Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Стојадиновић о тренутном стању у клубу, тренеру, играчима… (ВИДЕО)

Након паузе од шест месеци, љубитељи фудбала у Србији моћи ће поново да гледају на Коперникусу 3 (Свет+) емисију Дејана Анђуса о стању у српском фудбалу, вечитим ривалима, унутрашњој политици наших клубова и многим другим стварима о којима се не говори јавно и о којима се ћути. Емисија ће се емитовати сваког уторка у 22 часа, а уколико гости буду људи из Звездине управе, као што је био случај у синоћњем издању, ми ћемо се потрудити да вас о томе обавестимо.

Гост у синоћној емисији био је спортски директор Црвене звезде, Зоран Стојадиновић, који је између осталог говорио о садашњем и бившем тренеру, стању у клубу, односима између кључних људи у управи, играчима, плановима за следећу сезону, дозвољеном броју странаца и многим другим стварима:

Које је ваше мишљење о досадашњем раду Зорана Стојадиновића? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

19 comments

Saša мај 3, 2013 at 10:58

Jedan drugi video http://www.youtube.com/watch?v=nyPZtxn7Z5o
i moj odgovor novinaru Željku Pantiću:

Gospodine Pantiću, zaista počinjete da budete opsednuti Zoranom Stojadinovićem. Ne znam samo da li je razlog za to „briga“ o FK Crvena Zvezda ili navijačka pripadnost FK Partizan.
Reći ću Vam čemu služi Zoran Stojadinović u Crvenoj Zvezdi. Služi tome da dovede najkvalitetnijeg špica u super ligi Abiolu Daudu bez dinara utrošenog na transfer . Da li Vas zbog toga iritira Zoran Stojadinović pošto to niste pomenuli ? Dakle Zoran Stojadinović služi tome da dovede u Zvezdu mnogo kvalitetnije igrače za višestruko manje ukupne troškove (transfer + plata) od onih koji su ranijih godina dovođeni. Kada bi Dragan Dzajić doveo Abiolu Daudu i koga bi sada Dragan Dzajić uspeo da dovede ? Nikada i nikoga. Zoran Stojadinović je zato i postavljen na mesto sportskog direktora Crvene Zvezde jer je kao uspešan i poznat manadzer razgranao svoju infrastrukturu svuda po svetu pa može da iskopa dobrog i jeftinog igrača koji može doneti dobitak i na sportskom i na finansijskom planu i tako doprineti oporavku Crvene Zvezde. Institucija i legenda Dragan Dzajić je potvrdio da Zoran Stojadinović više nije menadzer, da je sve čisto, da u to nema nikakve sumnje i da nije tako on tu nebi ni bio. To što Stojadinović traži novac od dužnika koji mu duguju za poslove kojima se nekad bavio je sasvim najnormalnija stvar na svetu. Sigurno nećete oprostiti novac koji ste zaradili, iako ste u međuvremenu počeli da se bavite nekim drugim poslom.
Stojadinović jeste pogrešio u izjavi u vezi plate Sa PINTUA. Međutim najviše je pogrešio što je odgovarao na pitanje za koje nije zadužen i pod pritiskom navinara kako će tu platu da isplati Zvezda koja nema ni dinara ,rekao to što je rakao. I naravno da će navac za platu obezbediti sponzori i donatori, ali novac mora proći kroz Crvenu Zvezdu što je sekretar Zečević objasnio.
Primanja Sa Pintua su nesrazmerno viša od primanja prethodnog trenera Jankovića u odnosu na to koliko je Pintu bolji trener od Jankovića. Ja znam da ste Vi mnogo više želeli da je Janković ostao trener i da Partizan ima 11 bodova prednosti, ali se za to pitao Zoran Stojadinović.
Za kraj ipak Vam želim da više brinete o svom Partizanu nego o Crvenoj Zvezdi, jer će mu u vremenu koje dolazi to biti veoma potrebno.

Reply
Zigi мај 2, 2013 at 14:35

XAXAXAXA ZVAO SAM SA VISE TELEFONA DA SE UKLJUCIM U EMISU KAD ONO SAMO PRIJATELJI MOGU DA SE JAVE STRASNOO. NAJACI ONAJ LIK STO SE JAVIO IZ NOVOG SADA BAS JE IZ NOVOG SADA….. E PLACENICI JEDNI

Reply
Robert мај 2, 2013 at 14:33

Stojadinovicu treba da te sramota ti si taj koji placa novinare da pljuju nasu legendu DZAJICA 🙂 imas masku skini je

Reply
Darko мај 2, 2013 at 12:49

AMSS?! Sponzor? 36 min.

Reply
Damjan Martinovic мај 2, 2013 at 06:22

„Pa ovaj covek je neunistiv!“ 😉

Reply
radovan мај 2, 2013 at 02:15

kao navijac je Zvezde,a vecito kritikuje i nikad mu nista nevalja.Uredu je kritika ako je na mjestu,ali mi se cini da on kritikuje neke ljude a da nezna njihovu pravu funkciju u klubu .Mislim da svako radi svoj posao kako treba i da ce to sa vremenom biti sve bolje, licno mislim da ce Stojadinovic biti pravi sportski direktor kao sto je nekad bio Dzaja samo kad bi malo imao novca cudo bih napravio da ne govorim sta bi napravio sa 2-3 miliona eura.Kako sada stvari stije ovo je maximum,znaci nemoze bolje u ovom momentu.sve najbolje majstore tvoje vreme tek dolazi samo da mozes da radis u normalnim uslovima i prosetacemo se ovim prvenstvom svake godine,i onda ce nastupiti nasa dominacija ali prava sa obrisom i u Evropi.Pozdrav svim navijacima…….SAMPIONIIIIII……..

Reply
Александар М. мај 2, 2013 at 09:39

Незадовољан је Анђус, мислиш да он воли што нам Партизан узима титуле и што не можемо да уђемо у Европу? Само је један од ретких који сме да каже то што мисли, они који могу углавном ћуте о многим стварима. Јесте он оштар, критикује доста, претера често, али је у принципу велики Звездаш и то је доказао много пута.

Reply
Dusan мај 2, 2013 at 01:54

znali neko kad cemo potpisati ugovor sa pumom?

Reply
delija ns мај 2, 2013 at 12:10

Trebalo bi od leta

Reply
MILAN KG мај 2, 2013 at 01:33

podrzavam stojadina sto posto podrzavao sam i andjusa razocarao me je sa svojim nastupom kad je onaj tekic imao konferenciju. mada ga i razumem nije mala stvar dobiti otkaz a podrzavao je promene dolazak dzaje i stojadina budimo posteni. mozemo da ga volimo ili ne volimo ali mu je emisija dobra i covek nema dlake na jeziku,podrzavam ga kad je u pitanju odnos kluba prema njemu bar je zasluzio da dobije kartu za neki mec tri godine je napadao lukica ,vesica i ostalu bulumentu.

Reply
Александар М. мај 2, 2013 at 09:40

Милане друже, шта је било са оним печењем за повратак Џајића? 😀

Reply
MILAN KG мај 3, 2013 at 02:10

nisam mizerija, nisam zaboravio ne znam kako bih to izveli treba da pocnem da radim za nekih mesec dana pa kad primim platu lako cemo da sredimo prase. 😉

Reply
Delija_ZH мај 2, 2013 at 00:41

hahaha kako se dauda povredio :facepalm:
super emisija,samo da je andjus odvratan lik…

Reply
Sova мај 2, 2013 at 00:39

Stojadinovicu svaka cast.

Reply
Sasa cetnik sa Jastrebca мај 2, 2013 at 00:08

Stojadin je nesto najbolje uz Dzaju sto nam se dogodilo poslednjih deset godina.

Reply
Diablo мај 2, 2013 at 00:21

I Covica 😀

Reply
mrdovla мај 2, 2013 at 00:00

Koliko ovaj covjek misli da je nekome ili uopste bitan…. hehe

Reply
mrdovla мај 1, 2013 at 23:27

Kako je ovaj Andjus odvratan. To je cudo! Dakle nebitno za koga navija i tako to, pa cak nebitno i sta prica … vec je jednostavno odvratan. Boze sacuvaj!

Reply
ISTINA мај 1, 2013 at 23:16

Da li ovaj voditelj gleda snimak svojih emisija !!!

Reply

Leave a Comment