Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Гроф Божовић: Тачно је да постоји понуда из Кине, али Звездин сам!

Тренер Црвене звезде је потврдио информацију да постоји понуда из Кине и да је било разговора са Шангајем, али да је тренер Црвене звезде.

Осим за Марка Грујића, чији трансфер у славни Ливерпул чека озваничење, постоје интересовања и за Александра Катаија, Уга Виеиру, Вукашина Јовановића и многе фудбалере Црвене звезде, али и за Миодрага Грофа Божовића. Пројектант фантастичне јесени на Маракани је свакако најзаслужнији за успехе, а резултати се далеко чују.

До Кине, одакле је стигла уносна понуда за Звездиног Грофа. Божовић је за Спортски журнал потврдио интересовање из Кине, али и рекао да је тренер Црвене звезде и да из Кине није било ништа битно.

– Тачно је да постоји понуда из Кине, било је разговора, али није дошло до фазе да би требало само да кажем – да или не. Ништа битно и конкретно, тренер сам Црвене звезде.

У неколико наврата ове сезоне искусни стручњак је упозоравао на ситуацију у клубу, да би странци могли да оду уколико не добију заостала примања, а самим тим ако се тим распадне и он. Играчи су добили све премије за победе пред полазак на одмор, уз уверавања да ће ускоро и остале обавезе бити регулисане.

Повезане вести

Leave a Comment