ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Саопштење ФК Црвена звезда

Изузетно поштујемо новинара листа „Ало“, Емира Селманија, као и његову бригу за истинску српску институцију, ФК Црвена звезда, али му поручујемо да без разлога брине. Као што смо му јасним аргументима пореметили план да својим лажима везаним за репрограм дуга Предрагу Рајковићу Црвену звезду уведе у проблем пред међународним фудбалским органима, тако му и сада поручујемо да мирно спава и да не брине за највећи српски клуб. Данас је новим лажима у листу „Ало“ показао намеру да дестабилизује наш клуб, али је јавност и овога пута препознала његов циљ. Ми ћемо нашу слогу и јединство одржати у клубу на свим нивоима, и поред његове болесне жеље да лажима обмањује јавност. Мирно спавајте, господине Селмани, и не брините за нас.

Од данас, ФК Црвена звезда прекида сваки вид сарадње са листом „Ало“.

5 comments

dejo нов 24, 2015 at 11:40

dejo нов 24, 2015 at 11:25

dejo нов 23, 2015 at 17:44

http://www.mojacrvenazvezda.net/124745/2015/11/22/bozovic-ako-do-16-decembra-ne-pronadjemo-pare-ne-znam-sta-ce-biti-sa-klubom/-za tzv vodje ili ti delije nase Crvene ZvezdeЕво праве прилике да се такозване вође навијача покажу, a sa wima i они који их следе и подржавају. Управо је групица кримоса која себе зове „Делијама“ отерала Управу Звезде и сад нека они нађу огромне паре које су потребне Звезди да може да преживи. Али не. Кримоси никада ништа нису дали Звезди, већ су јој само узимали и наносили штету. Због њих-самозваних вођа са богатим досијеима је све мање деце и правих ДЕЛИЈА на звездиним утакмицама.

VuckoPD нов 18, 2015 at 18:37

emir Selmani-pa za koga da navija nego za Partizan

Crni Grga iz Mokroga Luga нов 18, 2015 at 16:23

Svaki pravi zvezdaš će podržati odluku našeg kluba!
Kakave su novine, takav je i nazovi novinar.
Rešenje je jednostavno i ono je na zvezdašima.
Ne treba uzalud bacati pare i kupovati žutu štampu kao što je – „Alo“.
Njima treba reći – ALO ZBOGOM!