Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Појачање из сопствених редова: Звезда лиценцирала новајлију

Иако је прошло готово два месеца од како је стигао на Маракану, млади бек Стефан Милошевић ће тек сада добити прилику да и званично дебитује за Звезду.

Наиме, Стефан све до сада није био лиценциран за мечеве у домаћем шампионату, али је сада и то решено те ће моћи да буде у конкуренцији за састав екипе Миодрага Божовића.

Милошевић је стигао из Спартака а игра на позицији левог бека.

Незванично, може се чути да је у екипи поново и млади голман Манојловић, који је позајмљен Бачкој, али потврду те информације и даље чекамо.

Повезане вести

9 comments

dejo авг 31, 2016 at 20:13

Sto se Stefana tice njega je trebalo odma licencirat posle prodaje Luca al ni sad nije kasno samo treba da se forsiraju i Zvezdina deca jer jedan od dokaza pozitivnih je Grujic Grofe treneru nase Crvene Zvezde ,ovo govorim iz prostog razloga a jedan je veoma pozitivan Dinamo iz Hrvatske zasto ne bi uprava nase Crvene Zvezde potpisala ugovore sa Zvezdinom decom i napravili sastav vecina da bude iz Zvezdine skole fudbala a sto se tice stranaca samo tri ili cetiri ektrsa stranca koliko to dozvoljava budzet nase Crvene Zvezde

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 29, 2016 at 20:46

treba staviti Manojlovica da brani pa i neka gresi ali je golman za buducnost i veliki talenat..kahriman od kad produzio ugovor sve gori i gori

Reply
pera авг 29, 2016 at 19:36

Bravo za Grofa poslušao nas je. Zvezda mora da poraste kad joj porastu klinci. Dobro je ako pored Kataija ode Vijeira otvoriće se mesto za nekog od klinaca koji moraju da budu kao strune. Imamo brzog Ruiza i njemu bi mogao Ognjenović da bude par. Da batalimo sve ove formacije već zaigramo 4 4 2 sa pomenuta dva špica jer slutim da Kanga i Plavša mogu biti dobri pakeri a da Rileta vratimo na halfa po levoj strani. Piaso sam već pobrojani plus Srnić, Babunski, Račić,Lazović, Milošević, Ilić možda Avramovski pomenuti Manojlović. Bezicirati dva najperspektivnija domaća mlada halfa i njih uigravati cele sezone ako treba. Neka igraju kup utakmice a ovi iskusni ligu ali im dati bezrezervnu šansu i podršku na kraju sezone da se uklope.Dakle ova deca se moraju uigrati i na njih pridodati Donalda možda Lataleka i eto probojnog tima sa idejom u igri ali sa koncepcijom u kojoj ne ostavljamo halfove na milost i nemilost jer igramo sa tri špica od kojih niko ne može da pogodi gol. Pogotovo recimo Orladnić koji je spor, sidraš koji samo overava ali ništa ne stvara i ništa i ne zatvara u odbrani. Takva Zvezda ima šanse u Evropi. Igrači moraju da se znaju u dušu i da se bore jedni za druge. Takav tim će sigurno dobiti prvenstvo ako mu se da šansa jer druge nemaju. Imaćemo na kraju sezone igrače koji će vredeti i nećemo razmišljati da li tim može da odigra kvalitetne kvalifikacije i plasira se u ligu šampiona. Zvezda jednostavno nije klub a mi navijači koji prave tim za jednu sezonu.

Reply
dusan авг 29, 2016 at 23:45

otisao je katai koji je dao 25 golova i ti pises da je dobro da ode i hugo koji je dao takodje 25 da bi se otvorilo mesto za nekog od klinaca. da li vi ljudi znate ko je pre vieire i kataija dao 25 golova za zvezdu, i da li znate kada su dva igraca pre dala zajedno 50 golova u jednoj sezoni?

Reply
pera авг 30, 2016 at 00:12

Nisi izmislio toplu vodu druze. Katai i Vijeira su imali svaku loptu koja se upucivala na gol. Ko kaze da neko od klinaca sa takvom pozicijom u klubu nece davati golove. Nisi razumeo poentu a ona je da klub konacno mora da stvara igrace da im daje sansu da bi oni kroz prvenstvo stasali i da bi mi konacno u narednoj godini imali bilo kakve sanse na ino sceni. Ovo zamajavanje sa celim timom stranaca je smesno i dalo je svoj epilog. Molim boga da je nekome palo na pamet da kontaktira i potpise Ozegovica koji je slobodan igrac trenutno. Ne sekiraj se Ruiz je pokazao ovako nespreman da moze da pojaca napad. Sad koliko ja pamtim igraca koji su prosli kroz Zvezdu i otisli preko i niko od njih nije bio igrac iza koga je stao fudbal da se igra. Mnogo bitniji igrac za igru tima od Katajia je bio Grujic pa je otisao za velike pare. Opusteno evo dovescemo najboljeg centarfora u ligi Vujakliju bitno je da Orlandic ne glumi centarfora. Nama su preko potrebne pare kako ne bi zatvorili radnju i ova dva transvera bi nam dala infuziju opstanka.

Reply
dusan авг 30, 2016 at 19:04

mnogo vazniji igrac za igru tima je bio grujic od kataia? idi nadji negde toplu vodu…

Reply
MILAN KG авг 29, 2016 at 18:20

Besmisleno je da vratimo Manojlovica da bude drugi ili treci golman.

Reply
manojlovic kasiljas авг 29, 2016 at 18:27

Ako je Bozovic dosada gledao utakmice kao mi, stavice Manojlovica kao prvog golmana jer je Kahriman postao teska rupetina, ako ne odma, bar od zimskih priprema.

Reply
kastiljo авг 30, 2016 at 00:25

Malo je prestrogo reci da je Kahriman rupetina… Covek nije u formi i to je to,mada da nas je kostao kostao nas je sa svojim kiksevima,pocev od derbija preko Ludogoreca! Opet ne znaci da je zreo za bacanje,umesto Supica Manojlovica na klupu pa neka brani u kupu i protiv nekih pacera da stice samopouzdanje… Generalno gledano Kahriman je dobar golman,mozda ne bas idealan za evropu ali u nasoj ligi najbolji.

Reply

Leave a Comment