Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Парафирао Келхар, можда буде још потписа

kelharСловеначки репрезентативац, Дејан Келхар, нови је фудбалер Црвене звезде. Искусни 29-oгодишњи дефанзивац појачаће конкуренцију у последњој линији тима Славише Стојановића.

Приликом представљања, оперативац црвено-белих Блажа Раосављевић истакао је да је са Келхаром потписан уговор до краја сезоне уз опцију продужења.

– Најавили смо да долазак Павићевића није последњи трансфер који ћемо обавити током овог прелазног рока. У Црвену звезду стиже нови играч, Дејан Келхар, за чијим довођењем је жељу изразио тренер Стојановић. У овом тренутку не бих знао да кажем да ли ћемо се додатно појачати до почетка сезоне, рећи ћу само да постоји таква могућност. Дејан ће се већ сутра прикључити саиграчима у Словенији и покушати да се наметне стручном штабу – изјавио је Раосављевић.

О својим референцама сам играч није желео пуно да говори, јер сматра да је сувише рано. Предстоји му уклапање у тим и борба за позицију.

– Не бих говорио о себи. Навијачи, стручни штаб и медији ће проценити након неког времена мој учинак. У овом тренутку желим само да истакнем да сам веома задовољан што сам дошао у Црвену звезду. Већ „касним“ и једва чекам да се прикључим саиграчима на припремама. Сутра стижем у Порторож и почињем са радом – рекао је Келхар.

Када је привикавање на нову средину у питању, Дејану који је задужио дрес са бројем 44, сигурно ће доста помоћи сународник Нејц Печник који се у претходних шест месеци одлично снашао на Маракани.

– Нејца познајем десет или једанаест година. Пренео ми је утиске о клубу и граду, тако да сам упућен у то да се у Београду одлично снашао. Са тренером Стојановићем, са којим сам такође сарађивао, се још увек нисам чуо јер сам током дана имао много обавеза. Свакако да ћемо се сутра видети и разговарати – нагласио је изабраник селектора Словеније, Срећка Катанеца.

Сам играч је истакао још да је свестан одговорности и притиска које са собом носи играње у Црвеној звезди.

– Врло добро знам у какав клуб долазим, односно знам шта је Звезда. Свестан сам да овде некада није довољно победити са 1:0, већ да се увек тражи више и боље. Знам за притисак и сматрам то нормалном појавом у фудбалу. Оног тренутка када „осетим“ Маракану, уверићу се у атмосферу која влада у овако великим клубовима, као што је Црвена звезда – констатовао је Дејан Келхар.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

27 comments

Звезда шампион! феб 5, 2014 at 16:02

Ај демантуј ме(као Гогић) покажи да имаш квалитет за Звезду.Добродошао!

Reply
Sava феб 5, 2014 at 08:12

Dobrodosao Dejane! 😀 Nadam se da ces opravdati ocekivanja,pa i mi konacno da resimo taj problem stoperske pozicije.Samo nesto da kazem i nevezano za ovu temu.Sinoc sam se informisao o Zvezdinim omladincima i mogu reci da imamo stvarno puno bisera.Epa ovako tu od golmana medju omladincima imamo talentovanog Djordjeva ali je jos uvek mlad pa bi ja na leto u vatru ubacio Grcica.U buducnosti cemo imati i puno problema kome da damo sansu na poziji desnog beka,tu su Jaksic,Jovanovic,Lukovic,Zlatko Ilicic,Marko Mijailovic i svi su reprezentativci izuzev Lukovica,potom na poziciji levog beka imamo odlicnog Brajovica i ja bi njega ubacio u prvi tim umesto Nenadica,Brajovic je 1996 godiste i mladi je reprezentativac Srbije do 17 godina.Onda u veznom redu su vec pravi problemi tu ce od leta od omladinaca biti:Savicevic,Ahcin,Stojkovic,Cikic,Karaklajic,Grujic,Zivkovic,Ivanovic,Bjelicic,Ristic,onda tu je sjajni Bojan Rangelov,tu ce zaista biti puno problema.I na kraju napad tu su Mihajlovic,Ozegovic,Zukanovic,Jovic,Aleksic,Vukasin Jovanovic.Ja bi ih sve potpisao pa onda na kaljenje da nam se ne ponove slucaj Simic,Maksimovic itd.Pozdrav! 😀

Reply
Teks Viler феб 5, 2014 at 07:47

Valjda ce trener(i igraci)da procene kakav je Cilinsek igrac!Zasto mi navijaci uvek palimo vatru kada neko treba da dodje?Osim toga decko je Srbin a ne stranac kako neki pisu ovde.Babovica Delije nisu htele a on odigrao vrlo dobru polusezonu u Vozdovcu.Vujadina Savica bojkotovali i to je veliki greh!Zna se sta njegov tata znaci za istoriju naseg kluba,Vujadin nije los igrac vec sasvim solidan.Sjajan momak i veliki Zvezdas!Sto se mene tice neka u timu igra 6 Partizanovaca i 5 Dinamovaca samo da osvajamo zaboravljene titule i udjemo u ligu prvaka(namerno koristim rec iz naseg lepog jezika)!

Reply
vlada CZV феб 4, 2014 at 22:11

da li ima neko link andjusove emisije?

Reply
Dejan CZ феб 4, 2014 at 22:40

Znam da je na KCN3. Gost mu onaj budjavi tegeltija i grbovic, mada ni Andjus nije cvece.

Reply
Petak 13-ti феб 4, 2014 at 21:58

Lažnim šampionima samo jedno bih poručio:ugasili ste !

Reply
Petak 13-ti феб 4, 2014 at 21:56

Brate dobro došao !Sever celi sada se veseli !

Reply
Nenad феб 4, 2014 at 21:47

Slažem se sa svima oko Cilinšeka ali koliko sam ja shvatio, njegov dolazak na probu je iskukao Ninković kod uprave jer su njih dvojica igrali zajedno u Evijanu i to mu je bio zadnji klub sa kojim je imao ugovor i igrao. Dakle, on je došao na probu po preporuci Ninkovića a svakako se slažem da ga nebi trebalo potpisati.

Reply
Srba феб 4, 2014 at 21:52

Ne znam ko je trazio njegov dolazak na probu, ali razlika je sto je on bio u drugom timu Evijena a ne u prvom kao Ninkovic. Covek je igrao amaterski fudbal. Tu je problem. Ajde Delije javite se sada i blokirajte i ovaj dolazak. Bar nesto pametno da uradite. Realno, ali najrealnije stvarno nema smisla da nam ovaj dodje.

Reply
Nenad феб 4, 2014 at 22:40

I da je bio u prvom timu, opet nije igrao nijednu zvaničnu utakmicu godinu dana i kao takav nam nebi koristio do sledćih priprema. Iz nekog razloga, pružena mu je šansa a koko će sve da se završi, videćemo. Malo je glupa rečenica, ajde Delije sad se pokažite, blokirajte dolazak, jer od toga nema ništa. Verovatno zadnju reč u upravi ima Kokeza i on je nečija produžena ruka, jer je Džaja poptpisao Miladinovića, hteo je da dovede i Babovića ali mu to nije dozvoljeno( i nije trebalo, da se razumemo) a za Savićev dolazak nisam bio ni ja, jer ne mogu da zaboravim kako je otišao. Jedina moja veća zamerka nama Delijama je što se ne pruža podrška odbojkašima, jer su je zaslužili!

Reply
Srba феб 5, 2014 at 13:09

Javnost je blokirala transfere Babovica, Savica, probu Gasica. Zato kazem ajde da se sada cuje glas delija pa neka blokiraju i dolazak Cilinseka. Ja im zamerim vise toga osim izostanka podrske odbojkasima. Delije navijaju samo na fudbalskim utakmicama i vaterpolo i kosarka ali kada se igra evropsko takmicenje ili neki veliki derbi, kao da Zvezda ne postoji u rukometu, odbojci, ej sinoc 1/4 finale evropskog takmicenja u odbojci, Zvezda domacin u skolskoj sali i nema delija ni nju da ispune. Vodje gledaju samo svoju korist, ali nisu mi jasni Beogradjani gde se mnogi deklarisu kao Zvezdasi a nikoga na utakmicama, a ovamo znaju da traze neke smene i dolaske, odlaske i slicno. Prvo podrzati klub pa onda pricati

Reply
Fornicator феб 4, 2014 at 21:33

Mislim da bi potpis Cilinšeka definitivno potvrdio ono što svi znamo – da se ugovori već godinama nameštaju onima koji ih ničim ne zaslužuju (imamo ih i sad dosta u timu), a sve u cilju daljeg uvećavanja klupskog duga.

Reply
1989 феб 4, 2014 at 20:16

—————————-BAJKO——————–
PETKOVIC———CRNOGORAC———SLOVENAC——DZONI
———————KOVACEVIC ——MRTVI MILIJAS—————-
LAZOVIC————–PECNIK—————-NINKOVIC———
——————————-MRDJA—————————————

SAMO ME ZANIMA STA CE BITI STO SE TICE PREVELIKE KONKURENCIJE (STOPERI OMEGA,ARAUHO,MARTINOVIC,KRNETA,LAZIC) VEZNI (MILUNOVIC,KASALICA,VUKAN-KAO MLADI BISER KOJI CE PROPASTI) NAPAD (OZEGOVIC,MIHAJLOVIC-BISERI KOJI CE PROPASTI ZBOG NE IGRANJA,RAKIC,DAUDA,ONJILO) STA CEMO SA OVIM VISKOVIMA ???/ NAJBOLJE BI BILO DA ARAUHA PREBACIMO NA POZICIJU DESNOG BEKA DA BUDE KONKURENCIJA PETKOVICU (I OVAKO JE U PERU) Omegu i Krnetu za neki sitan kes prodati kolko tolko da se uzme on njih dvojice 200k da se podele plate ,a da ostanu mladi Lazic kao izdanak iz os,i Martinovic kolko tolko covek sa iskustvom. Vezni red neka ostane,sto se tice napada Onjila oterati,Ozegovica na kaljenje u BSK Borcu (za sada ne zasluzuje da igra u C.Z. jer nije mogao da izbori prvu postavu u Vozdovcu),Mihajlovica poslati na Superligasku pozajmicu tipa Donji Srem,Vozdovac,Radnicki KG ili fazon Borac Banja Luka iz rs… Daudu kao drugog najboljeg strelca ostaviti u ekipu da da bar jos 5 gola u narednom toku sezone i sa 12 pogodaka da ga uvaljamo negde u inostranstvo,a Rakica ostavimo da vidimo sta zna

Reply
Zapad феб 4, 2014 at 20:36

Prvo slobodno mozes da napises Pavicevic i Kelhar a ne Crnogorac i Slovenac. Drugo,Ozegovic je otpisan decko vec 2,3 godine ne uspeva da se nametne. Treca stvar velika je glupost da u nasoj ligi igramo formaciju 4-2-3-1,a i ova sadasnja 4-1-3-2 sasvim dobro funkcionise. Cetvrto i da igramo formaciju koju si ti napisao Milijas jednostavno nije zadnji vezni i to ne moze da igra i peta i najbitnija stvar decko,velika je sramota da kapitena tima i coveka koji je dosta toga uradio za Zvezdu nazivas „mrtvi Milijas“.

Reply
pera феб 4, 2014 at 20:58

Mnogo si stručan prijatelju ne vredi sa tobom diskutovati. Kao navijač Zvezde prezirem ovakav komentar ako je dat od Zvezdaša. Nikada pravi navijač kluba neće ovako pogrdno govoriti o igračima i klubu za koji navija. Idi ti sedi za kompjuter pa prati nešto drugo ostavi ti nas da se patimo sa Zvezdom. Nijednog mladdog igrača Zvezda nije upropastila. Zapamti ove klince koje si pobrojao oni će u sledećoj sezoni nositi šampionski tim Zvezde i Vukan i Milunović i Mihajlović. MOžda je tvoja namera da uneseš zlu krv u ekipu ali bato ovaj tim zna svoj zadatak VRATITI ŠAMPIONA NA MARAKANU. Niko neće uspeti da posvadja ovaj tim jer su ljudi tu zato što vole Zvezdu i zato što niko nikom ne namešta. Meni je največi poen uprave što je proterala Stojića i ostale menadžere i što sad pojačavaju veliki tim sa JNA eh kad se okrene pa kad počnu da oslabljuju klub. Sami postavljaju selektora reprezentacije ne pitaju nikoga, sila Tole i Bogoljub Stepanović a on im treba već posle trećeg kola kada će onog ćelavog da teraju motkama.

Reply
Fornicator феб 4, 2014 at 21:36

Mislim da je ova tvoja postava dosta dobra. Slovenac i Crnogorac, istina, tek treba da pokažu da su bolji od ovih što imamo (to nije preterano težak zadatak), a ako Milijaš odigra bar nešto na zadnjem veznom, možemo se nečemu nadati. Inače, i ja brinem za naš podmladak – nastavlja se upropaštavanje talenata, a samim tim i finansijski dalje urušava klub.

Reply
delija_101 феб 4, 2014 at 23:00

Vrh razmisljas!

Reply
Dejan CZ феб 4, 2014 at 19:40

Ljudi uozbiljite se. Krajnje je vreme. Okanite se Cilinseka. Na poslu nemam 20% Zvezdasa, svi se vec godinama sprdaju na racun nase Zvezde pogotovo mene jer sam zagrizeni Zvezdas, sve to trpim, cekam da i nama svane, ali ako ovog potpisu nema mene na Marakani do daljnjeg jer to bi bila kap koja je prelila casu.

Reply
Samo ti феб 4, 2014 at 18:57

Dobrodosao i srecno!

Reply
matija феб 4, 2014 at 18:56

jbt. , sad nismo DELIJE vec ZMAJCEKI !!! 😯

Reply
Iron Boys феб 4, 2014 at 18:52

Jedva čekam nastavak prvenstva!

Reply
Zeljko феб 4, 2014 at 18:41

Nemojte samo da to novo pojacanje bude Cilinsek.

Reply
Srba феб 4, 2014 at 19:18

Gde su sada delije koje su zaustavile transfer Savica i Gasica, sto se sada ne bune, ako nam dodje ovaj Cilinsek onda stvarno treba ugasiti klub. To onda bas nema smisla, ali nadam se da nece on potpisati

Reply
! феб 4, 2014 at 20:42

Cilinsek je makar igrao negde i u inostranstvu,dok je Gasic igrao u 2 seljacka kluba…

Reply
Srba феб 4, 2014 at 20:52

Da li ti navijas za Zvezdu? Ako navijas ajde majke ti reci mi ko bi normalan pozeleo da nam u klub dodje igrac u 33-oj godini zivota, koji poslednje 3 godine nigde ne igra. Zadnji klub mu rezerve Evijena. Nikome ga prodati ne bi mogli, a pri tome je stranac. Da li je normalno da on zauzme mesto Arauhu, Lazicu ili nekom klincu iz juniora, covek koji se vec oprostio od fudbala.

Reply
Denis феб 5, 2014 at 00:11

Interesuje me koji Zvezdas je na Srbin donji komentar dao minus i zbog cega? Raduje me sto je na komentar Zeljka svaki posetilac isto ocenio, pa nadam se da nece Cilinsek doci u Zvezdu

strucnjak феб 4, 2014 at 20:52

u upravnom odboru!

Reply

Leave a Comment