Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Гроф и даље строго са седмом силом

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић је, након разних негативних текстова у медијима на почетку сезоне, одредио за новинаре строга правила када је реч о разговору са њим и првотимцима.

Како пише „Журнал“ новинарима је јуче било онемогућено да сачекају играче на паркингу испред свлачионица и тако добију информације и изјаве од фудбалера Црвене звезде и чланова стручног штаба. Седма сила остављена је да чека испред капије и немо посматра како играчи пролазе у аутомобилима.

Још раније, Гроф је јасно ставио до знања новинарима да ће са њим моћи да комуницирају само на конференцијама за штампу, док их је у потпуности искључио са самих тренинга. Љутили се новинари или не, јасно је да од тада Звезда игра боље и пише уредно бодове, обзиром да су од увођења забране савладани Чукарички и Радник.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

3 comments

DEX-66 авг 18, 2015 at 11:08

svaka cast Grofe…jednom nek se nauce pameti ti naruceni novinarcici….a nase novinarstvo je dotaklo dno…ponasaju se kao da su iznad zakona i sve njima nesto fali i sve su oni u pravu..treba bojkotovati takve narucene novinare sto se prodaju za jedan rucak da bi napisali svasta protiv naseg kluba…novinari svaka cast izuzecima su sljam naseg drustva

Reply
Belgijanac Delija авг 18, 2015 at 10:52

Tako i treba!Samo ostra bagrom potkupljivom i naucice se pameti ti placenici sto pisu svasta za male pare.

Reply
Gagi Jagodinac авг 18, 2015 at 09:44

Tako i treba!!!!! Godinama je ocigledno da mediji lako urnisu nas tim pred svaku vaznu utakmicu. Godinama se nerviram kako pojedini net portali i neke sporteke televizije protiv Zvezde pisu i izvestavaju ruzno…… pogledajte izvestaj iz Surdulice na sos kanalu , sramota……. pogledajte ko uredjuje stampane medije…… OVO JE PRAVI POTEZ !!!!!!

Reply

Leave a Comment