Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Митић за МЦЗ: „Ова генерација заслужује да уђе у историју“

Mihajlo Mitic
Mihajlo Mitic
Као што смо већ рекли, одбојкаши су ове године освојили Суперкуп, Куп, а синоћ су постали и шампиони Србије, победом над Партизаном, у финалу плеј-офа.

Дан након освајања трећег трофеја ове сезоне, Михајло Митић, капитен наших шампиона, за МЦЗ је изнео своје утиске о целокупној сезони.

Од старта плеј-офа смо показали да смо најозбиљнија и најквалитетнија екипа у земљи. Ниједног тренутка се нисмо опуштали, сваку утакмицу смо одиграли максимално сконцентрисано и зрело. Све је зависило од нас, што смо кроз овај период и показали. Десио нам се само један пораз, од Спартака из Суботице, али то је последица јаког рада, обарања форме пред Куп, и можда благе засићености.

Одбојкаши, поред тога што на најбољи начин бране боје нашег клуба својом игром, исто то раде и понашањем, па је Митић у разговору са нама искористио прилику да честита ривалу из финала.

Што се тиче финала, мислим да је ово реална ситуација јер смо доста квалитетнија екипа од Партизана. Желим овом приликом и да честитам екипи Партизана, јер су успели да уђу у финале са седме позиције на табели, а сви су их током првенства потцењивали и омаловажавали.

Митић је затим, навео шта сматра квалитетима црвено-беле екипе.

Наша највећа снага, поред уиграности, је и дугачка клупа. У сваком тренутку, било који од 12 играча може да игра, а да се не осети велика разлика.

Капитена смо замолили и за коментар поводом тога што је ова екипа, прва екипа у историји српске одбојке, која је освојила триплу круну.

Заслужено смо освојили сва три трофеја. Ова генерација заслужује да уђе у историју.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

emirko svemirko апр 25, 2013 at 11:33

Svaka cast momci ! 😀

Reply
ZVEZDA апр 25, 2013 at 10:16

I bar 3-4 igraca zasluzuju dres reprezentacije….

Reply
milenko апр 24, 2013 at 23:26

Vi ste nasa najbolja ekipa, Cestitam

Reply
asfg апр 24, 2013 at 22:17

Ma ovo je ponos našeg Sportskog društva. U najtežem periodu, jedina svijetla tačka. 🙂
Zaslužili su oni sve. Zaslužili su podršku navijača. I nadam se da će je i imati u svim narednim utakmicama. 🙂

Reply
INĐIJA апр 24, 2013 at 23:22

Neće jer pojedine vođice imaju preča posla, a i prate tenis, ako me razumeš.

Reply
INĐIJA апр 24, 2013 at 23:32

i koju su to “navijaci“, jel to neka profesija? jel postoji neki fakultet za to ili da pitam bogdanova kako je zavrsio? decko sustina svega je bila danas u subotici kad su se 3-4 devojke cule bolje od svih plavo belih preletaca i cele uzavrele hale. To je Zvezdastvo, a ne navijanje bez placene karte, sa kriminalnim dosijeom i saradnjom sa lopovskim upravama. Napravi razliku i uoci sustinu. Pozz

Reply
asfg апр 25, 2013 at 14:38

Jasno je meni šta ti govoriš i u svemu se slažem sa tobom.
Samo, ne mogu da shvatim one koji kažu da vole Zvezdu više od života, kojima je Zvezda u srcu, a ne mogu da dođu da podrže odbojkaše i odbojkašice koji su nas obradovali toliko puta u ovom periodu, najtežem do sada.
Ili ti Beograđani, sve veliki Zvezdaši, a ne mogu da dođu kad se igra u Šumicama. O takvim ‘navijačima’ ti govorim.
I nisam dečko. 🙂

Reply

Leave a Comment