Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Божовић иде ако оде управа!

Да ли ће осванути нормалан дан на Маракани и дан када ће 4 милиона и више навијача Црвене звезде моћи да чују неке охрабрујуће, лепе вести из свог клуба?

Сага о ванредној седници управног одбора траје и даље, а своју драму добија у виду поруке тренера Миодрага Божовића да ће поднети оставку и отићи, уколико оде и управа клуба, јер сматра моралном обавезом да оде са онима који су га довели. Како ће овакав услов схватити навијачи, остаје нам да видимо.

Навијачи Црвене звезде, и северна и западна и источна трибина, а и јужна би да је била присутна, су јасно и гласно рекли да шта мисле и хоће на утакмици 3.кола СЛС у петак против нишког Радничког. Оставке генералног директора Звездана Терзића и тренера Миодрага Божовића у недељу нису усвојене. У међувремену, појавила се солуција да би председник КК Црвена звезда Небојша Човић могао да преузме фудбалски клуб, али је наишла на жесток отпор појединих чланова управног одбора.

Маратонска седница из више делова се наставља у уторак од 19 часова. Епилог није познат ни актерима. Познат је Дежа ву, свака година има овакве ситуације, нећемо погрешити ако кажемо и свака недеља. То не спречава нова појачања. Мичел Доналд би ускоро требало да се договори са челницима клуба и стави се на располагање Божовићу.

Не могу после оваквих ситуација да се позивају на љубав према клубу и да траже од неког да дође на стадион. Они их одбијају.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

4 comments

MILAN KG авг 4, 2015 at 01:55

VODJE VODE KLUB KRIMOSI SA 200 KRIVIICNIH DELA ZATO SMO I PROPALI KLUB OTERALI SU DZAJICA OD TAD SU ZAPOSELI KLUB VEC 11 GODINA TRAJE NJIHOV TEROR POSLE KRIV TOLE… ONI SMENJUJU I ODREDKUJU KO MOZE U UPRAVU A KO NE….

Reply
MILAN KG авг 4, 2015 at 01:55

VODJE VODE KLUB KRIMOSI SA 200 KRIVIICNIH DELA ZATO SMO I PROPALI KLUB OTERALI SU DZAJICA OD TAD SU ZAPOSELI KLUB VEC 11 GODINA TRAJE NJIHOV TEROR POSLE KRIV TOLE… ONI SMENJUJU I ODREDKUJU KO MOZE U UPRAVU A KO NE….

Reply
dusan авг 3, 2015 at 23:34

ni slucajno nemojte da ode ova uprava i ni slucajno da se ne dozvoli da dodje covic. mijailovic kao predsednik bas uliva poverenje, bas kao i svi oni nepoznati likovi iz uprave koji se pojavljuju, a i tim nam je odlican. sada dolazi i micel – svetska zvezda. kao i parker i mbodj mora da je fantastican, a ne kosta nista. i sigurno nece kao onaj cirkuzant ozegovic da daje neke makazice preko glave… salu na stranu – bozovicu kao da je od pocetka neprijatno sto su ga zaj*bali da preuzme zvezdu, stalno je nesto prenervozan i negativan, i meni se cini da jedva ceka da ode. ovde je problem sto nam je igracki pogon raspad i sto mora da dodje neko ko ce da otera ove igrace koji ne vrede nista i njihove tzv menadzere, i da dovede neke pristojne igrace i da obezbedi da iz podmlatka dolaze najbolji, gde nam je maksimovic, gde su nam srnici, stojkovic, ozegovic? koliko su utakmica za zvezdu odigrali filip djuricic i nemanja matic? covic u basketu dovodi igrace iz nba i bivseg mvp-ija evrolige, a u fudbalu igraju besmisleni igraci koji nemaju gde da se prodaju. mislite o tome.

Reply
Шимин авг 4, 2015 at 08:39

Све си у праву, па и за Мијаиловића, мада је он човек ни крив ни дужан завршио ту где је. Све ово подсећа на стање у кк пре доласка Човића, када нико није хтео да прихвати да буде председник, па су то увалили Лалету Лучићу.

Reply

Leave a Comment