Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Време је за истину!!!

Све што је било, више важно није. Све што ће да буде, режира се сада.

Вечити дерби, полуфинале плеј-офа, борба за финале, борба за прстен и пласман у Евролигу.

Прошло је готово годину дана, од када је деловањем разноразних Јавора, Радовића, Болтаузера, Кољеншића, Пукла, Белошевића,…, на перфидан начин отето оно што нам припада. Зашто се то догодило, добро знамо. Да ли ће поново покушати, знамо да хоће. И баш зато, и баш сада сви морамо бити једно. Не сме бити раскорака, не сме бити празног хода. Трибине морају носити оних 12 момака на терену, а они ће на паркету плесати у ритму хука навијача.

Претходна сезона је била тешка, а јасно је да ће предстојећи плеј-оф бити још тежи. Ми немамо супарнике само на терену, јер морамо бити свесни да се боримо против две државе и једног уљуљканог кошаркашког система. Није њихов примарни циљ трофеј и европска кошаркашка елита. Шта би у тој елити и могли да учине? Две, три, четири победе њихов је домет, али зато је циљ Звезда, Звезда која толико смета, али и Звезда које се толико плаше. Довољно је подсетити се колика је променада била код свих њих и новчана и играчка од октобра месеца. Вероватно ни најзагриженије присталице свих њих не могу да наброје све играче који су као на траци дефиловали кроз њихове редове, а за потрошени новац би им позавиделе и много финансијски моћније средине.

Због свега тога,…, време је за истину!!!

Дођимо у нашу кућу дочекајмо играче и струку и покажимо им веру, улијмо храброст да осете за кога играју и за чији дрес и грб треба да „погину“ на терену, па да поново сви ми заједно сањамо отворених очију. Да поново крстаримо Европом и доминирамо у региону. Наше жеље су исте, наши снови су исти…

И зато…

Ко год да је на терену, ко год да је на клупи, какав год да је резултат, ИГРА ЗВЕЗДА!!!

– Регионална АБА лига, полуфинале плеј-офа:
Црвена звезда мтс – Партизан НИС
Дворана: „Александар Николић“
Датум: Субота 23. март
Почетак: 19 часова
ТВ Пренос: Арена спорт 1; О2 ТВ

Обојимо трибине у црвено!!!

Повезане вести

3 comments

Dragan мар 23, 2019 at 00:38

Auuu, Vladimire, brate… ugasip si ga sa ovim tekstom. Kakve bre, dve drzave, uljuljkani sistemi, zavere, mračne sile…samo fale još Vatikan, Kominterna i Hogar Strašni u zaveri protiv nas! Neka ovaj šmoklja od trenera i ovi stranci( od kojih nijedan nije odigrao dve vezane utakmice dobro) izadju na teren i zgaze groblje. I kraj!!!! Šta ima tu da se priča!!!??? Šta kukaš brate Vladimire unapred? Bolji smo, jači smo od lopatara i to je to. Ako ispadnemo od lopatara…isto veče kupiti Tomiću kartu za prvi jutarnji avion za Atinu, a sve strance razdužiti isto veče sa opremom! Ligu Srbije migu da odigraju Dobrić, Radanov, Lazić i ostali domaći igrači..

Reply
josif мар 22, 2019 at 13:00

Kako je moguce,opet nam sude Javor i Belosevic!

Reply
josif мар 22, 2019 at 10:39

A koje su to dve drzave i uljuljkani sistem?Jel mi sada sa 7 stranaca,i to prekaljenih trazimo alibi,ili sta?Koje drzave koje picke materine,neka izadju sutra i neka ih oduce od kosarke,a posle i one raspale dukljane.Ako nas ovaj Partizan sa sasvim prosecnim igracima pobedi dvaput u tri utakmice,metla da sledi od strucnog staba pa od prvog do poslednjeg stranca.Razumite,nema opravdanja.pozz

Reply

Leave a Comment