Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Вилијамс: Сад морамо да тренирамо још јаче!

Забележили су изабраници Дејана Радоњића и трећи пораз у ТОП 16 фази Евролиге. Оно што је било евидентно на синоћњем мечу јесте Звездина лоша игра у нападу, упркос доброј дефанзиви. Пад форме целог тима забрињава многе, међутим Звездин плеј, Маркус Вилијамс каже да је сезона дуга и да је рано доносити било какве закључке.

– Имали смо проблема са отвореним шутевима, али добро, дуга је сезона. Ово је прави тренутак да још јаче и више тренирамо и тако се вратимо у праву форму.

Пораз од Галатасараја је свима тешко пао, нарочито јер се Звезда држала у игри до самог краја.

– Увек је тешко када изгубиш, без обзира на противника. Ово су најбољи тимови у Европи, а да смо ми погодили неке отворене шутеве, другачије би то све изгледало. Они су погодили важне шутеве, доносили праве одлуке, проналазили праве играче у право време и тако дошли до победе – закључио је Вилијамс.

Повезане вести

6 comments

pera јан 18, 2015 at 09:16

Rad, rad i samo rad. POjele su nam igru ove utakmice na tri dana. Možda baš sada treba dovesti nekog igrača da razbijemo monotoniju. Zvezda mora da se vrati igri sa kombinatorikom koja je bila na početku sezone gde su svi davali sebe za tim i proigravanje kolege. Ovo sa nabadanjem trojke da se napravi razlika ili stigne protivnik ne valja. Tako igraju svi mi smo se po tome razlikovali. Pa to je poenta i kod Djordjevića u reprezentaciji a i sa početka sezone igra sa vicom i proigravanjem jer imamo strahoviti potencijal da onda Bobana stavimo u situaciju da mu protivnici ne mogu ništa. Kakave bre trojke mi moramo da uvek probijemo pod koš i da lopta ide brzo iz ruke u ruke sa mnogo ideja. Ajde idemo dalje dobro je rekao čovek rad je rešenje i vera i u sebe i u saigrača ako smo tim.

Reply
Djole-Jagodina јан 17, 2015 at 22:46

Da bi trenirali trebate imati trenera,a i sto manje trenirate bice bolje jer radonja je kralj unistavanja

Reply
Luka јан 17, 2015 at 15:53

Je.be se tebi za jači trening i za rezultate. Važno je da para kaplje, a sezona svega još par meseci, nećeš se ni oznojiti, pa put pod noge – milina.

Reply
NIKOLA јан 17, 2015 at 15:35

Ovo je bila jedina utakmica top 16 faze koju smo MORALI DA POBEDIMO, iz dobro poznatih razloga, makar nam to bila jedina pobeda. Ali… A ti se uzimaj u pamet, jer si dobro i redovno placen, pa je vreme da igras kosarku kakvu znamo da znas da igras, a ne igras je vec vise od dva meseca. Ne verujem da se to odrazilo na tvoja primanja, a i da te mnogo nasekiralo. A tvom zemljaku, nekakvom beku suteru, je vaznije da nam cestita Bozic na srpskom, da nosi narodnu nosnju i da voli podvarak i musaku, nego da pogodi, bar po neki put, kos. Nadam se da ce uskoro, a to mora biti sto pre, da shvati gde je dosao i zasto je doveden. I pretpostavljam da vas dvojicu vise brine datum isplate, nego bilo koji poraz NASE ZVEZDE.

Reply
Бранимир јан 18, 2015 at 17:03

Зашто смо морали побиједити и зашто: макар била једина побједа? Видиш да нисмо, а неће бити ни једина. Ја бих ову „твоју“ једину побједу дао за било које друге двије. А све у контексту твоје приче у наставку текста: будимо професионалци.

Reply
Marko јан 17, 2015 at 15:07

Brate crni,ti ako se ne popravis i doneses neku organizaciju u napadu donji smo jer trenera nemamo.

Reply

Leave a Comment