одушевили. Олимпијакос и Црвена звезда су братски клубови и ја их гледам исто. Увек је лепо доћи у Београд и играти пред овом фантастичном публиком„, изјавио је Василис Спанулис за Танјуг, после ревијалне утакмице „Беобаскет старс“ у Комбанк арени, поводом прославе 20 година постојања познате агенције, а преноси СпортКлуб.

Легендарни грчки кошаркаш је велика звезда у Србији, посебно популаран међу навијачима Црвене звезде, и није крио задовољство због тога и отварања кошаркашког терена код хотела „Југославија“, који носи његово име.

Били Спанулис се затим осврнуо на предстојеће Европско првенство у кошарци, као и на константо јачање турских клубова.
Нисам имао понуде из Турске, али њихови клубови су у развоју. Имају велике буџете и увек траже најбоље играче на тржишту. Што се тиче Европског првенства очекујем јако квалитетно такмичење. Србија има сјајан тим, одлично су играли на Светском првенству и освојили су сребрну медаљу. Биће један од фаворита за освајање турнира„, поручио је Спанулис.

Велики ас Олимпијакоса и грчке кошарке додао је да не размишља о одласку из Пиреја и да је потпуно фокусиран на следећу сезону.
– Имам још годину дана уговора са Олимпијакосом, надам се да ћу и следеће сезоне бити на високом нивоу, као и комплетан тим. Увек имамо највише амбиције и ако нас повреде заобиђу бићемо конкуренти свима.

Спанулис је у Олимпијакосу од 2010. године, а претходно је носио дресове Аела, Марусија, Панатиникоса и Хјустона.

Повезане вести

Leave a Comment