Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Пораз Звезде од Фенера

Кошаркаши Црвене звезде убедљиво су поражени од Фенербахчеа у 2. колу турнира у Задру резултатом 65:88 (18:26, 9:18, 19:15, 19:29).

Наш тим је током целог меча заостајао за Фенером и на крају завршио меч са чак 23 поена заостатка. Дејан Радоњић је давао прилику млађим играчима, а Звезда је играла без Томпсона и Цирбеса.

Најефикаснији у нашем тиму били су Настић са 12, Мекел са 10 и Ребић са 9 постигнутих поена.

Повезане вести

1 comment

josif сеп 26, 2015 at 20:57

Ovakve blamaze nam netrebaju,sa ovako jakim protivnicima nije trebalo da igramo u ovakvom stanju u kakvom smo.Vidi se velika neuigranost,Dangubic i Mitrovic su pogubljeni,mozda je problem sto su bili sa reprezentacijom pa nemaju predaha,Mitrovic je pokazao da moze ali Dangubic je upitan,od njega se ove sezone puno ocekuje ali pitanje je dali ce uspeti da se nosi sa pritiskom.Vidim neki vec kritikuju Mekela,kazu gori je od Rebica,kakve su to gluposti,decko je solidan igrac,dosao je umoran od reprezentativnih obaveza kad se uigra bice to sasvim ok.Treba nam jos jedan bek suter i sa Zirbesom i Tomsonom bice sve u redu,opet cemo biti favoriti za odbranu triple krune a u El realno nemozemo puno ocekivati u izuzetno teskoj grupi tako da ako prodjemo u top 16 bice ogroman uspeh.Praviti sporedbe ove sa proslogodisnjom ekipom nema potrebe,prosla sezona je prosla i bice upisana zlatnim slovima sada je novi pocetak.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment