Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Божовић: Резултат је реалан

Након утакмице са Металцем, шеф стручног штаба Црвене звезде, Миодраг Божовић, истакао је да је резултат реалан показатељ снага на терену.

Нисмо задовољни бодом, али могу да кажем да смо у другом полувремену могли и да изгубимо и да победимо. Било је шанси на обе стране, али мислим да смо у првом полувремену били јако лоши. Нисмо имали пас игру, нисмо стварали шансе и мислим да је резултат на крају реалан. Морамо добро да се спремимо за премијеру на нашем стадиону, нажалост, имамо доста повређених играча и надам се да ћемо бити у бољој кадровској ситуацији него што смо сад – рекао је Божовић након утакмице.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

9 comments

Stari Zvezdaš јул 27, 2015 at 22:51

Iskreno katastrofalna igra koje bi svaki trener trebao da se stidi. Gavrić, Parker,Savičević, Orlandić I koliko još nisu ni za BG podsavez. Petković Ristić Kovačević Mbot potpuno van forme. Ocajna igra jad I beda. Šta sad znaci opet neki novi dolasci. Odbrana šuplja posmatraju šta se dešava u šesnastercu. Treba nam pojacanje odbrane ovi su jad I beda. O centarforu isto Jović je izgubljen u prostoru. Tanko nema ćemu da se nadamo. Uprava samo dovodi I zadužuje se ali loš kvalitet. Neka nam je Bog u pomoći. Nikad gora Zvezda ispadamo u prvom kolu.

Reply
Estrella Roja јул 27, 2015 at 16:25

Ne znam da li uprava pokušava da se izvadi posle katastrofalne igre i remija protiv Metalca,ali pominju se kao skoro sigurna pojačanja dva vezna igrača:Cimorot, igrač Sarajeva, i Portugalac epohalnog imena Pele.Prvi je reprezentativac Bosne i bio je želja Dinama,inače je Srbin iz Trebinja.Ako neko zna nešto više,neka javi.
Što se jučerašnje utakmce tiče,iskreno počinjem i sam da sumnjam u regularnost utakmice sa OFK-om.Juče je bila tragedija od igre,igrači su se posebno u prvom poluvremenu vukli po terenu,kao da nisu želeli da igrom opovrgnu teške optužbe i glasine iz meča sa Ofk-om.Nedostaje kreativni vezista koji bi povezao igru i više koristio Vereda na krilu.Ristić i Ibanjez solidni,zanimljiv mi je bio i Mbođ i pored nekih početničkih grešaka,ali je imao neverovatnu želju koju umalo nije krunisao golom pred kraj utakmice.Međutim,dosta tanko za veće ambicije kluba(čitaj:titula).

Reply
Djole-Jagodina јул 27, 2015 at 19:49

To je prijatelju samo zamazivanje ociju.Oniu cele pripreme nisu videli da nemamo ekipu a sad kao treba da stigne neko pa i ako stigne bice ono treba vremena da se uigraju itd itd

Reply
Estrella Roja јул 27, 2015 at 23:13

Navikli smo na takav odnos.Zbog sličnih razloga,između ostalih,prošle godine sam prestao da pratim fk Crvena Zvezda.Kasnimo sa kompletiranjem tima,trener je pod pritiskom zbog ranog ispadanja iz Evrope,navijači postaju nervozni zbog zaostatkom za Partizanom,a uprava kada vidi da će sezona propasti,jer titula i drugo mesto su dva različita pojma počevši od spoznaje da je lakši puta ostanka u Evropi ako igrate kvalifikacije za Ligu prvaka nego Ligu Evrope,e tada kreće napad na Karadžića,FSS,sudijsku organizacijuedije i grobare za evidentan neiuspeh.Deja Vu.Ne tvrdim da ,posebno kad je reč o medijima, nema delimično istine u tim optužbama,ali pitam se:ko nam je kriv za onakvu bezidejnu Zvezdu protiv ispod prosečnog Metalca.23. igrač Zvezde mora biti bolji od Metalčevog glavnog fudbalera,izuzev ako se ne radi o nekom ekstra talentu protivnika.Igrači koji nose dres treba da budu svesni da su zamenljivi u svako doba.Zato sam za Božovićev ostašto duže,iako smatram da će i njemu jednom puknuti film i ostaviti nas na milost i nemilost Kosanovićima ili Dostanićima.

Reply
teks viler јул 27, 2015 at 15:13

Boza dunster nije zeleo Radonjica,odrekao se Bosancica(momci su iznad svega zvezdasi u dusi)nije hteo kodicionog trenera,izjavio posle Kairat blamaze da mu Evropa nije zanimljiva…Zanimljiva srpska liga a protiv Metalca skidamo gace.Umesto da sa tri napadaca krenemo i zastrasimo boraniju mi igramo na x pa da ga damo u finisu.I posle nam kriv Tole i slobin skakavac Vucela.A Kokeza i Boza dunster-srbske patriote!

Reply
teks viler dosadni јул 27, 2015 at 15:30

Zaboravih Avramovskog,on je za nase veziste doktor ali ga se Boza odrekao…zbog dijeteta Vulkana Savicevica?

Reply
Djole-Jagodina јул 27, 2015 at 12:57

Uprava Zvezde vise para ulozi u vodje navijaca da im nebi zvizdali i prozivali ih nego u kvalitetne igrace.G-ne Bozovicu ako je vama Kovacevic u prvoj postavi ,Gavric,Savicevic Katai na pogresnom mestu,Cvetkovic onda ocekujte jos vise mucenja i patnje.Ako vi nevidite da aca tenk (kakva ironija decko se jedva vuce po terenu)nemoze da igra u Zvezdi jer je spor,slab i nikakav igrac onda imate problem .Mali Ristic se izgubio a svi znamo da ima kvaliteta ali ocigledno se pogresno radi sa njim,Savicevic ama bas nista izgubljen na terenu.Sve u svemu ovo ce biti najgora rezultatska godina za nas jedino ako nebude kao pritiv OFK-e a sad vidim da je bilo itekako sumnjivo.Tih 6 golova je trebao da primi Metalac pa da zapusite usta svima ovako ……..!Ekipa koja ne pravi sanse,koja ne dominira nemoze da osvoji nista a i ne treba

Reply
DEX-66 јул 27, 2015 at 12:16

cekao sam 4 utakmice da vidim nesto i na kraju nisam video nista..osim namesstene utakmice..ovaj kvazi trener grof je obicna izvikana prica..nije ni prosecan trener cak ni prosecan..kaze ne treba mu kondicioni trener pa to ozbiljan trener ne radi kondicionog trenera imaju i zonske lige..znaci totalno neozbiljno kao da je dosao da nas unisti..pa nasi igraci imaju snagu za 20min…dalje..ja nisam video ama bas ni jedan segment igre da je nesto napravio….da je Robi imao ove igrace tvrdim da bi pregazili sve redom..dalje..nema nikakvu koncepciju..samo nesto eksperimentise..menja..tumba igrace..pa nasi igraci sredine terena se kriju da ne prime loptu na sredinu terena umesto da ima objasni kretanje i otvaranje..ma bolje da cutim..tvrdim da je Slavisa Stojanovic bolji trener od ovog grofa…pa i Lalatovic kakav je takav je ali je bio srcan i ziveo je za utakmicu a ovaj samo se pogrbi i ramislja da ce nas tim tek za 3 godine igrati po njegovoj zelji..sramota

Reply
otpisani101 јул 27, 2015 at 10:54

e moj bozovicu…nije problem metalac…problem je igra koju zvezda nema,problem je fizicka spremnost fudbalera koju zvezda nema i problem je u trenera koji nikakao da skocka najboljih 11…zvezda mozda nema kvalitetne fudbalere ali sigurno su bolji bar od metalca…na zalost videlo se protiv kairata sta nas ocekuje i u tole super ligi…videlo se to da nam je odbrana nikakva,svaka ekipa kada predje centar je sansa za gol…deluje kao protiv metalca da je napad nepovezan,spor i da jos 100 godina nece da postignu gol,jer i sansi nije bilo za gol…uprava koje god dovede pojacanje je nespremno ili povredjeno…trener vidi kvalitet u parkeru i savicevicu i niko vise…delije sa severa su mi posebna prica…spremi se program za utakmicu i rezultata nije bitan,zvezda gubi od kazahstanaca a peva se i peva…dok se ne vrati onaj stari sever koji je zvizdao sesticu i pizonu i to protiv bajerna,zvezda bolje igrati nece…treba podrska fudbalerima i da se peva kada fudbaleri daju 200-odsto mogucnosti a ne kada se manekenisu i ne mogu metalcu da uvaljaju jedan gol…na zalost uprave,treneri i fudbaleri koji su prosli kroz zvezdu u poslednjih 8 godina su nas navikli na ocajnu igru i rezultate zvezde i ponekima se cini da je ovo sve i normalno,da se ispadne iz evrope u vreme kupanja i da se osvoji bod protiv metalca…ja sam iskreno ocajan…uprava nema plan po kojem se krece a trener nam govori da ce za 3 godine zvezda igrati onaj pravi ,moderan i evropski fudbal…

Reply

Leave a Comment