Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Грујић: „Објављене су моје неистините изјаве у медијима“

Фудбалер Црвене звезде Марко Грујић затражио је одмор од медија, истичући да су објављене његове неистините изјаве.

„Претходних месец дана много се говори и пише о мојој каријери, поготово о томе да ли ћу, када и у који клуб прећи. Све је кулминирало објављивањем мојих неистинитих изјава у медијима. У овом тренутку, када је пауза у првенству, неопходан ми је мир и молим све да имају разумевања. Много би ми значило да се мало одморим од свега што се дешавало у овој години“ рекао је за „Бету“ Марко Грујић.

Подсетимо, јуче су објављене изјаве Марка да је потписао за Ливерпул.

Повезане вести

3 comments

Goran дец 25, 2015 at 13:49

Nevezano za ovu temu,da li neko zna kako da se stupi u kontakt sa ljudima koji odrzavaju zvanicni sajt SD Crvena Zvezda? Pitam posto na sajtu nisam video kontakt opciju. Inace treba im skrenuti paznju na to da jos uvek ima nekih trofeja koji nisu upisani na sajtu SD a koji su osvojili nasi klubovi. Neke podatke su ispravili,ali npr nema nijedan od 4 trofeja Superkupa Srbije koje su osvojili nasi odbojkasi…Isto tako Karatisti Crvene Zvezde su u fudokan karateu osvojili 2 Interkontinentalna kupa i ne videh to nigde na SD sajtu….

Reply
Dragan bgd дец 25, 2015 at 18:58

Apsolutno se slazem s tobom,ima tu jos dosta manjkavosti,recimo,zasto na FK CZ nema 1 osvojen Dunavski kup,te 1 osvojen Srednjoevropski kup i naravno ona osvojena titula 1945 god,kad stanke partizanke jos nije ni bilo i JSL.Splitskom Hajduku su recimo priznate i upisane sve titule,koje je osvojio od postojanja.Druga je stvar preteca SD Crvene Zvezde,SD Velika Srbija iz 1913,preko SD Jugoslavija,to treba lepo sve upakovati u jednu celinu i da se javno na siroko i dugacko vidi i zna da SD Crvena Zvezda ima dublji koren.Sve to mora da se objavi i da svi znaju.Koga se mi ovde bojimo i ustrucavamo,ljudi istina mora na videlo i to sto pre.Dakle da zavrsim valjano,moja poenta potezanja ove price je da nase SD Crvena Zvezda postoji jos od 1913 god kao SD Velika Srbija i da je zbog politickih prilika i neprilika moralo da menja ime,ali da postoji od 1913 god.Kome ta istina smeta,neka se zali upravi vodovoda i kanalizacije.

Reply

Leave a Comment