Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Четири кандидата за гол Звезде након одласка Рајковића

Одлазак капитена Предрага Рајковића оставио је дилему стручном штабу – коме поверити чување Звездиног гола?

Прво и логично решење јесте Дамир Кахриман. Више од годину дана је у клубу, има пуно искуства, некада је носио и дрес репрезентације. Квалитет и искуство му сигурно не недостају.

Друго решење је Рајковићева замена у дресу младе репрезентације. Звездино дете Филип Манојловић. Манојловић је на позајмици у Бежанији, али може да игра паралелно и Суперлигу. Пружање шансе Манојловићу би се Звезди за коју годину сигурно исплатило, бар колико и са Рајковићем.

Трећа опција је Бојан Шаранов. Био је члан репрезентације, бранио је неколико година у иностранству, добро познаје домаћу лигу и већ је био довођен у везу са Звездом пре три године. Сада је слободан играч, и дуго се шушка да би могао да обуче Звездин дрес.

Последња опција је – Саша Стаменковић. Наш некадашњи голман је без уговора и тражи нови ангажман у иностранству. У последње време тренира са Звездом, те уколико не порнађе клуб могао би да остане међу првотимцима, али се њему ипак дају најмање шансе.

Ипак, о свему се пита Миодраг Божовић, а на епилог ћемо можда сачекати и дуже него што је очекивано обзиром да Звезда Стаменковића и Шаранова може да потпише и након завршетка прелазног рока јер су слободни играчи.

Повезане вести

6 comments

ЛАКИ авг 30, 2015 at 12:31

А Тркуља? Како он није међу кандидатима?

Reply
dejo авг 29, 2015 at 15:20

Treba da stane na gol nase Crvene Zvezde Filip Manojlovic prije Kahremana jer je Zvezdino dete i sto je pisalo u tekstu Zvezda bi mogla zaradit lepe pare na njega posle a sa njim bi trebalo da nasa Crvena Zvezda potpise i ugovor na pet godina jer bolje poznaju Zvezdin sistem nego pridosli golmani i igraci

Reply
pera авг 29, 2015 at 12:10

Kahriman, Manojlović. Dosta više sa dovodjenjem igrača. Pomenuta dvojica nisu kvalitetnija od naših golmana.

Reply
Jessie Pinkman авг 29, 2015 at 17:59

Bravo!! Sad treba jos i za golmanom da jurcamo. Kahriman prvi, Manojlovic drugi i izvuci jos jedno dete iz skole da bude treci i dovidjenja. Kad nije mogao Borjan na pocetku sezone, zaboravite i na Stamenkovica i na Saranova.

Reply
ЛАКИ авг 30, 2015 at 12:32

+ imamo Trkulju ako bi se jedan povredio ili dobio crveni pa bi mogao biti zamena.

Reply
Милош авг 29, 2015 at 09:57

Шансу треба дати Филипу Манојловићу

Reply

Leave a Comment