Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Шкундрић кандидат за председника ФК?

Како пише „Журнал“ највеће шансе да приликом јесењих избора на Маракани преузме председничку фотељу има Петар Шкундрић!

Реч је о некадашњем министру и председнику Скупштине СД, који је један од најзаслужннијих за довођење Газпрома у Звезду, без којег би битисање нашег клуба било озбиљно доведено у питање.

Као противкандидат незванично се по медијима помиње Небојша Човић, те треба сачекати још неколико недеља па да видимо ко су заиста кандидати за председничку дотељу.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

5 comments

Estrella Roja авг 16, 2015 at 15:48

Petar Škundrić i njegova crvena banda, gde je bio i Vladimir Cvetković, uništili su fk Crvenu Zvezdu. Svako ko ima više od tri banke seća se njihovog poltronskog držanja dok je Marjanović žarioi i palio sa mesta premijera, pri tome podupirući Partizan finansijskim injekcijama posle koga je izgrađen Zemunelo, a Zvezdin novac je trošen na neke više državne ciljeve. Ako smo toliki slepci, bolje da ugasimo jednom za uvek fudbalsku sekciju. Dok se ne reši status kluba, jedino rešenje je da Terzić preuzme privremeno klub. Ne mogu da verujem da to danas mislim, ali takve ličnosti najbolje plivaju u mutnim vodama, slično je u Dinamu sa Mamićem. Uz to, Terzić nije uništavao sistematski Zvezdu kao neki koji su glasno ćutali dok je klub od svetskog šampiona dospeo u samo dno evropske lestvice. Škundriću, nisi poželjan, Vučelića za ruku pa se molite zajedno onom diktatoru pod lipom, je..la vas sve Zvezda!

Reply
teks viler авг 16, 2015 at 12:33

Molim Vas,nemojte vise objavljivati moje glupe komentare kad ih vec „modelirate“ a ime promenite u „7 sekretara skoja“.Zivi bili!

Reply
Драган авг 16, 2015 at 15:25

Шта је тачно мењано у твом коментару?

Reply
teks viler авг 16, 2015 at 18:37

Nije nista,izvinjavam se…

Reply
teks viler авг 16, 2015 at 11:52

Alo,ljudi,opet crveni!Umro je drug Tito,da li smo svesni toga?Ima li neko mlad,skolovan i pametan u ovoj napacenoj zemlji da preuzme f.k.Crvena zvezda,nekada slavno ime?Ili cemo da vracamo Skundrica,Mrkonjica i Svetozara Vukmanovica Tempa?

Reply

Leave a Comment