Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

Успешно партнерство Црвене звезде и Терми Чатеж

У четвртак, 18. јуна, одржана је конференција за медије у Термама Чатеж, и то на новом терену који ће ускоро бити у функцији.

Током пријатног јутра, и паузе током које су фудбалери одмарали (чека их тренинг после подне), под ведрим небом се разговарало о успешној сарадњи коју Црвена звезда и компанија „Терме Чатеж“ имају већ две године, а која ће се на обострано задовољство наставити и у будућности.

Шеф струке Црвене звезде, Миодраг Божовић, по први пут је имао прилику да се увери у квалитет и добру понуду које нуди ово место.

– Први пут сам овде, слушао сам до сада о Термама од других тренера, а сад сам се сам уверио колико су добри услови. Љубитељ сам спортског туризма и велика је ствар што се овде та прича развија. Видим да је овај нови терен одличан и радујем се тренинзима на њему који нас чекају следеће сезоне. Поготово је добро то што је терен много близу хотела. То је јако битно за играче којима на припремама досади аутобус. Мој савет је да кренете у израду још једног терена али са вештачком травом – посаветовао је Божовић нашег домаћина.

И нови спортски директор Црвене звезде, Блажа Раосављевић, пун је позитивних утисака.

– Захваљујем се дивним људима из Терми на овако дивном пријему. Овим путем бих позвао и друге екипе да дођу овде јер су услови одлични. Нов терен радује, то су знаци да ће бити још и боље у будућности. Позивам друге, поново, да дођу, јер ко оде из Терми у нову сезону, тај осваја титулу – рекао је Раосављевић.

Саво Павићевић је, за разлику од свог тренера. већ навикао на припреме у Словенији.

– Сваки пут сам презадовољан након припрема овде, и ја и моји саиграчи. Радујемо се доласку овде јер имамо одличне услове. Ми смо Термама задовљни, а надам се и да сте ви задовољни нама – рекао је Павићевић кроз осмех.

Саветник управе компаније „Терме Чатеж“ за маркетинг, Аленка Погачар, објаснила је и зашто је Црвена звезда веома важан партнер за ову компанију.

– Сада се, премијерно, налазимо на новом фудбалском терену у Термама Чатеж, који ће бити у функцији од краја месеца, и то свих 365 дана у години. Изградња је била у плану већ много година, али смо у сарадњи са Звездом тек сад дошли до реализације пројекта. Већ две године смо у сарадњи са легендарном Црвеном звездом. Нови уговор из маја ове године је и унапређен, па ће од следеће године овде бити организовани и омладински кампови – најавила је Аленка Погачар.

tc2

Повезане вести

4 comments

Anonymous јун 20, 2015 at 14:37

Ispraviti gresku i vratiti Nemanju Maksimovica. Odresite kesu za Mijata i ,Srnica.Radonjic i Antonov verujem da mogu da se dovedu lagano..Ovo blago i sansu ne smemo ispustiti.

Reply
pencic goran јун 22, 2015 at 17:56

necemo jedno ako se NEMANJA MAKSIMOVIC SAM VRATI ILI KATAI SAM OTKUPI UGOVOR i vrati srnic i luka jovic !!! UPRVA NAPOLJE NAVIJACI SU REKLI SVOJE !!!!

Reply
aleksandar јун 18, 2015 at 18:30

Kako nije sramota ovog Raosavljevica sa se sunca ovde u sloveniji a prelazni rok stagnira, doveli smo samo Rendulica, grobosi se pojacavaju na sve strane,doveli dva brazilca,Bojinova a mi NISTA!! Bravo, sramota ste za ovaj klub svi od reda, od kokeze do tonceva i nazad do terzica! SA KOJIM IGRACIMA MISLITE DA NAPADNETE TITULU SA STOJANOVICEM I ORLANDICEM? GAVRICEM MOZDA? Lazite ovaj narod ovde da pazljivo procenjujete pojacanja, ja imam tacne info iz kluba, trenutno ne znaju gde biju pogubili su se i ne mogu nikog da dovedu jer su nas odbili svi fudbaleri koji su trebali da dodju, sa ovim timom idu u kvalifikacije videcete, a posle ce se vaditi kako nemaju love da dovedu kvalitet, zaboravite Gacinovica i slicne svi su nas odbili koliko sam cuo,od Rodica nema nista ostaje u rusiji, Ivanic ide preko ili u partizan, doci ce samo Radonjic koji nikad nije ni igrao za seniorski tim bilo kog kluba! CRNO NAM SE PISE SA OVOM UPRAVOM! SHVATITE TO I OTERAJTE IH IZ KLUBA dok nije kasno, imamo prvu utakmicu za manje od 2 nedelje!

Reply
pencic goran јун 22, 2015 at 17:57

tacno CUKA JE bolje organizovan klub !!! necemo jedno ako se NEMANJA MAKSIMOVIC SAM VRATI ILI KATAI SAM OTKUPI UGOVOR i vrati srnic i luka jovic !!! UPRVA NAPOLJE NAVIJACI SU REKLI SVOJE !!!!

Reply

Leave a Comment