Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Вулић: „Да су навијачи ту било би још голова“

Везиста црвено-белих Милош Вулић истакао је да је задовољан приказаном игром у првом колу квалификација за Лигу шампиона, али и изнео очекивања пред меч 5. кола Суперлиге Србије.

Најбитније је да смо успели да осваримо победу и да прођемо у друго коло квалификација за Лигу шампиона. Радује чињеница да нисмо примили погодак . Ушли смо у меч мало бојажљиво, нисмо успевали да исконтролишемо игру од самог старта, међутим како је време одмицало били смо све сигурнији и то показују голови постигнути у наставку утакмице. Драго ми је да смо успели да се издигнемо из те ситуације и да мирно приведемо меч крају– истакао је Милош Вулић.

Због тренутне ситуације проузроковане корона вирусом навијачи нису били у прилици да подрже наше момке на почетку европског пута, међутим везиста црвено-белих истакао да њихову подршку осећају на сваком кораку иако нису физички присутни.

– Изузетно је тешко играти без присуства публике. Имао сам прилику и прошле године да играм квалификације, заиста нам је мого значила њихова подршка тада. Увек су наш 12. играч, како у првенству, тако и у европским утакмицама. Међутим ситуације је таква да морамо да поштујемо све мере. Као екипа се јако добро слажемо и подржавамо. Играчи који се налазе на трибинама увек се труде да дају допринос и помогну екипи, улију додатно самопоуздање. Поручио бих звездашима да прате сваку нашу утакмицу, а ја се надам да ће ускоро бити у прилици да се врате на стадион.

Већ у петак изабранике Дејана Станковића очекује утакмица 5. кола Суперлиге Србије, коју ће наши момци одиграти на гостујућем терену против екипе Пролетера.

– Мислим да је густ распоред добра ствар за нас у овом тренутку, јер имамо велики број квалитетних играча који могу да одговоре на све захтеве шефа стручног штаба. Уз то смо кренули квалификације од првог кола и мислим да ће нам већи број утакмица значити доста, како бисмо се што боље уиграли за теже мечеве које нас очекују у наставку квалификација и оправдали очекивања.

Фудбалери Црвене звезде започели су сезону на феноменалан начин остваривши четири узастопне победе у националном првенству, уз постигнутих 12 голова.

– Надам се да ћемо наставити у истом ритму, ефикасност је на одличном нивоу од старта сезоне, како у првенству, тако и у Европи. Најбитније је да постижемо добре резултате, а уз то и играмо леп фудбал.

Милош Вулић два пута се уписао у листу стрелаца у новој сезони, а гол који је постигао на утакмиви против Новог Пазара проглашен је за најлепши гол 1. кола Суперлиге Србије.

Постигао сам два лепа гола, међутим најбитније је да тим побеђује и приказујемо лепу игру. Наравно, увек се неко од саиграча издвоји одличним потезима, на синоћној утакмици је то био Бен са три поготка и Иванић са два. Најбитније је да играмо тимски и остварујемо добре резултате, а ја се надам да ћу и у наставку сезоне постизати голове – поручио је Милош Вулић.

The post Вулић: Да су навијачи ту било би још голова appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment