Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милуновић: „Верујем у пролаз“

Најбољи штопер групне фазе Лиге Европе, Немања Милуновић изнео је утиске после одигране прве утакмице шеснаестине финала Лиге Европе у којој је Црвена звезда одмерила снаге са Миланом у мечу који је завршен резултатом 2:2.

Остаје жал за пропуштеним шансама, међутим треба бити реалан имали су и они своје прилике. Резултат је равноправан, похвалио бих све звездаше, као и стручни штаб и играче. Свако је дао свој допринос, а крајњи резултат одаје реалну слику – истакао је Немања Милуновић.

Говорио је штопер нашег тима о борбености коју су црвено-бели приказивали током читавог меча.

– На почетку утакмице био је присутан грч, не долази Милан сваки дан, имали смо много респекта. Радује ме чињеница да и када смо имали резултат у дефицит, тражили смо своје шансе, играли, жао ми је што што смо примили други гол, када смо имали пресинг и када је гол висио у ваздуху. Велика је ствар што смо и са играчем мање показали жељу да изједначимо, Павков је ушао са клупе и још једном показао квалитет.

Није крио Милуновић да му је изузетно криво што неће бити у прилици да помогне саиграчима у реванш утакмици.

Жалим за пропуштеном шансом, али увек то буде тако, битно је да имамо позитиван резутат. Идемо у Милано да прођемо даље. Жао ми је сто нећемо играти Родић и ја, али ћемо свим срцем бити уз екипу, чекамо позитиван резултат – закључио је Немања Милуновић.

The post Милуновић: Верујем у пролаз appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment