Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

ДА НИЈЕДНА СТОЛИЦА НЕ БУДЕ ПРАЗНА!

Црвена звезда ће без присуства публике одиграти меч последњег кола Д групе Евролиге против Лаборал Куће, али Звезда у Пиониру неће бити сама. Добро је познато шта за Црвену звезду представљају њени навијачи, а црвено-бели кошаркаши су небројано пута истицали да им силна подшка и енергија коју добијају са трибина много значи и да их додатно мотивише.

Неправедном одлуком дисциплинског судије Евролиге Црвена звезда је кажњена новчаном казном у износу од чак 50.000 евра. Из тог разлога одлучено је да се за утакмицу против Лаборал Куће ипак продају улазнице иако навијачима неће бити омогућено да присуствују овом мечу. Симболичне карте ће од уторка 16. децембра моћи да се купе на свим продајним местима Евентима (ТЦ Ушће, Комбанк арена, Билет центар, Дом омладине и још 150 пословница широм Србије) и то по цени од 300 динара. Ограничења приликом куповине улазница неће бити, односно сваки навијач ће моћи да купи онолико улазница колико буде желео. Идеја је да београдски храм кошарке буде распродат и да се на тај начин буде уз тим и онда када неправедном одлуком то није дозвољено. То ће свакако бити и вид финансијске помоћи клубу која је неопходна за плаћање ове неправедне казне.

Такође, ове карте ће представљати још једно својеврсно подсећање на трагично преминулог навијача Звезде – Марка Ивковића. На улазницама ће се налазити Маркова слика и јасна порука коју Звездини навијачи упућују свих ових дана – ЈАГОДА ЖИВИШ, ЗАУВЕК СА НАМА.

Капије Пионира ће остати затворене за навијаче, али је КК Црвена звезда осмислила начин да седишта у дворани Пионир ипак не буду празна. Да бисмо испунили овај циљ и целом свету још једном показали верност Звездиних навијача потребно је да вашу фотографију у што већој резолуцији (дужа страна 2000 пиксела, квалитет фотографије 10) пошаљете на адресу budisanama@kkcrvenazvezda.rs и то до среде 17. децембра, како би све фотографије на време могле да се одштампају и припреме. Сви они који у овом предвиђеном року не пошаљу фотографије у овој акцији ће моћи да учествују и тако што ће своје одштампане фотографије у боји на А4 формату донети у службене просторије клуба на Малом Калемегдану до петка до 14 сати.

Повезане вести

2 comments

pera дец 16, 2014 at 11:56

Bravo za klub bravo za Zvezdaše.

Reply
Sedou дец 16, 2014 at 00:14

Prava odluka kluba, novac treba da ide u klupsku kasu da pokusamo da pomognemo finasijski, da se pokrije deo kazne. Na nama je da budemo sto brojniji, da podrzimo ovu akciju i pokazemo koliko nas ima. 300 dinara je sasvim pristupacno i svako moze da izdvoji. ps Podrzavam i da Delije naprave na prvoj evroligaskoj utakmici akciju prikupljanja novca za Markovu porodicu, ako oni pristanu na to, jer mi deluje nelogicno da bi bilo cija porodica uzela takav novac, jedino da ga doniraju u humanitarne svrhe.

Reply

Leave a Comment