Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Лазић о новом невероватном инциденту Павловића: Видећете на снимку

Бранко Лазић, кошаркаш са најдужим стажом у екипи и највећим бројем одиграних утакмица у овом саставу црвено-белих жестоко се борио са противницима и још једном доживео и преживео несвакидашњи и изузетно безобразан потез некадашњег НБА играча Александра Павловића. Лазић је ипак на крају био задовољан исходом треће утакмице у полуфиналној серији.

– Добили смо јако битну утакмицу пред њиховим навијачима. Ушли смо у меч онако како је то требало да буде и у другој утакмици, како смо показали и у првом сусрету. Успели смо да у потпуности исконтролишемо меч, наравно било је падова у игри, али најбитније је да смо све то исконтролисали и да смо успели да забележимо победу.

О још једној невероватној ситуацији коју је имао у дуелу са Александром Павловићем, када га је кошаркаш Партизана два пута ударио у незгодно место, борбени бек црвено-белих је само кратко рекао:

– Видећете на снимку – а затим је прокоментарисао и питање о притиску на екипу уочи треће утакмице:

– Рекао сам већ раније да ће бити већи притисак на њих пред њиховим навијачима него нама. Ушли смо растерећеније, али опет са неком дозом опреза и жеље да исправимо то што се десило у среду, тај кикс пред нашим навијачима. Сутра је нова утакмица. Ништа још није готово, тако да ће сигурно и они показати реакцију, али ми треба да се држимо наше игре, да бринемо о нама и то је то.

Повезане вести

Leave a Comment