Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Калинић: Идемо у Загреб по трећу победу и прву АБА титулу

Црвено-бели су направили велики корак ка шампионском пехару АБА лиге. Кошаркаши Црвене звезде Телеком славили су и у другом мечу финалне серије плеј-офа резултатом 69:65 и још само једна победа их дели од освајања прве титуле на Јадрану у клупској историји. Меч је поново одигран у неизвесној завршници и узаврелој атмосфери дупке пуне хале Пионир, али су већу присебност одржали изабраници Дејана Радоњића који су успели да тријумфују над Цедевитом и четврти пут ове сезоне.

zzz11178315_931191136941783_8018345481280161072_n

Видно задовољан био је Никола Калинић који је рекао да ће он и његови саиграчи учинити све да заврше серију у своју корист већ у трећем мечу који ће се одиграти у Загребу:

Повећали смо предност на 2:0 и урадили смо посао који смо и хтели на домаћем терену. Осим друге четвртине, мислим да смо одиграли добру утакмицу. Квалитетно смо се приказали у дефанзиви, док смо у нападу имали идеју да што више играмо на Марјановића и то смо и учинили. Сада идемо у Загреб са жељом да остваримо трећу победу и узмемо прву титулу на Јадрану у клупској историји – констатовао је Калинић.

Повезане вести

Leave a Comment