Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Акценат је на спортском делу, играмо за Марка

Црвена звезда одлази у Истанбул на мегдан старим познаницима, екипи Галатасараја. На конференцији за медије у хали Пионир, присутним новинарима обратио се тренер Дејан Радоњић.

„Држава Србија, град Београд и Црвена звезда одрадили су одличан посао у организацији првог меча, све је протекло у спортској атмосфери. Не размишљамо на другачији начин, акценат је на спортском делу, а остало нас не дотиче. Верујем да ће њихов одговор да буде идентичан и то очекујем“, изјавио је Радоњић

Радоњић је нагласио да ће црвено-бели и овог пута играти за трагично настрадалог Марка Ивковића.

„Тај немили догађај код нас је произвео тежак осећај и имамо много разлога да будемо мотивисани и забележимо победу. Очекујем паклен амбијент, који ће додатно мотивисати домаћина, али и нама додатно пружити прилику да се искажемо“, навео је Звездин тренер, а пише Б92
Такође је открио да Бранко Лазић због повреде неће путовати у Истанбул и да ће се више о његовом повратку знати након тренинга у петак.

„Марјановић и Вилијамс су тренирали и очекујем да буду у екипи за меч у Истанбулу“.

Звездини циљеви су јасни.

„Идемо из меча у меч, циљ нам је да све утакмице у Евролиги до краја одиграмо такмичарски и остваримо што више победа“
Радоњић је истакао да је упознат са свим квалитетима турске екипе.
„Играчи им одлазе, али долазе нови, у таквој ситуацији показују квалитет више, излазе јачи, најбољи доказ је победа против Фенербахчеа у првенству Турске. Реч је о озбиљном тиму који неће дозволити да испусти сезону и не оствари зацртане циљеве“.

Утакмица 10. кола Е групе Топ 16 фазе између Галатасараја и Црвене звезде игра се у четвртак од 19 сати у Истанбулу.

Повезане вести

Leave a Comment