Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Звезда у четвртак са Задром

Кошаркаши Црвене звезде Телеком играју у четвртак утакмицу 16.кола АБА лиге јтд против Задра у дворани “Пионир”.

Црвено-бели нису имали превише времена да се припреме за још једну тешку утакмицу у регионалном такмичењу, а колико је ритам за изабранике тренера Дејана Радоњића тежак, говори и податак да су кошаркаши Црвене звезде Телеком у уторак, по повратку из Подгорице, право са београдског аеродрома кренули на поподневни тренинг у дворану „Пионир”.

У првом мечу у сезони, десетковани шампион АБА лиге је славио у Задру пред 5000 гледалаца, у врло тешкој утамици са 56:49 , уз 13 поена Марка Симоновића.

Екипа Задра је тренутно седма на табели са скором од 7 победа и 8 пораза, док су црвено-бели након пораза у Подгорици трећи са 11 победа и 4 пораза.

Тренер Дејан Радоњић на конференцији за медије пред дуел са хрватским представником, упозорио је да се екипа налази у исцрпљујућем ритму утакмица, а у госте стиже мотивисан противник:

„Екипа Задра је и даље у борби за горњи део табеле. Могли су победама код куће да буду у још бољој позицији за пласман у плеј-оф. Показали су да имају квалитет, а уосталом савладали су и Цедевиту код куће. Знамо да имају јаку мотивацију да ураде нешто што нам се већ десило на нашем паркету ове сезоне, има још доста да се игра. Оно што ми желимо је да извучемо максимум до краја и да видимо на којој позицији ћемо бити. За три и по – четири месеца игра се плеј-оф и циљ је да тада будемо добри. Са које позиције – видећемо. Ту је 11 кола, три екипе које се боре за прво, друго и треће место, неко је у бољој, неко у лошијој позицији, али ми желимо да извучемо максимум из тих кола” рекао је тренер Радоњић.

Меч у дворани „Пионир” игра се у четвртак од 15 часова, а улаз на трибине на последњи такмичарски меч у 2015.години који ће Црвена звезда одиграти у Београду биће слободан за све навијаче.

Повезане вести

Leave a Comment