Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Бајковић пред прелазни рок: Звезда ми је менаџер, Маракана друга кућа!

Како се ближи крај године, све се чешће прича о прелазном року, па тако бројни играчи размишљају о свом статусу. Црвена звезда има неколико играча који могу да оду у случају понуде која ће задовољити клуб, а међу њима су Касалица, Крнета, Милуновић, Дауда, Бајковић…

i-46

Управо је голман црвено-белих, након што су то учинили и Стефан Михајловић и Филип Касалица, говорио о свом статусу и плановима.

Звезда је мој менаџер, Маракана друга кућа и не бих имао ништа против да останем ту док год сам потребан. Велика жеља ми је да освојимо титулу, верујем да ћемо успети. Ако се догоди и да одем, нема бриге, имамо још квалитетних голмана, истакао је Бајко, а пренео Спортски журнал.

Бајковић је ушао у „клуб 100“, а у клубу је читаву деценију. Протекле јесени био је један од најбољих појединаца у екипи Црвене звезде.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

12 comments

Mina дец 22, 2013 at 20:12

Bajko najbolji siiiiiiiii!!!!!!! Samo napred, Delije su iz tebe!!!

Reply
ja дец 22, 2013 at 16:40

u izjavi za mozzartsport kokeza kaze decidirano da su on i toncev obezbedili pare za igrace do kraja nedelje da isplati, kokeza i stojadinovic se sibaju oko prelaznog roka…pa mene zanima, i voleo bih da mi odg fanovi dzajicevi….sta Dragan Dzajic radi…sem sto nam dovodi krseve od kojih se uvaljujemo u dubiozu

Reply
100% дец 22, 2013 at 17:37

Ne branim Dzajica, u ovoj prici ne zna ko koga j…, ali ti vec mesecima pises protiv DZajica pa da ti jednom odgovorim. On je iskljucivo zasluzan i za dovodjene Rajkovica i Gogica a ne samo Onjila i Omege. Po meni ogromna je greska sto je Onjilo preplacen, ali doveo nam je i dva kvalitetna igraca niko drugi nego Dzajic.

Reply
ja дец 23, 2013 at 00:08

za god dana predsednikovanja uspeo je da uradi samo jednu dobru stvar za klub…pa svaka mu cast

Reply
NCZ86 дец 22, 2013 at 15:54

Dobar golman ali kakva simpaticna licnost 😀 da je drugacija situacija voleo bih da zavrsi karijeru u zvezdi ….Moramo da mislimo i na Rajkovica decko ako ne dobija sansu unistice se kao i ostali talenti u zvezdi..

Reply
veliki pravi zvezdas дец 22, 2013 at 15:09

Bajkovicu ti si moju punu podrsku imao vazda sada idi da se obezbijedis u inostranstvu Zvezdina prava jedinice i prije nego sto odes u inostranstvo Bajko trazi od Dzaje i Stojadinovica da okupe sve Zvezdine igrace zajedno sa tobom i naprave Zvezdinu agenciju u koju ce da budu svi Zvezdini igraci i ona da rukovodi oko njih koji ce da podje iz Crvene Zvezde a koji ce da dodje u nasu Crvenu Zvezdu igrac ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
Darko Ribnikar дец 22, 2013 at 15:06

Prodace ga 101 u Tursku.Ko sme da se opkladi?

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov дец 22, 2013 at 21:56

jel se ti to zezas ili stvarno hoces da izgubis pare,ili imas neku dobru informaciju u vezi tog transfera.pazi,bajka prodati pa jos to da uradi 101.cuvaj pare covece,ne kladi se.

Reply
Goran137 дец 22, 2013 at 14:20

Zasluzio je da ode sa osvojenom titulom…

Reply
Braća Krajišnici... дец 22, 2013 at 14:14

Mislim da je Bajkovic jedan od najboljih golmana u postbarijevskoj eri (uz Disljenkovica i Miloja). Samo Bajkovic brani u Zvezdi u vreme kada imamo najgoru odbarnu u istoriji. Da je covjek ispred sebe imao stopere poput Gaja, Bisevca, Dudica ili Lalatovica rijetko bi se golovi primali… Bajko legendo!!! K N D

Reply
100% дец 22, 2013 at 14:52

Slazem se. Bajkovic kao i svaki golman napravio je par kikseva, ali ovu polusezonu je branio odlicno, za svaku pohvalu. Treba ga zadrzati bar do leta i da momak osvoji toliko zeljenu titulu (nadam se da cemo je osvojiti)

Reply
dejca дец 22, 2013 at 14:07

Pa sad…. 😐

Reply

Leave a Comment