Moja Crvena Zvezda
Најновије

Обележена годишњица од победе у Токију

Клуб навијача ФК Црвена звезда из Панчева је поново био домаћин свечане приредбе.

pancevo

Фудбалери и стручни штаб Црвене звезде, заједно са председником, Светозаром Мијаиловићем, били су гости клуба навијача из Панчева који су ове године већ једном били домаћини представницима клуба из Љутице Богдана. Овај веома важан дан за све навијаче нашег клуба протекао је уз много лепих речи, сећања и најлепших жеља за будућност. Догађај су увеличали и многобројни гости из Панчева који су желели да уз своје љубимце прославе 08. децембар.

Присутнима се обратио председник ФК Црвена звезда, Светозар Мијаиловић.

– Имао сам ту срећу да сам био тог дана у Токију, када је она славна екипа подигла овај пехар. Питају зашто Црвене звезда сваке године обележава овај велики дан. Не због историје да се не би заборавила, јер она је трајно урезана у сећање. Обележавамо због млађих нараштаја, због новог тима да им то буде инспирација да и они приграбе овакав или слични пехар у својим каријерама. Ја очекујем од овог тима Црвене звезде, на челу са нашим тренером Миодрагом Божовићем, да ће кренути стазама овога тима који је у Токију остварио овакав резултат. Желим  клубу навијача из Панчева да и они постану још бројнији и још гласнија подршка овом тиму Црвене звезде.

Након свечане церемоније и приказивања специјалне Звезда ТВ епизоде посвећене утакмици Црвена звезда – Коло Коло, фудбалери и тренер Божовић су потписивали тимске фотографије присутнима. Ко се вечерас затекао у Панчеву, могао је да осети зашто је 08. децембар важан, и зашто ће увек бити важан свакоме ко носи црвено-беле боје у срцу.

Повезане вести

Leave a Comment