Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: „Тајна успеха је у томе што никада не одустајемо“

Тренер Црвене звезде Миодраг Гроф Божовић честитао је својим играчима на 16. узастопној победи која је извојевана у последњим минутима утакмице са Вождовцем.

– Ни мало лака утакмица. Вождовац је изашао са пет играча у последњој линији и одлично се бранио. У првом полувремену осим прилике Јовића и још неколико ситуација нисмо успели да урадимо много. У другом полувремену смо показали карактер и заслужено победили. Тајна успеха је у томе што никада не одустајемо. Да смо само мало спустили руке, мислим да не бисмо тријумфовали. Такође, тајна успеха је у добрим играчима, а доброг тренера да направи успех са тим добрим играчима, јер са лошим нико не може да направи резултат – рекао је Божовић.

На констатацију да је обррио рекорд Славише Стојановића од 15 узастопних победа, рекао је:

– Драго ми је јер колегу Стојановића помињу доста и овом приликом га поздрављам. Надам се да ће тако једног дана помињати и мој резултат. Када сам дошао у клуб рекао сам играчима да се потрудимо да направимо нешто по чему ће нас памтити, а не да нас сви забораве – истакао је Гроф и додао да још увек није позната тежина повреде Александра Катаија.

– Мучи га примицач, али не знам колико је озбиљно – кратко је саопштио шеф стручног штаба црвено-белих и у свом стилу прокоментарисао игру јунака победе, Виеире.

– Дошла му је породица из Португала, па је дао два гола због њих – констатовао је у шаљивом тону стратег првопласираног тима Суперлиге и изразио наду да ће временске прилике бити повољније у наредном периоду и да ће се ова сезона како је планирано привести крају.

– Више сам и заборавио кад смо почели – рекао је Гроф.

Повезане вести

Leave a Comment