Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: „Плавшићу све похвале, Ибањез јунак!“

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић похвалио је своје играче на истрајности у дуелу са Чукаричким али и истакао да је екипа још увек у фази формирања и да очекује да напредује из утакмицу у утакмицу.

– У првом полувремену смо се лоше кретали, били смо безидејни и заслужено смо примили гол, иако је Веред такође имао шансу на почетку сусрета. Није лако нападати тим као што је екипа са Бановог брда која уме да казни сваки пропуст противника. У полувремену сам рекао мојим момцима да морају боље да се крећу и да преузимају одговорност на себе, а не да се додају пасовима уназад. То нам се исплатило. Честитао бих им на жељи и борбености. Све похвале за деби иду и на рачун Срђана Плавшића који је с обзиром да му је ово данас био деби, пружио одличну игру. Јунак утакмице је свакако Ибањез и желим му да на свакој наредној утакмици има учинак као данас. И поред победе, и три постигнута гола, и у другом полувремену било је момената када нисмо стајали најбоље и када је ривал могао да нас казни другим голом. Настављамо да радимо и да растемо, верујем да ћемо бити све бољи у наставку првенства. Такође, не смемо више да дозволимо противницима да нам у свакој утакмици први дају погодак и да морамо да јуримо резултат – рекао је Гроф Божовић по завршетку утакмице са Чукаричким.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

2 comments

pera авг 13, 2015 at 06:31

Poslednjih pola sata je igrao tim koji bi zadovoljio i publiku i pravio rezultat. Baš tako Rajko, Petko, Ibanjez, Vule, Savo, Gruja, Ristić, Plavšić, Katai, Hugo i Jović. Ibanjez mora da pre svega igra odbranu. Plavšić kad pohvata konce biće odlično rešenje na desnom veznom. Treba rasteretiti roster. Neki igrači moraju da promene klub. Kad se vrati Lune imaćemo odličan tim ali i pune tribine da podrže taj tim. Nisam siguran da Partizan ima bolji tim. Uigraniji da bolji ne.

Reply
Aleksandar авг 13, 2015 at 11:21

Partizan ima dosta iskusniji tim, a to automatski podize i kvalitet (ipak se na kraju sezone racunaju bodovi). Ukoliko nasi mladi igraci sto pre „nauce“ da u gostima mirnom glavom i sto konkretnijom igrom mogu do pobeda u svakom mecu i nadju recept za takve ekipe, pocece i da pobedjuju u kontinuitetu.. To je onda vec druga prica 🙂

Reply

Leave a Comment