Moja Crvena Zvezda
БлоговиВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Одложено!

Тресе нас грозница зимског прелазног рока. Добро, будимо искрени овај сада је некако прилично досадан када је наш фудбалски клуб у питању. Ипак да не буде све тако монотоно током ових дана побринули су се функционери из Љутице Богдана.

Гболахан Салами је дошао у Београд, сам себе прогласио за краља, али је онда његова промоција у новом клубу заказана за 17. јануар у 12:30 часова отказана(?!). Два дана касније, дотични фудбалер је ипак представљен медијима, а његови нови саиграчи су дан раније отпутовали на припреме. Новајлија тренира сам у Београду.

Само неколико дана касније на ред је дошло ново појачање, Владимир Јововић. Званично потписивање уговора и излазак пред новинаре заказано је за суботу, 24. јануар у 13 часова. Па је одложено за 15 часова. Е онда је отказано! Негде је ипак запело, а о детаљима се и даље полемише. Дан касније сам Јововић је изјавио да је све договорено, да он путује на припреме и да је поносан што ће носити црвено-бели дрес. Добро нам дошао!

Негде у исто време када је објављена вест да Владимир Јововић неће бити представљен на стадиону „Рајко Митић“, стигла је информација да Раде Крунић прелази у Војводину. Ништа не би било чудно да тај исти играч већ практично није био виђен у редовима црвено-белих, али оних београдских. Један мој колега је рекао: „Само је фалило да су звали на представљање Крунића по могућству кад крене са Вошом на припреме“. (Сага „Крунић“ још увек траје и не зна се како ће се завршити до објављивања овог блога.)

Сигурно се питате која је поента овог текста? Годинама пратим ФК Црвена звезда и када помислим да не може бити горе неко се потруди да ме разувери. До сада смо некако успевали да се скривамо иза колико толико добре маске, чак и онда када смо новог тренера представили у мраку, а сада ни то не успевамо. У клубу је све на аматерском нивоу, што су нам још једном показали ови догађаји.

Када ће нам бити боље? Сутра у 12 часова. Не, ипак у 15 часова. Извињавамо се, одложено!

 

Повезане вести

6 comments

Zvezdan јан 26, 2015 at 22:10

nekad se zvala Ljutice Bogdana,
a sad se zove terzica zvezdana,
sve opljackano i sve pokradeno,
a sever cuti, uzeo je deo alealealele

Reply
mariachi јан 26, 2015 at 21:28

zar se jos nervirate zbog FK-a??? Ja sam odavno digao ruke. Ispade a nisam pogresio manje se nerviram. Vidim uprava se sekira zbog navijaca i Zvezde. BOLI IH PATKA!

Reply
Luka јан 26, 2015 at 19:01

Znači, polomili smo se da dovedemo Krunića, a sada izjava tipa „Ne bi ni imao mesta, imamo osam vezista i fantastičnog Savićevića na toj poziciji“… Kome to prosipaju? Recite lepo da smo ga hteli, ali da on nije hteo da dođe bez garancija da će biti plaćen.
Vidim i da se tek sada saznalo šta je Jovović kačio na net nakon prošlog derbija… E, pa, valjalo je pre o tome misliti. Nisam za to da plaćeničke vođe određuju ko može a ko ne može u Zvezdu, ali nije ni meni svejedno da crveno-beli dres obuče neko ko je ono govorio…

Reply
Dagestanac јан 26, 2015 at 17:20

NE, ja sam ponosan na ove ljude što rade u klubu, jer je preteško raditi sa dugovima do guše i razmišljati o tekućoj sezoni! Nije lako gospodo njima nijeeee! Zvezda je iznad svega i oni se bore…

Reply
БруталноРеалан јан 26, 2015 at 20:16

Боту, ботино, ботовску вам сорту..

Reply
mmmm јан 26, 2015 at 20:45

Pojedose se od muke hocemo li igrati Evropu ili ne, sta ce biti sledece godine…Bore se, bore!! :mrgreen: :mrgreen:

Reply

Leave a Comment