Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Стојковић: Показали смо огромну жељу

Место десног бека не европској премијери у овој сезони заузео је играч који је поникао у Црвеној звезди.

Филип Стојковић вратио се на Маракану и дебитовао победом над малтешком Флоријаном.

Сви који су наступали за Црвену звезду јуче дали су 150 посто себе на терену и на крају см заслужено победили. Најважније је да се нико није повредио и да је остварена убедљива победа која нам доноси мирнији пут на Малту. Остварили смо један део циља, имамо наредних седам дана да радимо без превеликог притиска, знам да нико од нас тренутно није најспремнији тако да имамо времена и простора да напредујемо – рекао је Стојковић.

Офанзивна игра донела је изабраницима Владана Милојевића важну победу.

Јако ми је драго што се нисмо задовољили вођством, већ смо у сваком тренутку утакмице покушавали да будемо што бољи и све време смо нападали. То се посебно видело после другог гола када нам је Милијаш свима рекао да што пре дођемо до центра како бисмо стигли да дамо и трећи погодак. Зато бих искористио прилику да честитам екипи и стручном штабу на томе што смо остварили оно што смо зацртали.

Звездин нови десни бек задовољан је оним што је његова екипа приказала на терену.

Најежио сам се када сам истрчао на терен, заиста ми је било пуно срце. Ово ми је прва утакмица после дужег времена и мислим да победом од 3:0 можемо сви да будемо задовољни. Играли смо сасвим коректно, иако смо сви свесни да смо још увек на почетку и да је нормално да има неких ситни грешака. Тренер Милојевић нас је такође упозорио на то и реко нам је да не будемо нервозни, мада то мени мало теже иде – закључио је Стојковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

dejo јул 1, 2017 at 14:12

Samo napred Stojkovicu odigrajte jos agresivnije na Malti ti si pokazao Stojkovicu kako se bori i gine za grb i dres Crvene Zvezde samo tako nastavi da pokazes uspavanim strancima Donaldu i Le Taleku koji su lose odigrali prvi mec protiv Florijane sa Malte ,nadam se da ce njih dvojica bit ubrzo prodati ,Rikardinjo je uz tebe Stojkovicu pruzio dobru partiju Boaci ,trebao je da dobije ranije naprimjer Adzic i da igra sa dva spica trener Crvene Zvezde

Reply
Hadži Dragan јул 1, 2017 at 08:58

Napred Filipe,želim ti puno uspeha u Zvezdi.Mnogo si bolji od promašenog Petka.

Reply

Leave a Comment