Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Pešić i Cvetković u Litvaniji

Svetislav Kari Pešić

Trener KK Crvena zvezda, Svetislav Kari Pešić privremeno je napustio pripreme našeg kluba i otputovao je u Litvaniju. Razlog puta u ovu baltičku državu nije završnica košarkaškog Evropskog prvenstva već susret koji će biti odigran u nedelju 18. septembra.

Naime, u „Kaunas areni“ biće odigran revijalni meč najtalentovanijih evropskih juniora (uzrast do 18 godina) koje je selektirao upravo naš proslavljeni trener, a pored njega, Crvenu zvezdu će predstavljati i mladi plej Aleksandar Cvetkovićza koga se smatra da je najtalentovaniji

evropski plej u svojoj generaciji.

Повезане вести

4 comments

srdjan сеп 16, 2011 at 19:12

E Цвеле, пуно среће и да радиш као што си до сад радио. Мораш за две године да испереш златом срамоту од ове године!

Reply
zvezdas сеп 16, 2011 at 12:12

Ovo je promasaj obican! Imamo li mi kakve koristi od ovoga??? Umesto da se uigrava sa ekipom… to setnja uzaludna!

Reply
Делија Бг сеп 16, 2011 at 12:23

Е,уместо да будемо поносни што ће наш Кари и Цвеле представљати наш клуб,што имамо најбољг тренера и најбољег младог плеја,овде неки зраче са неким глупостима о уигравању,иако ће они бити одсутни само 2 дана!!!Страшно!Све сами стручњаци!

Reply
Бранимир сеп 16, 2011 at 23:21

Делијо, није тешко да сабереш 2 и 2 и да закључиш да то не може бити шетња, понајмање узалудна, а корист можеш и сам да наслутитиш. На том ревијалном мечу играју и учествују само најбољи. Звезда ће бити представљена на најбољи начин: два Звездина плеја ће водити све остале најбоље таленте.

Reply

Leave a Comment